57

Бай Онзи

преди 1 година

До Анонимен По въпроса за Прабългарите не говори глупости, очевидно е че нищо не разбираш.

56

Анонимен

преди 1 година

тито е наш и ние сме титови важи с пълна сила за македония

55

333

преди 1 година

Трябва да приемем, колкото и да ни е неприятно ? Просто така ?Ами да приемем, че е някой изнасили жена ти, или убие баща ти? Просто така? Нищо , че ти е неприятно ?Що за глупости

54

хм

преди 1 година

РЪСЪМЪ небеше ли планинско селце в Нова Гвинея?

53

Анонимен

преди 1 година

Сърбите и русите яко ги обработиха, ние бляхме.

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 75 Имаше писания на наши и руски историци. Не знам доколко са верни но шом пишат такива хора с титли.

51

Анонимен

преди 1 година

А моите братовчеди от югославска Македония ми разказваха вицове колко сме ТЪ.пи ние българите. Но поне от тогава нито сме се виждали, нито сме се чували.

50

Анонимен

преди 1 година

Като дете с баба и дядо посещавахме най близки роднини в макекаманако. Няма да ги забравя в отсъствието на старите ме наричаха "ти бугарско гов..."! Минаха години и техните деца дойдоха да ми искат адресна регистрация за "бугарски пасоши", изгоних ги като мръсни ***"

49

Анонимен

преди 1 година

Ами сега! Икономика нямаме, приятелски съседи нямаме, на ЕС не им пука за нас и само искат туй-онуй да помагаме на Украйна, да се ваксинираме, да храним бежанци, щатите не махат визовия режим-не знам с какво не им угодихме, амииии....нищо нямаме излиза.

48

Анонимен

преди 1 година

Прабългарите носят името си от вълците които са считани за божества някога. Ами и викингите са почитали вълците та какво. Прабългари сме името от вълк а не от река Волга която е кръстена верочно сигурно пак на вълците или на прабългарите.

47

Бай Дрън

преди 1 година

И какво се противят срещу френското предложение, нали то вече обслужва само кръговете в Македония и там България е втора цигулка, колкото да се каже, че е вписана в предложението като име.Според мен ВМРО(което няма как да е наследник на ВМРО, след като отричат тотално Ванче Михайлов, а от там и организацията му), просто използват мнението на хората, че ЕС ще е вреден за тях. Макар че Люпчо Георгиевски като лидер на ВМРО преди, не крие българската история в историята на Македония.

46

Анонимен

преди 1 година

Ребългаризация означава връщане към предишно състояние, което в случая е и първичното!

45

.!.

преди 1 година

Имаме много по-сериозни проблеми за решаване от това да се занимаваме със С.Македония. Проруските политици и в двете страни използват проблема за своите цели. Сега е важно да стабилизираме икономиката си , а страстите отшумяват, Хората са казали - всяко чудо за три дни.

44

Руди

преди 1 година

Сръбските комунисти начело с Тито, им промиха мозъците, ще трябва много време за да осъзнаят и да си признаят, че са българи. Няма такова животно, като македонска нация

43

Анонимен

преди 1 година

Вълците искат да убиват. Ние не искаме такива неща.

42

бг

преди 1 година

Сръбския нацизъм изгради македонско самосъзнание на база на антибългаризма , така както гърците измислиха помашка нация и език за да не призная че в южните родоби живеят български мохамедани. Всеки кото е късъл от българското тяло измисля друга индентчност на завладяното население за да прикрие престъплението си

41

L.

преди 1 година

Тези македонци яко ни надценяват. Та нали ако бяхме вълци щяхме да изцоцаме еврофондовете като Гърция или да играем двойна игра като Турция, или да се държим за Русия за да не си изгубим славянската идентичност, или да си гледаме само прекия интерес като Румъния. А ние не сме нищо такова.

40

Анонимен

преди 1 година

Вълк ама без зъби...

39

Анонимен

преди 1 година

Страх ги е! Имам братовчеди- българи и до днес с децата барабар са си българи, но не могат публично да го кажат! Сръбският комунизъм е бил жесток и ще трябва време и да четат документите в оригинал!

38

Анонимен

преди 1 година

До 54наследниците на македонски фамилии в България са поне 2.5 млн!))))))Как ги изчисли?Статистиката показва съвсем друго,от 1878 до 1945г. в пределите на България са се преселили 380 хил. от Македония, Тракия, Добруджа, Западните покраинини.Освен това въобще не е редно да се пишат в графата македонски българи хора които нямат и 50% в родословното си дърво македонски корени.После се оплакваме, че от РСМ казват, че македонците са повече от българите в България.