29

Анонимен

преди 1 година

"За България би било по-добре в случая да бъде част от колективната система на ЕС за получаване на природен газ." - само пълен про'стак и българомразец може да каже това. Прокуратурата трябва да го разследва за опит да причини впеди на България!България трябва да търси евтити и сигурни източници на газ и тегли ***'йн' на психопатите в брюксел.

28

Стара притча

преди 1 година

Настрадин Ходжа тъкмо научил магарето да е независимо от сеното - и то умряло...

27

Анонимен

преди 1 година

36 Абе а тия меморандуми и права на изразяване важат ли в путинландия , известна и като роZия? Питам само за инфо?

26

кой подсигурява

преди 1 година

най-много? Аз, братчеда и бат Бойко!

25

Анонимен

преди 1 година

Ще дойде зима и тогава Котето ще го видим къде ще се крие!

24

байгън от газ

преди 1 година

България консумира доста малко газ като обем и като процент от горивата. Газ че газ, продъниха ни тъпанчетата. Има прекалено много газ и страховете са на Газпром че ще загуби пазарен дял. Затова и натискат Радев. А той поради липса на качества се лута като муха без глава. Всички виждаме резултатите от нещастното му управление.

23

Споко

преди 1 година

Споко, ще изгладуваме и ще изстудуваме зимата, и напролет ще ни дойде една зелена сделка с нови квантово-фузионни дигитални възобновяеми енергии и ще станем независими от Русия.

22

Василев

преди 1 година

България не може без руска газ, това го каза Корнелия Нинова!Видя се че хем България може без руска газ, хем и да устискаме за Македония и да постигнем своето!Много руски пръдни има тука бе???Агент Дейвид Морисън!ЦРУ!!!

21

Анонимен

преди 1 година

"Зафиров изтъкна предприемането на стъпки от страна на Брюксел в посока на намаляване на влиянието от руските енергийни доставки, след инвазията на Москва в Украйна."______Хахахха само че така оставяте любимата си Украйна без приходи от транзита на руски газ. Този съюз се управлява от пилешки мозъци.

20

Анонимен

преди 1 година

. . . БГНЕС Мирослав Зафиров, дипломат от кариерата и експерт по Близък изток. . . . Я да видим какво казват картите или за по сигурно хвърлим зарчета! Български експерт! Ще ми донесете някакъв инфаркт или инсулт от толкова смях и ще ви съдя! Опичайте си главите!

19

БАНко

преди 1 година

А Е ТОЛКОВА ПРОСТО !!! ОТИВА МИНИСТЪРЧЕТО В НОВИЯ ОФИС НА ГАЗПРОМ , КЪДЕТО ДОЛАРИТЕ Е ГАРАНТИРАНО ЩЕ ПОСТЪПЯТ В ПРОДАВАЧА , ПЛАЩА И ПО ТРЪБИЧКИТЕ ПОСТРОЕНИ ОТ РУСИЯ ЩЕ ПОТЕЧЕ СИНЬО ГОРИВО , ЗА ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА !!! ЗНАЧИ БАЙДЪНЧО И УРСЪСЕЛ ФОРДОЛАЙНО СА ПРЕЧКАТА , КИРЧО Е ВЪН !!! И ДРУГИ СА ВЪН !!!

18

Анонимен

преди 1 година

А) ГДБОП - МВР (отдел Киберпрестъпност) по оперативните канали да установи реалните ползватели (по IP-адреси, интернет-доставчици и др.); Б) След установяване на лицата, да бъде сезирана Прокуратурата на Република България (ПРБ); В) На основание НК на РБ (Особена част) ПРБ образува прокурорска проверка за престъпления против Републиката.Г) Осъдителни присъди в горе указания размер (между 5 и 15 години) за виновните. Така, след няколко подобни показни процеси русофилите бързо ще се спихнат до курназ-бабаити в панелната кухничка, перчещи се пред жена си, балдъзата и баджанака.

17

До 33

преди 1 година

А купуването на скъп газ те прави хем сиромах, хем неконкурентен.Хайде сега избирай!

16

Статистик

преди 1 година

За да си газово независим, трябва да имаш собствен добив - достатъчен, за да покрие потребностите ти.Ако нямаш такъв добив - всичко е дрън дрън и бла бла и си зависим, та дрънкаш.А ако си така и така зависим - поне избираш по-високата цена, и надеждността на доставката. Та ако ще и от Марс да идва.

15

Анонимен

преди 1 година

Купуване на евтин газ = робуване на Путин. Това е тезата на русофобите. Нормалните хора да си преценят има ли логика.

14

Три кози

преди 1 година

Вицеканцлерът Хабек: Немските експерти са установили, че три кози къщи могат да снижат енергийните разходи с 15%, а 4 кози - с 25%. Немското правителство е изготвило програма за доставяне на ароматизатори на населението за да се неутрализира неприятната миризма от козите. Мотото е "Ухае на вас - вони на Путн". Всяко немско семейство с поне 3 кози в къщи - youtu.be/Prtrgveriqs

13

Анонимен

преди 1 година

Заслужавате си да студувате и гладувате, докато не ви дойде акъла в главата и не махнете всичките тези клоуни, рапъриФатмаци и чалгари, където ги избирате да ви управляват. Такъв робски народ, който за нищо не се бунтува, просто не може да създаде нормална, свободна и просперираща държава.

12

БАНко

преди 1 година

В селския магазин от много години докарват само един вид хляб и хората си го харесват , вкусен и евтин е за бабите . Новия кмет преди три месеца забрани на магазинера да докарва от този , защото бил с червени надписи ? Сега внуците ни донасят от този хляб , но им даваме пари за бензин и ни излиза много скъпо . Кмета е нов и е за последно .

11

Петров

преди 1 година

Енергийният експерт за избягване на руската зависимост препоръча внос на газ от източното тихоокеанско крайбрежие и внос на петрол от разработвани в перспектива находища на Марс по американска технология, като на въпроса за цената каза - ама аз съм по енергетиката, не по икономиката.

10

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

"ЕС върви по пътя на енергийната свобода" _________________________________ Звучи като гoл политически лозунг, лишен от логика. Логически обосновано е главното верую на капитализма "Печалбата-принадената стойност". Днешните еесовски вождове ме убеждават да прегърна скъпата и убиваща ме енергийна свобода и да самоубия своята печалба, за да покажа на Президента Путин, че съм лишен от здрав разум.