22

Теди

преди 1 година

АЗ ВЯРВАМ В ГОСПОД НАШИЯТ СЪЗДАТЕЛ

21

Анонимен

преди 1 година

В англия обявяват бедствено положение когато има снежна покривка над 2 см и температурите превишат 35 градуса по целзии. При обявено бедствено положение държавата спира да работи буквално, затварят се болници и училища, градският транспорт работи само с доброволци, абе с две думи - пееpаcка работа.

20

Анонимен

преди 1 година

Дреме ми за Англетата. В Шотландия вали. Максимални температури за следващите няколко дена... 28 с облаци

19

Анонимен

преди 1 година

Тая гореща вълна ще е точно за 2 дни-утре и вдругиден. След това максималната температура във Великобритания ще падне под 26 градуса. За юли месец подобни температури не са нищо особено.

18

До 9

преди 1 година

41 градуса в Испания и 41 градуса във Великобритания са две много различни неща. Влагата на острова, ъгъла по който слънцето грее и това че изгрява в 3 и залязва в 12 прави 25 градуса да се усещат като над 30. А идея нямам какво ще е при 40, защото за първи път в историята им достига тези граници на температурата и е обявен червен код

17

Анонимен

преди 1 година

До 13 До 1 Няма нужда от 20 , 30 години до 10 години ще има още по сериозни промени по климата.. Става лавионобразен процес. . . . . . . . Става ясно, че физика не си учил но законите на физиката важат независимо от твойте желания! Най-големия източник на енергия (в инфрачервения спектрум се нарича топлина) е слънцето и ако не го засенчим (научна фантастика), земята ще се подгрява до 2055-60 г. и след това ще има охлаждане. За една страна с пропадащо образование езика на физиката звучи като суах

16

Анонимен

преди 1 година

Доказано е преди голямо застудяване ,винаги се покачват температурите, очакванията са след 2050 да има мини(да се надяваме) ледникова епоха

15

микробритания

преди 1 година

какво очаквате от мен,да се разплача за противните англета?хайде.моля ви се,не ставайте смешни!В момента температурата в лондон е 23 градуса,плюс това основния контингент на микробритания е с индийско пакистански произход,така че проблем никакъв

14

Анонимен

преди 1 година

До 13 със сигурност електричката цапа по малко от колкото печката ти. Освен газовете има и мн други фактори , като консумативи и двигатели. Производството на ДВГ е в пъти по сложен и има нужда от куп заводи за всеки компонент. Електроенергия така или иначе ядрените централи бълват .. да не говорим че всеки ден куп слънчеви централи се включват в производството на ток. Твоята печка е бита, карта. Вече е в музея.

13

До 1

преди 1 година

Няма нужда от 20 , 30 години до 10 години ще има още по сериозни промени по климата.. Става лавионобразен процес .

12

Име

преди 1 година

До Анонимен 7, А Вие ако карате хибрид или електричка, не се самозалъгвайте,че цапате по-малко. Това,че не е под носа Ви, не означава,че не цапате.

11

Анонимен

преди 1 година

До 10 Тези дни чакаме да се роди 8 милиардния човек.

10

До 12

преди 1 година

Ти знаеш ли климат какво е? Във Великобритания през зимата ако паднат температурите под нулата ще е чудо. Това е заради Гълфстрийм, държи влажно и по-топло. По-скоро ние да се приготвяме, щото никога не сме подготвени.

9

Анонимен

преди 1 година

41 градуса? Голяма работа. Испания е пълна с английски туристи , а там на 41 градуса казват че е прохладно.

8

Анонимен

преди 1 година

Всеки един човек носи отговорност. Забраняват сламките... а всички храни са в пластмаса ... тонове храна всеки ден .... дрехи, телефони, дизелови печки... цапаме яко. Сякаш някой извънземен трябва да чисти след нас. Да ама не. Болниците ви чакат.

7

Анонимен

преди 1 година

Давай ***, карай дизеловата барака и се залъгвай как не съсипваш планетата. Колкото по-бедна държава, толкова по-просто население и замърсяване.

6

Анонимен

преди 1 година

Да не се вайкат, а да събират жега за зимата, че тогаз -40 С :DD

5

Анонимен

преди 1 година

Айде обратно да садиме гори :)

4

Асан

преди 1 година

Колко градуса е жегата не пише :)))

3

Анонимен

преди 1 година

Пенелопа Мордънт не обръща внимание на жегата и обещава да оглави усилията на колективния запад за победа над Президента Путин, ако бъде избрана за премиер на Наглобритания.