32

питащ

преди 1 година

Защото при вашето доста продължително управление имаше ли ? Доста сте нагли и безпардонни . Добре се чустваха единственно приближените ви фирми, а обикновенния народ страдаше. За това боко назначи толкова калинки в администрацията за да има кой да гласува за него. С въвеждането на машинното гласуване, част от електората му отпадна.

31

Ангелина

преди 1 година

Да определено , ще настъпи това спокойствие ,когато всички от ГЕРБ ,които са част от ОПГ получат справедливо наказание!!!Ще настъпи скоро ,въпреки че не ви се вярва.....на ВАС и всички Ваши лакеи за всякакви поръчки сред политико- икономическите кръгове ,крими контигента и институциите,които в много от случаи не само ,че действат в пълен синхрон по - между си ,но и почти няма видима разлика в действията им ,само във външния вид на "маските" !

30

Анонимен

преди 1 година

Ако искаш да ми кажеш че ГЕРБ ще ни осигури такова управление В ГОЛЯМА ГРЕШКА СИ !Баламите умряха докато ви чакаха да им увеличите пенсиите и доходите по време на вашето управление!

29

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството че тоя скоро ще експлоадира ще се пръсне от какво ли от що ли ?

28

Анонимен

преди 1 година

българия се нуждае не такива като теб бг има нужда от честни патриоти

27

Анонимен

преди 1 година

Тоя шишкавия говори че управлението е от няколко фамилии. Те покрай боко все такива - шишкави, тиквести, бивши агенти на дс ни пробутват номера олеле управляват ни мутри! Не е ли малко нагло питам аз?!?!

26

Ерджан

преди 1 година

Стабилност и спокойствие.Този дебелият,"яде" по 15-20 пенсии на месец. Алеков "герой", олицетворяващ двеста и четиридесетте "наши народни" избраници.25-30 години депутат,при винаги пълна държавна ясла.Ясла, която "пълни" бай Марин,а той се гърчи с малката си пенсия.

25

Анонимен

преди 1 година

Това същество винаги предизвиква у мен само погнуса и никога доверие.

24

Ще има...

преди 1 година

Ще има "стабилност и спокойствие" в България, престъпнико Крадлев, пардон - Кралев, когато ти, сикаджийският ти бос и цялата ви престъпна и корумпирана, просташка пасмина влезе в затвора! ти ще си един от първите, които ще отидат на гости на бай Ставри! Ти колко си крал, дебелако гаден, майко мила! За всичко ще си платите, *** герберастки!

23

Анонимен

преди 1 година

Тука във Варна има един строящ се стадион от 20 години сигурно , някои е написал на него "Кралев Кога" че цялата ни работа такава

22

Анонимен

преди 1 година

И нищо не мецвате за поредния гуляй на Кирчо простото и Кокорчо в Кемпински, Банско, на държавна издръжка! А, хората са оставени на мизерни доходи при рекордна инфлация! Тези нещастници нямат срам и капка човечност, или както го каза изцъкленият "министър", да го духат бедните! И най-нахално се опитват да редят нов кабинет! По-дебилни министри не сме имали!

21

КПКОМПИр

преди 1 година

България се нуждае от по-големи затвори, тип трудови лагери.

20

бойкоумре

преди 1 година

И тоя не е разбрал;)!

19

Анонимен

преди 1 година

От тоя по-тежък депутат в НС беше само Делян Пеевски,но вече тоя е на първо място.

18

От Вселената

преди 1 година

Странен феномен: От България няма емигрирал нито един прокурор, съдия, адвокат, катаджия и митничар. Седят си в най-бедната държава и си правят шкембета!

17

във превод

преди 1 година

Ако някой е ,усвоявал, другите да го оставят на мира и да не се мъчат да го разследват защото той няма толкова лесно да даде ,усвоеното ,,

16

Иван

преди 1 година

Угоен, нагъл, корумпиран, криминално проявен да ми казва , кое е важно за България ... не върви някакси. Спокойно, не визирам топката от снимката.

15

Караджата

преди 1 година

Ето ви го бе -министъра на спорта на снимката, героя на демокрацията. Харесва ли ви? Харесва ли ви като личност, за тая демокрация на снимката ли ще гласувате на есен?

14

Този да

преди 1 година

Отива на морето за шамандура, за друго нищо не става...

13

Караджата

преди 1 година

До 20 вие евроатлантиците сте жалко племе и на есен ще го осъзнаете. Говориш ми за преди 40г кажи ми днес как да ида са си купя нова кола кола ако не крадъ или не се навеждам. Тогава работещите хора си купуваха нови коли, сега само крадците, наркоманите и убииците си купуват нови коли.