26

Анонимен

преди 1 година

В Гърция става за живеене, ако имаш пари да отидеш на остов Корфу и да си наемеш къща под наем или да си купиш собствена.

25

Анонимен

преди 1 година

Ако и ние живеехме по квартири , можехме и ние така да правим за зимата...даже и за лятото... ако имахме пари....ако получавахме заплати в евро...Нещо много ако!!!

24

Теди

преди 1 година

като птиците да отлитат на юг за зимата

23

Гош

преди 1 година

Ако искам да умра от скука и тъпня ще отида в гърция да живея. Баси и тъпата страна. Няма по скучно място на планетата, никакъв живот, гледат като зомбита и ги е страх да похарчат някой лев а имат. Бил съм 4 пъти там по работа и повече не искам да стъпя там по никакъв повод! На тея селски хитреци им дай да разтягат локуми и да плюскат и никва работа не вършат.

22

Анонимен

преди 1 година

До 20: За Атина, поне доскоро е била мека зимата, но нищо не се знае климата се променя посоефбир години и това е вярно.

21

Анонимен

преди 1 година

Русия без парите от Германия и Европа,ще попадне в голяма мизерия-/-/-/-/- Що? Няма да мигат да купят храната, която сами си произвеждат или торовете, дето сами си ги произвеждат или парното/топлата вода - дето са им почти без пари? Голяяяяяма мизерия ще е. Храна и отопление имат - нещо което тук не се знае дали ще има. Хахаха. Но пък ние имаме гей парад! И Емили с тротинетката!

20

Ск

преди 1 година

Имат усвт гърците ама за 20 евро са си продали душата и евеопейското достойнство гъркиния да бутне американката с нейната принципност за парите която е чужда на властващата природа на тоя край и ширина на планетата...

19

Анонимен

преди 1 година

До 19 Зависи къде. На Халкидики често замръзват тръбите.

18

Анонимен

преди 1 година

Да, имам познат, живя доста в Гърция, средно 10-15 градуса им са думите и климата е мек. Хубаво е за зимните месеци. Да се преселват. Само гадтербайтерите не ги знам кво ше правят.

17

Анонимен

преди 1 година

Тоя са достойни да бъдат съдени за престъпления срещу човечеството вече за да гледам залез на един от островите на гърцитв 400, за да разгледам някоя крепост 20 евро а реално южните ни съседи са душа хора никога не биха правили пари от балканите по подобен изпаднал начин те обичат природата на това райско място духа който дава тя не материалистите и парите които биха спряли някого ако има път в някоя посока по този смисъл защото са неспособни да различат знаците във вр и биха го спряли за пари..

16

Анатоли

преди 1 година

Не е лошо 27 държави да се държат и подкрепят. Британците го усещат все по-силно !

15

Боб

преди 1 година

Тази зима отивам ще бъда най сетни там, където са и немските ми данъци!

14

Боб

преди 1 година

Отивам тази зима!

13

Анонимен

преди 1 година

С на маляките данъците да плащат подслонът и храната на беженците заради санкциите.

12

Анонимен

преди 1 година

Византийците как гаврят дойчовците. :-)

11

For sale

преди 1 година

Направо да ги купи да предложат. Както ги спасиха от фалит. И както ги направиха държава от една бедна Анатолия през 70-те. Бяха два пъти по-бедни от нас. Ако не беше комунизма още щяха да са. Ама докато в тях Запада наливал милиарди, нас са ни върнали в 19-ти век.

10

Анонимен

преди 1 година

До Алекс.... Руснаците ако чакаха само на германците да им купуват газта наистна щяха да са зле. Китай купи за 93 милиарда долара руска газ. Дали ще им е зле на руснаците как мислиш

9

Анонимен

преди 1 година

Чакайте малко бе гърчуля- всеки един от вас дължи на Германия поне по сто хиляди евро от фалита преди десетина години! Стотици милиарди дълг!! Немците сега имат право да дойдат, но и да живеят безплатно без наем, и без да плащат за храна и бензин поне 5 години! Как така се кефиха на немската пара и сега немците пак да плащат?!?

8

мак

преди 1 година

Дано да не им дойдат на гости новите германци поканени от меркел. А самото предложение е т...ъ.пня.

7

Алекс

преди 1 година

Европа и Германия ще се оправят и без руска газ,но Русия без парите от Германия и Европа,ще попадне в голяма мизерия.