73

ПОЛИЦЕЙСКИ ИНСПЕКТОР

преди 1 година

ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЛЕКАРИТЕ НЕ ПОЛАГАТ ХИПОКРАТОВА КЛЕТВА ! ПРАВЕТЕ СИ ДОБРЕ СМЕТКИТЕ !

72

а от катастрофи?

преди 1 година

колко са "положителните"?

71

Анонимен

преди 1 година

ЖАЛКО, МЕЧТАЕХ СИ ЗА 1 000 000 ГЪТНАТИ НА ДЕН, АЛА ТОЯ КЕКАВ ВИРУС Е ПО-ИМПОТЕНТЕН ОТ БЪЛГАРСКАТА МЕДИЦИНА, ПЪК ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КОРИФЕЯ КУНЧЕВ!!...

70

иво

преди 1 година

До 3-*** от 23 000 ТОА Е ПИЛ ПРЕКАЛЕНО АНТИ - ВАКСА !

69

лонг вакс спайк

преди 1 година

https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-1844677/v1 - авторите отбелязват, че симптомите, които се наблюдават след ваксинацията, са много сходни със симптомите на Лонг Ковид след инфекцията, с изключение на това, че не включват задух и загуба на обоняние и вкус. В предишно проучване, същите автори са извършили еквивалентен анализ на лица, изпитващи симптоми на Long Covid след инфекция, и са установили сходно повишени нива на протеина spike в имунните клетки и сходно възпаление на имунната система. ...

68

До 70

преди 1 година

Фейк, та се пука! Характерно за троловете е, че всички последствия на ковид - инфекцията ги приписват на ваксините. Не сте интересни.

67

лонг вакс Ковид

преди 1 година

https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-1844677/v1 - spike протеина от ваксинацията изглежда е "основен фактор" за симптоми, подобни на тези на Long Covid след ваксинация, и освен това, като се има предвид, че spike протеинът "сам по себе си, доставен чрез ваксинация, може да предизвика подобни патологични характеристики", той може да е "основен фактор" за симптомите на Long Covid и след инфекция,като след инфекция да е причинен от spike протеина от ваксината, а не от инфекцията.

66

3-ма от 23 000

преди 1 година

https://dailysceptic.org/2022/07/13/deaths-after-vaccination-in-pfizer-trial-not-fully-investigated-new-documents-reveal/ Трима участници в проучването на ваксината Covid на Pfizer са починали скоро след ваксинацията и смъртта им не е била напълно разследвана, стана ясно.Разкритията идват в доклад на Pfizer, публикуван на 1 юли по съдебно разпореждане.

65

От Мултивселената

преди 1 година

До От ВселенатаТия вафли сме ги яли... 2000 години как па не се появи тоя брадатия да каже защо има Рак, защо невинни деца умират всеки ден, защо има *** дето ги е страх да се боцнат и целият им изследователски процес е да прочетът някъде във фейсбог, че някой си нещо казал, ама какъв е, защо е - даже не се запитват, ама видиш ли казал някой си нещо, ерго Плутоний и Уран има в тия ваксини...

64

Мими

преди 1 година

До 20% положителни от тези,които са си направили тест , не означава всеки 5 ти от всички хора.Анонимен

63

57-ми,

преди 1 година

човекът ти е обяснил съвсем ясно, че си егоист, но с твоя ваакуум в чутурата ти не си успял да схванеш и доказа сам, че си егоист, защото трябвало да мисли за теб ! И все пак той се е смилил над теб и такива и'ди'оти като теб като ви е обяснил истината, но как да разберете как сте т*ъ*п*а*ц*и ?

62

Стоянов,

преди 1 година

ти от овцете на Копейката ли си ? Какво ти пречи маската, да се опитваш да мислиш ли ? Знаеш ли, че маската не пази теб, а околните с които контактуваш, искаш да ги разболееш ли, от завист и злоба към тях ? Стадо българско, има ли шанс да спрете да мрънкате и да свършите нещо полезно ?

61

до 63

преди 1 година

В коя държава плащат за жертви на експерименти, цитирай ми име ? Преди да бъдеш манипулиран първо ако имаш поне малко "сиво" го изпробвай дали работи !

60

Анонимен

преди 1 година

Скоро не съм чул да казват, че експерименталките са безопасни.Ами не върви други държави да плащат обещетения на жертви на "безопасни" препарати.

59

емигрант

преди 1 година

Българинът е известен на света с многознайковщината си, мрънкането си и протеста срещу всичко полезно и ново, затова и се е застоял в беднотия и "хабер" няма как да излезе от нея ! Ковид има и ще го има вечно вече се разбра, а мерките те са само за умните и интелигентните, пРостите Ковид не ги лови, те са специалисти по криеница и той не може да ги намери.....

58

анонимен

преди 1 година

Къде е Копейката дойде неговото време да натовари автобусите и да изсипе овцете на мегдана в София за протест против Ковид, че ПП пак са го докарали в България с поточната линия от Америката ?

57

Евроатлантик

преди 1 година

Лека полека дупчене ви чака,няма как Урсула иска повече надупчени хора.

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50 - Ако ти пука за мен, направи нещо за мен, вместо да пелтечиш, колко са лоши всички.

55

Анонимен

преди 1 година

Пак започнахем старата схема - тестваме само болните, котио са със съмнения и имаме по 20-25-30-40%, а псоле сравняваме с някоя страна, където тестовете са безплатни и се тестват масово и не по 0.08% от населението, а по 2-3% на ден и стигаме до извода, че МНОГО БОЛНИ, ВЪЙЙЙ!

54

Анонимен

преди 1 година

5516 тестове хахаха като в Бенин,Бургина Фасо и Бурунди