40

българин

преди 1 година

Мястото на македонския народ е сред народите на Европа , ако успее да се справи с руската и сръбска агентура , които го дърпат кам Азия.!Кураж братя е не се предавайте ,не срамете славните си предци ,борете се за свобода и благоденствие !

39

Маке

преди 1 година

Абре луге, ние се разбираме мегу себе, ама ниту иас можам да зборувам или пишувам на блгарски, ниту вие на македонски.

38

Хохо

преди 1 година

Уфффф...сега на официални срещи ще трябва преводач, че не моем се разберем ..хахаха

37

Анонимен

преди 1 година

Така е, дори макетата имат по-големи държавници от нас. Само сега да не тръгнат да разправят из ЕС, че имат малцинство в България и да искат да придърпат Пиринско. Че като гледам европейските ни съюзници, няма да се замислят пак да ни похарчат.

36

Анонимен

преди 1 година

Както ЕС и НАТО не признават Крим и Донбас така и България не признава македонски език. Имаме право на различно мнение.Какво ще ни карат насила ли а защо те не признаят тогава Крим и Донбас или САЩ и ЕС са македонски фашисти и бг не трябва да се приема че е бг.

35

Анонимен

преди 1 година

Кои македонци да живеят? Албанците, българите, циганните? Други македонци няма.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Съсипали са и Щ. Вместо ЩЕ пишат КЕ.

33

Анонимен

преди 1 година

Да живеят Македония и България и да живеят Македонците и Българите най-близките народи.Всичко друго е глупост.Спрете с комплексите и всичко ще се оправи.Мислете за сега и за утре.Вчера е късно.Мислете за вас,за вашите деца.Учете децата да обичат,а не да мразят.Македонците не са нито нещо по-малко нито по-голямо от нас.Те са като нас бедни хора,страдали от своите управители.Дано и двете държави да напреднат и да живеем по-богато и да няма бедни и кризи.

32

Анонимен

преди 1 година

Британците имат разни кокни езици, индийски диалекти и южноафрикански диалекти. Африканци говорят английски език. Не е проблем на английския език, кой не спазва правописа и правоговора на английския език. Македонският език е създаден чрез премахване на буквите Ъ, Ю, Я. Всяко африканско племе, което говори някакъв английски език може да си направи собствен език като макетата. Светът само ще им се смее като на макетата.

31

Анонимен

преди 1 година

История Славяно-Българска е препис от Византийската история ,малко променена.

30

Анонимен

преди 1 година

Ехо комплекс тук ли си?

29

Продължаваме Продажб

преди 1 година

последният да изгаси ламБата и да си вземе История Славянобългарская да я прочете на децата си....

28

Анонимен

преди 1 година

Не е анти-Бългаеако ако миля по-различно от теб.Това че ти възприемаш по един начин ,не означава че и останалия свят трябва да приеме твоята теза.Ако по този начин расъждаваш много вероятно си егоист и няма да имаш партньор и много вероятно ако имаш той да ти изневерява.И може да го прави с мен.Защото аз мога да изслушвам хората и да ги разбера.Даже и теб разбирам.Ти си толкова комплексиран,че смяташ всичко различно от теб е анти-Българско.И сигурно мислиш че винаги си прав.Дали е така обаче?

27

Анонимен

преди 1 година

нема такива злета

26

Анонимен

преди 1 година

А сега като разбираш какво е казал,напиши на Македонски следващия коментар.А и друго нещо ,никога няма да се махна за да ти задоволя комплексарската ти нужда.Не е анти-Българско да приемеш реалноста.

25

Анонимен

преди 1 година

България е мъртва, за щастие!

24

Анонимен

преди 1 година

Ковачевски говори добър български език. Опозицията говори лош български със сръбски акцент.

23

Анонимен

преди 1 година

"Не съм убеден ,че разбираш Македонски"__________Аз съм напълно убеден. Изгледах цялата реч на плешото на снимката в Брюксел, на "македонски" език и разбрах абсолютно всичко, което каза. Вместо да ми обясняваш какво съм разбирал или не, защо не си вземеш доларчетата и не се ометеш от този сайт, че ми лазиш по нервите с продажната си антибългарска натура?

22

до 22

преди 1 година

100% са осакатили исканията ни. Все пак предложението беше гласувано от онова безгръбначно мекотело Киро.

21

Анонимен

преди 1 година

Тия почват яко да дразнят...