119

ЛЕНА СЕ НАДЯВА...

преди 1 година

НА ОЩЕ ЕДНА НОЩ В ОПЕРАТА......С КИРИЛ.....

118

Анонимен

преди 1 година

На тази неадекватна кифла няма ли кой да и каже,че най-доброто за нея е да се покрие в дън земя и повече да не ни досажда с тъ-пи-зми-те си! Толкова не е с всичкия си,за да си помисли и за миг,че някой иска да си препира авторитета точно с пропадналата ПП,в която си бъркат в кюлотите по стълбите,празнуват с дрогирани пици,крадат по 9млрд.за девет дни,накачулени са на тлъстите заплати ***.баджанаци,кумове и кумици! Вкараха народа ни в чудовищни кризи и загробиха РОДИНАТА ни! Вън от властта!!!

117

Lina

преди 1 година

Тази от всичко разбираща женица за кое още не се е изказала?

116

Анонимен

преди 1 година

тая наглата с мания за величие живееща от данъците ми що не си скрие миризливата физиономия и да ходи на избори, най- справедливо е избори какво сучи маже лаянарска българска велика професорка

115

Анонимен

преди 1 година

Лично борисов говори, че ако народът искал ,герпп щял да отиде на коалиция с ПП?? Боже, този не е с всичкия си от жажда пак да се върне и да ни краде!!Никога повече!!

114

Анонимен

преди 1 година

ленче грешиш. ГЕРБ изобщо не се надяват на коалиция с пепетата и с деберасите. Единствените им партньори са СДС или поне това което е останало от тях. Сега са в опозиция и се справят повече от добре след като ви наритаха от властта.

113

Анонимен

преди 1 година

Ленооо, нали всички му казвате про100 Киро, откога ставна г-н Петков? Я се омитайте, че дотегнахте на всички! Нищо не става от вас!

112

Парашутков

преди 1 година

Всяка стотинка в чекмеджето на баце си струва.

111

Светнат

преди 1 година

Ленче, надувай литмуса на Кики и сие и дръж парапета в готовност.Байхуй не го мисли, той отдавна е видял, че и за *** за зеле не ставате.

110

Анонимен

преди 1 година

Малката косма,тка, такса вход 2 лева

109

Анонимен

преди 1 година

Гешев се грижи за всички престъпници, вкл и за такива като Бориславова, които взимат по 15 000 лв месечно държавна заплата абсолютно неправомерно!

108

Анонимен

преди 1 година

Въведохта езика на омразата и разделението с президента Радев, сега само ГЕРБ в устата ви, а реално нито мерките ви работят, нито ремонтирате пътища стана 2 години, нито вдигате растежа на икономиката, че шефа да ми вдигне заплатата поне с колкото е инфклацията. Единствено обикаляте всички медии да баламосвате хората, ама няма да ве се получи, бяхте със 70% неодобрение преди издънките с газта и руските дипломати, сега сами си сметнете с колко неодобрение сте.

107

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ трябва да се разграничи и освободи от въртиопашката Борисов за да се получи единен проевропейски и антипутински блок в България. От 3адницата в която ни натика Борисов е възможно да се излезе единствено при обединение на всички проевропейски сили в България. Всякакви други коалиции с русофилски и рубладжийски партии са само продължаване на агонията предизвикана от Борисов.

106

ха ха

преди 1 година

ГЕРБ да си чисти образа пред Европа? Тая нещо съвсем не е добре и извън живота. Направо ме разсмя. ГЕРБ са се доказали повече от достатъчно като европейски партньор. Включително и допреди малко, когато поеха инициативата и гласуваха за френското предложение и подкрепиха и за руските "дипломати" решението, макар и със забелешката, че е направено дърварски.Гледах точно едно изречение от интервюто й-в което каза "българите не искат да ги КЛАТЯТ" .Потресох се от начина на изразяване. Ниска култура.

105

vin

преди 1 година

"протестите" през 2020 година родиха три партии едната (мутрите) е аут , другата (ИТН) едва ли ще прескочи бариерата при следващи избори последната за сега (ПП) беше почнала да спихва, но ГЕРБ я спасиха от писта на долу за сега . България ще има стабилни правителства след като тези партии без идеология - си отидат там от където са дошли в нищото ...

104

Анонимен

преди 1 година

Лена говори за договора с азерския газ така, че човек си мисли, че те са го сключили. Договорът го сключи ГЕРБ и България направи всичко, което трябваше. Остана гърците да изпълнят техния ангажимент. Гърците се бавиха, а ПП като латерна повтаряха, че добре, че били те да се завърши газовата връзка.

103

3737

преди 1 година

Мило момиче скипни егото си, самочувствието си и желанието са си някакъв фактор. Най обикновена проста кифла си. Работи ки кротко като юрист колкото ти позволяват възможностите. Създай си семейство, с Миро явно няма да стане. Пък не е и редно. Роди си детенце и бъди щастлива. Ако продължаваш така ще останеш един *** и след 4-5 години стара мома. Още по злобна дърта погрозняваща. Не съсипвай животът си.

102

Анонимен

преди 1 година

Абсурд е ГЕРБ да се надяват на коалиция с ПП. Нали тея ще ги дърпат надолу.

101

Еее

преди 1 година

Бабаленче, кога е следващата сбирка да се включим?

100

Ала бала

преди 1 година

Тая какви гъби е яла че говори такива небивалици....