25

АНОНИМЕН

преди 1 година

КАКТО ОБИКНОВЕНО ПРОФЕСОРКАТА НИЩО НЕ УСПЯ ДА АНАЛИЗИРА.ТОЛКОВА СИ МОЖЕ

24

Ангелина

преди 1 година

По- леко Христова ,с дружката ти "придворни шутове - анализатори на ГЕРБ и компания" ,даже и малките деца вече не Ви "слушат великите анализи"...Спокойно ,това Ви са последните "трохи" ,които получавате за "анализаторските си способности" .ББ се обгражда около себе си с най- долнопробните екземпляри ,които са не само зли ,способни на всички низости , нямат никакъв праг на търпимост и бързо изпадат в истерия.Но това е най- важното ,те владея метода на "силното крещене",така са убедителни ...

23

ООООХ...

преди 1 година

НА ТАЗИ ДЕТО ХОДИ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ И ГОВОРИ ТОВА КОЕТО И СЕ ИСКА НА НЕЯ ДА СТАНЕ АМАН ОТ ПРОФЕСОРКИ КАТО НЕЯ - ПРОСТО СМЕНЯМ КАНАЛА КАТО Я ВИДЯ РАЗБРАХ ЧЕ И ДРУГИ ПРАВЯТ ТОВА

22

ББ

преди 1 година

г-жо...позор сте с внушенията и работата ви за проекти...платени с цената на просперитетана България...гнуся се,да си нещастна...жалка и продажна...не е ценност в България!колкото и да ни подценявате...едни 500 г. оцеляхме срещу ятагани и кланета...и вие с осребяващата ЕС проекти...ще ни еВете,***.т.цията не е...ценност г-жо,децата ви ще се срамуват от вас!

21

Ако изборите са

преди 1 година

честни?Кога в БГ е имало честни избори?Разликата между машинните и книжните е само в професионалната специалност на манипулаторите-при книжните нямаше нужда от висша компютърна грамотност,а при машинните тя е определяща.Някои фирми и компютърни специалисти ще направят яки гуши.Нужно е създаване на комисия за проверка и лицензиране на всяка една от 10-те хиляди машини,комисия от специалисти от всички партии,която да тества и запечата машините,а не да се разчита на купени фирмаджии.

20

Анонимен

преди 1 година

Придворната дама на Боко не се беше изхождала скоро.Кой ли пък нея ще пита на кого да даде мандата.Ай сиктир!

19

Анонимен

преди 1 година

НАПРОТИВ, ЩЕ ГО ДАНЕ НА БСП ЗАЩОТО САМО ТЕ МОГАТ ДА ОПРАВЯТ ОТНОШЕНИЯТА С РУСИЯ, А РАДЕВ СЪЩО ГО ИСКА. ОСВЕН ТОВА ПО ОТНОШЕНИЕ НА РСМ БСП И РАДЕВ СА НА ЕДНО МНЕНИЕ

18

Анонимен

преди 1 година

До 9..викаш направо на шиши да го връчи.

17

Анонимен

преди 1 година

..ще го даде интриган..тко, д..ърта, спряха ли ти боковите парички, мутре..са продажна

16

Анонимен

преди 1 година

Ще го даде на когото му наредят, на всички ни е ясно. Нали той си ги назначи тия БОККЛЛУУУЦЦИИИ

15

Анонимен

преди 1 година

Напротив!! Тези, които гласувахме за ПП , пак.ще гласуваме за тях. Тези, които не гласувахме за тях, сега ще гласуваме за тях. Бобът ти нещо е загорял. Върви го разбъркай!

14

Анонимен

преди 1 година

Не силни, долни предатели.

13

Анонимен

преди 1 година

Естествено че е за тях само тия силни предатели може да направят кабинет в услуга на Вашингтон. Тяхно беше и внесеното предложение за снемане на ветото над Македония. Тия са най-големите предатели на България.

12

Анонимен

преди 1 година

Разбира се,че няма да даде мандат на крушовишката ***.На Боце ще го залепи отзад. Боце похвали ли ти се,професорке? Нали той и Каскета бяха инициаторите на нахлуването в Президентството! Ама Киро не поиска да арестува Гешев, може да му потрябва.

11

6587945876

преди 1 година

До Анонимен Тая е от тиквите. Взе 500 000 да пише закон за пътна безопасност това недоразумение заедно с Калинчето. На буци танцьорките.

10

6

преди 1 година

Точно за ПП ще гласуваме а не за толупа. Чегъртане до дупка.

9

Анонимен

преди 1 година

едно време на тия като тази им казваха дървени философи, сега професори, тази откъде знае какво е решил фигуранта, то от него нищо не зависи

8

Анонимен

преди 1 година

Never ever Ristiu buikikiev, nito atanasov. Еле па за дарагалевския гениййййй и дума дс не става.

7

Анонимен

преди 1 година

Само в България фешизмът и комунизмът вървят ръка за ръка - това в партия Възраждане. Затова уважавам маааалко повече БСП. Те са само комунисти. А ония мешаните костадинмета са за затвор и пълна забрана. За антинародна дейност, за опити за възраждане на фашизма (затова искат да се отделят от ЕС, там не са толерантни към тази идеология) , за заблуждаване на ниските прослойки от населението и въвличанието в мракобеснически каузи. и още много, много. Не знам къде гледа ЕК, не е ли подаден сигнал?

6

Анонимен

преди 1 година

Единственият правилен избор за ушатия е да даде мандата на дпс - 3тата политическа сила! Всичко останало е загуба на време и възможност за предателите да вкарат България в още по-лошо положение!