48

Анонимен

преди 1 година

Макета,клекнахте на изнудването на България,тя се е загрижила за българското малцинство в Македония,ами защо не загрижена толкова много за малцинствата в България. Нещо не се чува македонците да се изнасят от България и емигрират в Северна Македония изглежда не се идентифицират с твоята татковина.

47

Така е

преди 1 година

А по срамно е само да си българин във България!

46

Рико

преди 1 година

Тия пак ще оплескат нещо.

45

Ддд

преди 1 година

Не мога да разбера какво пише на тениските им, трябва ми преводач от македонски.

44

Тото

преди 1 година

На тия къде са им вувузелите бе?

43

Анонимен

преди 1 година

На снимката са само фашисти водени от фюрера си Мачкоски.

42

Анонимен

преди 1 година

До Орт Кое не ти е ясно като османската империя е заграбила цяла южна Европа. Проблема е че България побеждава Турция но после Гърция и Сърбия окупират бг земите. А за тюрките не знам какво общо има Турция с тюрките като това са доста разлини племена в тюрките и са живели доста на изток чак до Китай преди тръгнат към Европа. Може би там трябва да търсите земите си ако сте тюрки Или не сте тюрки.

41

Титовисте бе

преди 1 година

ами по напред сме не като македония , се чужди царе и това мицко сърбоманче , вика тито е наш и ние сме титови ,

40

Анонимен

преди 1 година

мицко един ден не работил освен при тато си в скопския университет сега си е намерил тема върху която драпа за избори, представени са в парламента малцинство

39

Анонимен

преди 1 година

Май да си бугарин е по напред,ха хо

38

1234

преди 1 година

Срам сте вие сърбоманите, развяващи в 21 век югославски титовизъм, институционална омраза и заличаване на българския етнос, започнато преди 70г

37

Орт

преди 1 година

До 40 Нещо ти куца историята,ама както да е.

36

Орт

преди 1 година

До 41 А вие извънземните от кого сте заграбили тези земи.И не моите предци не са искали да ги освобождавт ВМРО през 1912 г. Като са изколили прадядо ми сина му и зет му които се върнали в селото да търсят храна.Прочети записките на Троцки.

35

Анонимен

преди 1 година

До Орт Напротив тюрките са прабългари и после се отделят и приемат исляма. Прабългарите са били огромни племена между Кавказ каспийско море чак до Иран заедно с арменците.

34

Орт

преди 1 година

До 36Ти не може да определиш този или онзи какъв е,щом се смятат за македонци значи са такива.Стига с този възродителски манталитет да определяте хората както ви е угодно.И българите са тюрки- което между другото е доказано- но вие не го признавате.Търсите някакви ирански,афганистански, галактически корени само и само да не сте тюрки..т,е вие сте турци.

33

Анонимен

преди 1 година

Откъде са дошли тия македонци като там не е имало никога македонци. Това са заселени сърби за да избиват и тормозят българите, но като се разпадна Югосалвия и те останаха без пари и армия от Белград и се опитват да пипнат пари от ЕС и армията на НАТО отново пак същата задача да не допуснат обединение с България. Не могат да играят открито със Сърбия като се признаят за сърби защото ще лъсне всичко.

32

Анонимен

преди 1 година

Македонците са българи, албанци, сърби и др народи. Така че ако са предали някой то е че са се предали сами себе си.

31

Анонимен

преди 1 година

Този се държи като политик от Южна Буковина.

30

Орт

преди 1 година

Макета,клекнахте на изнудването на България,тя се е загрижила за българското малцинство в Македония,ами защо не загрижена толкова много за малцинствата в България

29

Анонимен

преди 1 година

Ще го преглътнат и това русоробите. Нали не смятате, че макетата ни мразят безплатно? А най-голяма полза от раздори в региона имат точно фашистка Русия.