64

Анонимен

преди 1 година

Националния ви празник, *** политици, е тоозите хората, които се правите, че са ви избрали!я ден, в който ще измрете, за да не тормозите хората, които се правите, че са ви избрали!

63

Анонимен

преди 1 година

До АМИ , ПРАВИЛНО! ами тогава не имало българско проавителство защо преписвате историята на бг

62

Анонимен

преди 1 година

Депутатът Петър Кънев от ПГ "БСП за България" посочи, че "дотук всичко е чудесно". Искам само да ви информирам, че датата 24 май е официален празник на Русия, каза Кънев, цитиран от БТА.абе ди.бил русия такъв празник нема и нема да има много говорите протв русия ще си помислят русия дали ще има газ евтин не заслужавате

61

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

3-МАРТ ---НЕ ОЗНАЧАВА АБСОЛЮТНО НИЩО ЗА ОБИКНОВЕННИЯ БЪЛГАРИН , ЗАЩОТО ТОВА Е КРАЯ НА ЕДНА ЧУЖДА ВОЙНА И НА СКЛЮЧЕНОТО "ПРИМИРИЕ" В САН СТЕФАНО , НЯМА ДОРИ И ЕДИН БЪЛГАРИН , А БЪЛГАРИЯ ИЗОБЩО НЕ СЪЩЕСТВУВА !!!!!!!!!!!!ИСТИНСКИЯ ПРАЗНИК---Е "СЪЕДИНЕНИЕТО", НАПРАВЕНО ОТ ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД , БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА ВЕЛИКИТЕ СВЕТОВНИ СИЛИ!

60

Анонимен

преди 1 година

А, точно! Джулай Морнинг е перфектният нов национален празник ! Има шанс да привлечем и много чуждестранни туристи, които ще го честват като свой :))

59

Анонимен

преди 1 година

6 Септември! Съединението. Макар че по-разединена като сега, България сигурно никога не била

58

Тхб

преди 1 година

1 април . 30 години ни лъжат и продължаваме да им вярваме

57

Анонимен

преди 1 година

Че какво му е на 6 септември. Чисто български, няма ньойски договор, обединява, а е и доста по топло и приятно от 3 март. Просто март месец не е месеца за такива празници.

56

Само

преди 1 година

Джулай Морнинг. Аргументи: 1. Измислен е в България; 2. Празнува се само в България; 3. Не се отсъства от работа, защото е нощем (призори); 4. Пее се, пие се и никой не чете фалшиви речи как мислел как мислел за България; 5. Празнува се и природното (слънцето), и човешкото (свободата) - хубава символика; 6. Не му плащаш нищо 7. децата спят, не се пречкат. 8. Пуританите могат да го наричат Юлско утро и така комунистите и фашистите не могат да ги обвинят в евроатлантизъм. 9. Подходящ за Чашков.

55

Анонимен

преди 1 година

Северомохамериканодонтите няма да харесат 24 тото май.

54

Анонимен

преди 1 година

24 не е изцяло наш,.Кирил и Методий са светци и на римокатолиците.Йоан Павел ги прави покровители на Европа заедно с св.Бенедикт Нурсийски.Герб говорят глупащини,но те имат опит от времето на Божидар Д.Те оттогава и историци нямат.3 март е изцяло наш.Символ на обединението на Мизия,Тракия и Македония под една държава-идеала на Раковски,Левски,Ботев и цялата национално освободителна борба..

53

БАЧКАТОР

преди 1 година

Оправиха всички належащи проблеми на държавата и се захванаха с празниците. Бадева ядат парите на народа.

52

Анонимен

преди 1 година

24 май е добре, ама дали северомакедонците ще са съгласни

51

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са протурски настроени. Бенковски е казал: "Русия нека заповяда". ГЕРБ ще направят историческото откритие, че Априлското въстание е "Руска специална операция" на Александър Втори. Бенковски е бил руски агент на Тайните служби на Негово Величество Александър Втори.

50

Анонимен

преди 1 година

До АнонименВсъщност, границите на България по Сан Стефанска България, са били на 40 километра северно от Истанбул, до там е било българското население!

49

ПроСоТо

преди 1 година

Ама вече се не траят тия!!!...Вижте с какво се занимават!!!!"Сичко Мара фтасала,само националния си празник не избрала"...НАШИЯ нац. празник е ТРЕТИ МАРТ!!!!...Защото той е свързан САМО с нашата история!..На 24-ти просто отдаваме уважение и благодарност на тези,които създадоха съвременната "Българица",на която пишат и четат и други!..Така че НАЦИОНАЛНИЯ е ТРЕТИ,24-ти е ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН !..А гробарите-ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!!!

48

Анонимен

преди 1 година

Гербавите нарочно саботират решаването на важните въпроси и внасят за разглеждане неща,които не са на дневен ред,за да могат после да упрекват управляващите,че нищо не правят.

47

банда сатанисти

преди 1 година

До Анонимен 52 Какво да спорят като са част от него. Всеки 9 от 10 българина е предвиден за макъсяваме. Ако не слушаме може и всички да заповядаме в Преизподнята.

46

Анонимен

преди 1 година

Да вземат да поспорят за световния заговор за намаляане на човешката популация и активното участие на българската медмафия. Това е по- важно. Щото ле стане така, че няма да има кой да ги празнува тези празници.

45

Анонимен

преди 1 година

Нема ли някое камикадзе да посети парламента точно в тоя момент