31

Анонимен

преди 1 година

Наи -некадърния наи -гласовит и вечно искаш .Ицко ,печели се от продадени билети ,а не бездарност .

30

От Вселената

преди 1 година

Странен феномен: От България няма емигрирал нито един прокурор, съдия, адвокат, катаджия и митничар. Седят си в най-бедната държава и правят модни шкембета!

29

Спокоен

преди 1 година

Ама как така "свободни творци" и финансиране? Кеф ми е да съм свободен творец, но искам държавата за ме храни? Ей, ллигавщини, свободен творец е Бродуей! ЛаСкала! Никой не ги финансира. Напротив. Плащат данъци като за световно! И в Холивуд са свободни творци. Милионери. Щото са кадърни.

28

Стачник!

преди 1 година

Стачка ли? Стачка на кое? Стачка се прави когато произвеждаш или твориш нещо, което е в нужда на другите! Като ми стачкувате какво точно ще стане? Най вероятно две години след началото на стачката ви никой няма да е наясно, че стачкувате. Щото кой ли пък има нужда от продукцията ви.

27

Анонимен

преди 1 година

Тоя за какво протестира точно той?Пак ли за пари?Ненаядохте се ей!Свикнал на държавна хранилка!Я се скрий бе Мутафчиев!

26

Анонимен

преди 1 година

гербераст

25

анонимен

преди 1 година

Това че въпросният министър на културата е от най-некадърните в некадърното правителство спор и съмнение няма. Само че няма да се учудим ако и той запази поста си в евентуалното следващо. В действията на тази псевдокоалиция логика и смисъл няма. Толкова са трагични отвсякъде, че повече няма накъде.

24

анонимен

преди 1 година

Eй, така и не се научихте вие, журналистите, на правопис. Пише се "бУксувам", не "бОксувам", защото не произлиза от думата "бокс". Правописният речник трябва да ви е под ръка постоянно.

23

Анонимен

преди 1 година

Ако си кадърен, се продаваш и печелиш. Ако не си, аз не съм длъжен да те издържам. Ти за мен какво си направил, да си ми платил някакви пари по време на моята безработица???? Търсиш начини и се спасяваш и оцеляваш така, както всички българи.

22

Аз съм Наско

преди 1 година

Пожелавам ви приятен уикенд, весели събота и неделя. Ще се видим скоро. Сега сме на една тайна вила и правим ново правителство. :)))))))))))

21

Анонимен

преди 1 година

Защо ще протестирате бе, нали сте "ваксинирани" овце.

20

Любо Андреев

преди 1 година

Да правят пърформънси, както когато умните красивите и интелигентните протестираха срещу Пеевски. Още помним голата гръд (цuцa) на щерката на герберастът Дамян Илиев от БАБХ и каскадьорското салто морталето от тавана на депутатския Мерцедес на студентчето от НАТФИЗ, сънародник на Лорер.

19

Кирил Петков-Канада

преди 1 година

Няма да протестирате, защото до тогава ще ви затворим заради Омикрон дьо Корон, а събирането на големи групи от хора също няма да е разрешено. Ха-ха-ха!

18

Артист в Бг

преди 1 година

Муфта колко ти даде Веждичката да помагаш и ти за ГЕРБ-ДПС за изборите? Знаем, че не пиеш и не смъркаш нищо евтино. Значи не е малко това което са ти обещали.

17

Анонимен

преди 1 година

Бездарен и продажен гербаджия!

16

Теодоро

преди 1 година

Марш герберастка ***..

15

анонимен

преди 1 година

В театъра са важни идеите, които на моменти ги няма. Пандемията, инфлацията и т.н. са само оправдания. 2017 и 2018 и 2019, а и по-рано на Аскеерите се награждаваха спектакли със спорно качество. Ако нямат идеи и ги мързи, държавата нищо не може да направи. И липса на идеи, и липса на желание за работа има у артистите.

14

Alek

преди 1 година

Българската интелигенция - някога е писала произведения като Бай ***, а днес - се е навела пред Бай *** Банкянски.

13

Анонимен

преди 1 година

Аз спирам да ходя на театър. И без друго са некадърни и изкуствени. Не ми пука, да си протестират.

12

Анонимен

преди 1 година

сезона на протестите (есента ще е гладна) ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще почне с театри!