22

Ванката

преди 1 година

Стига с тоя хляб бе! Всичко е вдигнато с левове, тези за 15 стинки ни проглушиха ушите! Вкъщи хляб се купува на 4-5 дена веднъж - и кво - с по левче на месец облекчение - аууууу, чудо голямо!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Ако един хляб е струвал 2 лева с ДДС, то без ДДС би струвал 1,67 лева.

20

Асан

преди 1 година

Колко струва 1 самун ляб нищо не пише :)))

19

Анонимен

преди 1 година

След 12 години управление на ГЕРБ е нормално всичко да поскъпне. Те нещата с поскъпването не стават за един ден.

18

Анонимен

преди 1 година

При 20% ДДС, цената без ДДС е с 16,67% по ниска от цената с ДДС, а не с 20%.

17

Анонимен

преди 1 година

Всеки с елементарни познания по аритметика знае, че 20% върху нещо си е доста по-малък процент от общата цена и няма как да очаква поевтиняване с 20%. Примерно цена преди ДДС от 1 лев, с 20% ДДС става 1,20 лева. Махат ДДС и нека върнат цената на 1 лев, а това е поевтиняване с 16,67%, а не с 20%.

16

Анонимен

преди 1 година

тека бай марине ще се живей с санкциите жалко че него признават

15

Анонимен

преди 1 година

Преди 1989г.имаше само 3 видя хляб-бял,добруджа и типов.И трите вида бяха ХЛЯБ и бяха вкусни.Сега има 300 вида но безвкусен и само Бог знае какво хлебарите слагат в него освен набухвателите.Отдавна не употребявам днешния''хляб''-свиква се.Замесена у дома най-простата содена питка е 100 пъти по-вкусна от купешкия с 100 имена ''хляб''.

14

Анонимен

преди 1 година

Това че хляба поевтинява не се хареса на партия ГЕРБ-ДПС.

13

Анонимен

преди 1 година

Докато се печатат пари инфлация винаги ще има. Как ще задържиш цена на хляб когато всичко се вдига пистояно. Ток, вода , наем, заплати, материали за продукта. Докато ФЕД и ЦЕБ печатат парички винаги ше има повишаване на цените

12

Анонимен

преди 1 година

Не купувайте хляб тровят ви. В хляба няма пшенично брашно има пародия на брашно наблъскано с химия. Имам нива от нея жъна пшеница и меля брашно. Купих няколко вида хляб от магазина и ги сравних с моя домашният. Нито един няма вкуса и сладоста на домашният хляб. Нито имат коричка нито имат срединка. Пълна пародия на хляб. Но инче цената я догаждат като за хляб.

11

Анонимен

преди 1 година

хляба въобще не е намален . за 2-3 месеца се вдигна тройно - някакви 20 ст при ралика в левове е абсолютно нищо

10

заблуда

преди 1 година

Човек яде около 200 хляба на година. 20 стотинки по евтин хляб това прави 40 лева икономия на година. Това измисли четворната коалиция за да заблуди гладния народ. Отстъпката на бензина също е голяма заблуда. Жълти стотинки са червейчето на въдицата, при 37 % инфлация. Позор.

9

Анонимен

преди 1 година

Не яжте много бял хляб, изобщо не е полезен

8

по комунистически

преди 1 година

импексова ше се хвали на бузлуджа как е намалила цената на хляба но за увеличението на ток , парно , вода , лекарства , олио , ,,,,, и всичко останало , ше обвинява ГЕРБ и войната в Украйна :)

7

Анонимен

преди 1 година

Цената на зърното пада, ДДС няма и Тея пак реват да вдигат цената на хляба. Просто нагли хора

6

Анонимен

преди 1 година

На ултравиолетови лампи се чуда дали ще стане,щот знам че има земеделие на ултравиолетови лампи.

5

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ЗАВИСИ ОТ ЕВРЕИТЕ

4

Анонимен

преди 1 година

Само трябва да намерите такова вещество където раздува естествените процеси на набухвателите и да го пресъздадеме в микровълнова печка тези ензими отговорни за този процес.

3

Изкуствен интелект

преди 1 година

Хляба ще го създаваме житото лабораторно като месото от епителни тъкани и клетки и сиренето и кашкавала така,трябва да пресъздадем само търбуха на кравата,да разберем какви химични елементи съдържа и полезни вещества ензими минерали и всички елементи трябва да ги раздробим,трябва да пресъздаде е и храната на кравата люцерната,био градско земеделие,пчеларство бъдещето на България и да засаждаме дръвчета на покривите и в градинките.