63

ДО КОМЕНТИРАЩ РОБ

преди 1 година

РОБИТЕ СЕ КЛАНЯТ НА ТИРАНИТЕ, СВОБОДНИЯТ ЧОВЕК УВАЖАВА СВОБОДНИТЕ ХОРА КОИТО СЕ БИЯТ ЗА НЕЗАВИСИМОСТ !!! РОБИ, ЖИВЕЙТЕ СИ СТРАХЛИВО ПО РОБСКИ, НИКОЙ НЕ ВИ ПРЕЧИ !!! НО НЕ ЗАВИЖДАЙТЕ НА СВОБОДНИТЕ УКРАИНЦИ, КОИТО ЩЕ ИЗРИТАТ РУСКИТЕ ОРДИ ОТ УКРАЙНА !!!

62

Веско

преди 1 година

До Странно . . . . Откога пък земята е на президента!? Това е било по време на абсолютните монархии. Сега е частна и населението на Донбас има право да се защитава от един престъпен режим. Или демокрацията не е това което е.

61

Война можеше да няма

преди 1 година

До Странно: Не е странно ако си припомним как се стигна до война. Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски иска оръжия вместо мир.

60

Малко за политика

преди 1 година

Интересно е да се отбележи, че в Сирия и Ирак никой не броеше жертвите. По-точно, брояха ги само в Алепо, който беше превзет от правителствената армия с помощта на Русия. А в Ракка, която беше сравнена със земята от американски бомбардировки, труповете някак си бяха изчезнали.

59

Странно

преди 1 година

Значи Зеленски , който защитава Родината си , семействата си, земята си ... , бил "наркоман"! А психопатът от Кремъл, който им казва че ще избият и жените и децата им , ако не се предадат ,бил "нормален"??? Някои *** съвсем превъртяха!

58

Фашизъм

преди 1 година

До 1960 година пък в Австралия са приемали аборигените за животни. Според австралийската интелигенция тогава, единствената разлика между коренните жители на континента и кенгуруто е била торбичката на животното. Машала! Човещина, бате Какво да кажем пък за общо известния факт, че Швейцария дава право на жените да гласуват на избори едва през 1971 година. Пример за евро-подражание, нали? Зеленски пък наричаше руснаците в Донбас организми!?

57

Фашизъм

преди 1 година

През 1957 година пък в Западна Каролина пребиват първата чернокожа жена, която просто искала да отиде на училище. Десет години по-късно през 1967 година на Бостънският маратон пък брутално е изблъскана и изхвърлена от състезанието младата Катрин. Защо ли? Ами защото, американците са считали, че жените не могат да тичат. Хм. Странно, а? Кво ли мисли Форест Гъмп по темата?

56

Фашизъм

преди 1 година

Знаете ли, че в сърцето на днешна Европа, Белгия, чак до 1958 година, е имало зоопаркове за хора. Да, взимаш си детето и жената в неделя и ги водиш да нахраните заедно черните маймунки от Зимбабве, живеещи зад телените огради в центъра на града. Държа тук дебело да подчертая, че тази свинщина се е случвала 13 години след Аушвиц!

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 (...прочети какво е фашизъм, льльо!) Има определение за фашизъм ли, че то всеки ден ни го пробутват, като дават по телевизията един наркоман да реве за оръжия и да иска от цял свят да се присъединят към него. То всеки ден го канят на видеоконферентна връзка за да му стават на крака и да му ръкопляскат. То всеки един наркоман в една държава му се врича във вярност и отива да се бие за едната доза. Та това определение пише ли го в твоята Уикипедия? Прочети тогава и за Антихриста!

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен58 "недей ми философства..." Лошият мир е по добър от всяка война, но ЕС и ФАЩ си разкриха лицата, като подкрепиха фашистката хунта в Украйна и вече трибуналът, както беше след краят на 2-та световна война ще пренареди новият световен ред. След като Хитлер не успя да създаде третият райх, неговите последователи създадоха 4-тият в лицето на ФАЩ и ЕС и както казах или трибуналът или безкрайна война до пълно унищожение.

53

Анонимен

преди 1 година

Ние не сме фанатици като вас които подкрепяте>>>недей ми философства като древногръцки философ, ами кажи - мира или войната - кое е доброто и кое злото? А той съдията идва последен.

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 58 "вие сте убедени, че по призумция Русия ще спечели тази война..." Ние не сме фанатици като вас които подкрепяте фашисти и дефакто сте такива, нито сме убедени както вие сте убедени, за да подкрепяте наркомани които се бият за едната доза на фронта, ние знаем, че православието ще победи и сатаната ще загуби. А трибунала се прави от победителите, прочети още веднъж написаното и ако пак напишеш тази глупост по-добре ходи на пазар или шопинг.

51

Анонимен

преди 1 година

, но щом пращаш на трибунал само Русия, тогава нали знаеш че победителите не ги съдят. >>>>вие сте убедени, че по призумция Русия ще спечели тази война. Ами ако, я загуби? Защо само Русия трябва да печели?

50

Елеонора

преди 1 година

До Анонимен 50 "Изумително - краваророб да успее да пресметне колко е 2000 минус 20." На мен ми е по-изумително как човек, който не може да извади две числа си губи времето да пише глупости. От мен да знаеш - математиката е по-важна от любовта към русия. Като пораснеш сам ще го разбереш.

49

петя славова

преди 1 година

пак тази същата противна американска *** ни пробутва американска и украинска помия!Спри се петя,дразниш! С лъжи и пропаганда не се постига нищо.Русия печели,Укрийна,европа и сащ губят!Разбираш ли?Не ти харесва ли,?какво значение има твоето мнение

48

Анонимен

преди 1 година

Помислете, вие на чия страна сте на доброто и на страната на злото. Кои ценности подкрепяте на Господа или сатаната?

47

Жалко за убитите!

преди 1 година

Краят на войната в Украйна непременно ще дойде, макар и след отчаяната ядрена атака на Жужето, но този край ще донесе мир не само на украинците, но и на цялото човечество , това е ,защото Пентагонът ще срази завинаги примитивните феодални тирани...

46

Викайте санитарите

преди 1 година

Тук е страшно бе! Митрафонова се е развихрила, сама си пише, сама си отговаря, лайква, дизлаква. Как успява да проследи сюжетната линия? Викайте санитарите и да си я прибират, по възможност с усмирителна риза и успокоителни.

45

Анонимен

преди 1 година

Не ми слагайте минуси блядчиками, ами се замислете. Тези глави са ви дадени не за украса, а да мислите с тях.

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50 "Трябва да се създаде международен трибунал..." Това добре, ама те и САЩ искат война и онзи наркоман, клоуна и ЕС искат война, но щом пращаш на трибунал само Русия, тогава нали знаеш че победителите не ги съдят. Който победи тук той ще води трибунала и ще диктува условията на поражените.