30

toti

преди 1 година

Тоя освен, че има приятели от женски род,има и от мъжки ,не знам как се викаше на това..май,,многоженство''....

29

И така,и вака

преди 1 година

Сръбия иска в ЕС,но и с Китай,и с Русия.С ЕС,но без НАТО.С ЕС,но без Косово. С Албания,но ако не е Велика Албания(а тя иска да е такава,с Косово и РСМ в нея). Много изисквания има за членството си в клуба,в който иска да влезе-хем да му ползва екстрите,хем да си върти политиката както и е изгодно.Да, но членството в такъв клуб е невъзможно без отказване от някои от националните дадености и придобивки.Или си член и се съобразяваш с общата воля,или си гледаш собствения интерес,но вън.

28

ПроСоТо

преди 1 година

АЗ поне не виждам нищо "лошо" в тая сръбска позиция..Напротив,мисля че е една от най-печелившите...И понеже съм си "ПроСоТо",не мога да пропусна темата и да не припомня следния виц:..-В един афтобиль пътуват Никсън,Брежнев и Тито..На първото кръстовище шофера попитал:-"Сега на къде?"..-"Естествено на дясно",отговорил Никсън..На следващото пак попитал..-"Естествено на ляво!",отговорил Брежнев..Спряли и пред третото..Тогава Тито казал:..-"Абе дай ляв мигач и карай на дясно".."СВЕ ЙЕ ЛЕПО У Югосла

27

Факт

преди 1 година

От както съществуват България и Сърбия, сърбите винаги са били по-богати от българите и са живели по-добре. В последните 20 години, обаче нещата се обърнаха. Пример, какво се случва с някоя държава като се хване с Русия.

26

Анонимен

преди 1 година

Какво хубаво име на Парламента си имат сърбите Скупщина. Нашето трябва да се казва Сбирщина.

25

Джо

преди 1 година

Нямат място в ЕС тоя! Вето!

24

До 18

преди 1 година

сърбите,защото са много хитри,още 30 години няма да влезнат в Един!

23

До 26

преди 1 година

чак сега разбрах,че да седиш на два стола е добре!

22

Анонимен

преди 1 година

Бойко на кой подари картина и с кой се целува?Не беше ли Вучич?.С Китай има ли снимки и записи? Бойко каза ,че сме приятели на Китай.Ало къде живеете?

21

Анонимен

преди 1 година

А Ние неприятел ли сме с Китай?

20

Петър Мараш

преди 1 година

Сърбия както винаги седи на два стола. Така беше и по времето на Югославия. Затова живееха добре, защото взимаха най доброто и от двете системи. Това не е изненада за никой

19

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

Сърбите никога няма да просперират, защото не са и няма да бъдат пеиятел на САЩ. Всички държави в топ 10 на най-висок жизнен стандарт и индекс на щастие, са в приятелски отноления със САЩ. Толкова е елементарно. Без САЩ може само Япония.

18

Анонимен

преди 1 година

Магарешка физиономия!

17

Несърбин

преди 1 година

Господин" Седя на два стола" с типично за него изказване.

16

Ще

преди 1 година

Ще гледат ЕС през макарон крив,барабар с Содомгомористан

15

МАЙОРА

преди 1 година

Всички искат в ЕС! ЕС е прогрес, свобода и просперитет! Само родните ***-ПРЕДАТЕЛИ се чудят как да унищожат по-бързо България като я пратят в северна Азия при сибирските руслямисти!

14

Demonaz

преди 1 година

Смърт на сръбските *** :) Да заминават в родината си просия, вън от Балканите. Благодарете на тях,че макетата ни мразят.

13

Анонимен

преди 1 година

Кигай е в рецесия от 40 години за първи път цяло тримесечие китайската икономика е под нулата въпреки че компартията отчита +0.4% ръст за пред света. Необслужваните дългове на китайските фирми прескочиха умопомрачителната сума от 8 трилиона долара при общ вътрешен дълг от 38 трилиона долара. За разлика от САЩ които имат предимството да си печатат нов дълг в Китай това е невъзможно предвид изпадане в стагфлация отрицателен ръст с инфлация възможно най-лошата икономическа ситуация.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 "Сърбите са 10 пъти по-хитри от нас, наще евро-либерастки глобалисти дже.нд.ъри ще ни закопят" Вучич публично целуна китайския флаг, но съм сигурен, че русофилите биха одобрили всеки, който милее за авторитарни режими, тъй че не е чудно, че докато използваш за нормалните разни руски сигнални думички, хвалиш такива като него.

11

Анонимен

преди 1 година

До До 14 Явно живееш 3-4 години назад.