34

Вьзмутен

преди 1 година

Радев ни натресе американските слуги

33

СМЕХ...

преди 1 година

НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО , БЕ БЪЛГАРИЯ Е АБСОЛЮТНО ЕВРОПЕЙСКИ ОРИЕНТИРАНА И РУСОФИЛСКИТЕ СОЦ-БОЛШЕВИШКИ ЛА""НА --НЯМА ДА МИНАВАТ ИЗОБЩО ЗА В БЪДЕЩЕ В ПОЛИТИКАТА??!...ВРЕМЕ Е ДА ГО ПРОУМЕЕТЕ!!!!

32

АЙДЕ СТИГА РУНДЬО

преди 1 година

....С ВДИГНАТ ЮМРУК ---ДЪРЖАВА НЕ СЕ РЪКОВОДИ ...НИТО СЕ ПРАВИ "ПОЛИТ-ИНЖИНЕРИНГ"-----ВЪПРОС НА БЛИЗКО ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕШ ИЗМЕТЕН И ТИ ОТ ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!....ТИ ЗАБЪРКА , ЦЕЛИТЕ ТИЯ ЛА""НА..........!!!

31

Анонимен

преди 1 година

избори , натискът от американското посолство не трябва да минава , този план с маски без маски отиваме пред народното събрание

30

ПростоПодлеци

преди 1 година

Нищо не връчвай, разкарай веднага тия със служебен кабинет и избори

29

Анонимен

преди 1 година

Атанасова пак се е изказала мъгливо. Каква отговорност!? Вие не искате да съставите правителство, защото провалът ще ви се отрази зле на скапаното реноме преди изборите. И каква е формулата - крадене, крадене, крадене?! Видяхме много от вас, и ни биха по площадите, когато ви направихме забележка. Пръждосвайте се и не се показвайте повече.

28

Анонимен

преди 1 година

Костадинов, кой ще допусне фашистка партия до референдум? Референдумът е атрибут на демократичните общества, а ти си на светлинни години оттам. Все по-малко хора ти вярват, предимно такива, които не чета книги, а жълтини.

27

Анонимен

преди 1 година

*** и той се обигра.Файда за България никаква.Само за себе си.

26

Taто

преди 1 година

Мъчат се да направят някакво евроатлантическо правителство без оглед на принципи партии и прочие, което ще доведе гарантирано до раволюция в България. Всички беди за страната идват от евроатлантическите психопати от Брюксел и САЩ. Ако с избори нещо можеше да се промени то Левски щеше да организира избори, а не революция.....

25

Зевзек

преди 1 година

Голяма драма с този мандат. Всички въртят опашки като гладни кученца около президента, той им подава кокала а те горките не могат да го захапят.

24

Анонимен

преди 1 година

ще направят коалиция КОКАЛ сега

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 Протакането е умишлено , заради едни евентуални предсрочни избори . Никой не иска избори посред летния туристически сезон . Затова след 15-ти септември ще са . Отделно , за да приеме НС разни закони . Което повдига въпроса , защо са спели досега родните депутати

22

паф

преди 1 година

със стари ку-рви нов бар-дак не става!

21

а?

преди 1 година

Копейкин сънува ли още за власт или се събуди?

20

Анонимен

преди 1 година

Тия си вземат големите заплати и не им пука от нищо.Разтягат локумите и каквото и да стане все печелят.

19

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Ботев марш...Новият химн на възродена България?

18

Сата НАТО

преди 1 година

За това, че не направиха НИЩО против войната, не защитиха жертвите и бежанците, не помогнаха на нападнатата страна, която ни е стратегически съюзник а защитаваха каузата на Путин, тьпигьозите Радев, Шивиков, Янев, Киро Брейка, Копейкин, Борисов, Нинова и да не изброявам всичките подобни умници, един ден ще бъдат убити като кучета с тояги, камъни и винкели. Прекалено дебела стана работата и няма да се мине без това. Тази каста е осъдена и ще си понесе наказанието в пълен размер.

17

ПроСоТо

преди 1 година

До Сата НАТО....продължавай!...Разкрийдо крайпростотията си,повтаряйки таяпростотия!..Обаче знаеш ли,току-що мернах една забележка на..не обърнах внимание,да ме прощава,написана под статията за "богословката"..Та колегата е написал:-"Дай на *** трибуна и той ще ви затрупа с най-голямите си глупотевини"../или нещо такова беше,можеш да погледнеш статията/..Та така и ти:

16

Анонимен

преди 1 година

Радев чака предложения ли , невижда ли че народа затъна с тез ?

15

Сата НАТО

преди 1 година

Радев няма моралното право да бъде не само Президент, но и обикновен гавазин на държавна служба. Радев може да бъде само теляк или продавач на семки на стадиона.