43

Ron Burgundy

преди 1 година

Сами във Вселената ???? Самият въпрос и даже коментарите на тая тема са глупави.Как може да се сами ? Абсурдно е да се говори даже за това.Трилиони галактики с още повече даже звезди и планети.....мащаби, които ние хората не можем да осмислим. Само в Млечния Път кой знае колко цивилизации има, но никой няма да търси връзка с нас. Ние сме на много примитивно развитие. Ще трябва да минат хиляди години без войни , години на просперитет за да сме достойни за някаква официална среща с извънземни.

42

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо При такова огромно растояние тая планета там може вече да е изчезнала или изгоряла. Това което виждаме е преди 1000, 1 милион, 1 милиард години и повече. Има шанс да е верно но трябва да чакаме нови 1000 години и т.н

41

ПроСоТо

преди 1 година

..та какво става,ако планетата се движи по орбита така,че никога не се намира в една линия с нас и светилото?..Нея как ще я открият?..Па и друго:..-Колко голяма трябва да е една планета,която преминава пред.."Бетелгойзе",примерно,че да може да промени нейната светимост?..-Ами с размера на нашета Слънце,най-малко....Изобщо:-Мисля,че ИНЕРЦИЯТА по "откриване на извънземен живот" е погрешна в основата си..Занимавка за скучаещи "учени",писатели и ..дори "политици"..

40

ПроСоТо

преди 1 година

"Който търси,намира"....Но какво търсим ние в Безкрайната Вселена?..-Ами нещо подобно на нас..А само на Земята освен нас има безброй други видове..В природата на човека е заложено любопитството..Но доста често то е насочено неправилно..Например:..-"Търсенето" на планети в космоса.."Търсещите" разчитат на промяна в светимостта на дадена звезда,когато пред нея премине планета..Добре,но има едно условие:-Плоскостта,в която се движи планетата да е в една плоскост с наблюдателя!А какво ако тя е произ

39

Анонимен

преди 1 година

Сигурно 99 % от космоса е космичен ***. Или звезди с черни дупки и около тях просто няма какво да оцелее или парчета умрели планети и звезди станали на безжизнени скали както е между Юпитер и Марс. При такъв огромен космос ще е случайност ако открият тоя 1 %.

38

Анонимен

преди 1 година

И като открият живот та какво. За да спаси човечетството след 1 милярда години при сбълсъка с Андромеда ще ни трябват 2-3 милярда години за да стигнем до тая друга планета. Човешкия живот е 100 г. примерно. Никой няма да оцелее. Харчат се пари за глупости.

37

Анонимен

преди 1 година

Не им вярвам на тия ама грам. Много лъжат за всичко. От както се издъниха с десетки фалшиви и манипулирани снимки от "космоса" вече няма как да ги приемам на сериозно. А също и когато един от главните астронавти на НАСА обясняваше че вече не можели да отидат на Луната защото загубили технологиите за това и не можели да ги построят наново щото било много скъпо. Пълни смешници. Цялата им работа е да източват пари американския данъкоплатец. Банда еврейски шарлатани които се представят за учени.

36

кап. Джеймс Т. Кърк

преди 1 година

Мистър Спок, спокойно, все още сме невидими за тия примитивни диваци от Земята.

35

Анонимен

преди 1 година

Трябва да са УО за да си мислят че при милиарди галактики само на нашата планета има живот. Бог ние създал и ни е оставил сами в нашата галактика но това не означава че на другите няма живот.

34

Щерю

преди 1 година

- А-а, ний у село нищо не търсим с тоя телескоп; ние си знаем, че не сме сами - пием зелева чорба и ги чакаме...

33

Зоро

преди 1 година

Абе на неандерталци какъв искате да обяснява, естествено че учител за деца!Но човекът си е намерил ниша, нека вади пари, ще ги използва много по-полезно от много писачи тук, които по-далеч от стомаха им не ги брига.

32

Анонимен

преди 1 година

Киро не е сам.

31

Анонимен

преди 1 година

Не е имало никакъв ,,Голям Взрив". Всичко е една фантасмагория

30

Alien

преди 1 година

От конкурса мис вселена, също очакват отговор.

29

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Тихомир вместо да слага минуси да прочете на сайта на НАСА за какво е телескопа, обаче явни английски не знае...

28

Анонимен

преди 1 година

СЪС СЪЩИЯ УСПЕХ МОЖЕ ДА ТВЪРДИ ЧЕ НОВИЯ МОДЕЛ НА ФОЛКСВАГЕН Е НАПРАВЕН ЗА ДА ЛЕТИ ДО ЛУНАТА

27

Анонимен

преди 1 година

ПРИМИТИВНО ЧОВЕЧЕ В ПРИМИТИВНА МЕДИЯ

26

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Тихомир Димитров не е сам, но телескопът не е за това хаха

25

Totenkopf

преди 1 година

Хахаха , какъв е тоя *** измамник, откъде го намерихте космическа академия ахаххаха некъв фейк гуру, който взима парите на лековерните родители да заведат децата си при него

24

Анонимен

преди 1 година

Точно на този въпрос - сами ли сме - да търсите отговор е смешно.