229

Истината

преди 1 година

За 3-ти март Руското Послство да е отворено иначе му мислете, турските колове чакат.

228

Истината

преди 1 година

Това, че Руснака пие и яде на празниците ние да гледаме, А Вие да се мушите в овшорните сметки с холидейи, а народа да мига с очи. Я вън от Парламента. Там сте да работите, А не да решавате кой кога ще празнува.

227

Мирослав

преди 1 година

24.05 ,100%!!! Най-после нещо свястно да излезе и от ГЕРБ. А,за неграмотниците,които се изказват,нека първо почетат малко какво се случва на 3 март. Нито войната свършва,нито България става държава,нито бевете не Шипка са били тогава,че и това съм го чувал преди няколко години на Шипка една овца ми обясняваше пламенно колко студено име било докато са се биели стиснала руското и българското знаме,обикновенно тея дето са за 3 март им е такова нивото по идтория.

226

Очаква се

преди 1 година

Приемането на 4.07- за национален празник на България

225

Анонимен

преди 1 година

За да не се карат 22 септември е датата за националния празник в България

224

Ти да видиш..

преди 1 година

Карат се за глупости. И двете дати да са национални празници. Дори да се празнуват по една седмица. Нямаме нищо против.

223

Анонимен

преди 1 година

Мутри национални предатели

222

Анонимен

преди 1 година

И се чудят защо сме в правителствена криза. Единият иска да заличи националния празник, другия иска да заличи енергетиката ни.

221

Анонимен

преди 1 година

В София Българските Паметници СА нищожен брой в сравнение с РУСКИТЕ такива! Цяла България е обсипана с руски маркировки!Най-много руски паметници на Балканите има само и единствено в България! Толкова няма нито на руския сателит - Сърбия, в Гърция руски паметници няма, въпреки че гърците също са поучавали военна помощ от Русия. После пак политкоректно обяснявайте, че българите сме били "неблагодарни" спрямо Рассия - страната на руските пияници и пpocтитyтkи!

220

България приема

преди 1 година

Християнството от Византийската империя, докато княжество Киевска Русь приема писменост и книги от Царство България

219

Анонимен

преди 1 година

Тея са дрогирани. Яли са пици.

218

Анонимен

преди 1 година

До НОМЕР2 Аз не зная България да е на страната на победителите в Първата световна война, напротив - тя е сред победените Германия, АвстроУнгария и Турция. Брест-Литовския договор мен като българин, надявам се - и всички българи не ни интересува. Интересно: за целия период от Освобожденивто на България,когато са ни управлявали дваме царе - Фердинанд и Борис III и в две войни сме били на страната на Германия, на никого не е хрумнало да направи датите на Съединението или на обявяване БГ за царство

217

До 241

преди 1 година

Въпреки намеренията на руските пияници, България и Балканите НИКОГА не са принадлежали на руската тоалетна

216

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 241 Сакън! Да пази Господ!

215

Анонимен

преди 1 година

ако беше останало положението от трети март сега щяхме да сме част от руската федерация.

214

Анонимен

преди 1 година

Пияното население на Блядистан, Украйна, Беларус, Молдова, Монголия, Казахстан използват и пишат на Българска кирилица, а не на Кирило-методиевата неразбираема "глаголица"

213

Анонимен

преди 1 година

Природата ни мрази, когато празнуваме на 3 март. Отмъщава ни с виелици, поледици, много коли катастрофират. Тя е против. Не е добре.

212

До 237

преди 1 година

Не уличи, а улици

211

Анонимен

преди 1 година

На 18/19 Февруари/3 Март в България е мерзко да се развяват руски знамена, отколкото Българските. България даже не е била споменавана като държава, а българите като народ в т.нар Сан Стефански мирен договор. Българите сме си платили прескъпо, но руските пияници и *** обвиняват България, че е била... неблагодарна спрямо тях! В София има МНОГО руски паметници и плочи, както и уличи, наречени на руски политици, генерали, военачалници и прочие.

210

Кирил Солунски

преди 1 година

умира на 14/27 Февруари 869 г в Рим, а брат му Методий умира на 6/19 април 885 г. във Великоморавия. И двамата са създатели на глаголицата, азбука, която племената сърби, чехи и руснаци НЕ използват. Поляците, макар и славяни, съвсем не са и чували за тези солуняни. Солунските братя никога НЕ са посещавали Българските земи, но България, която е силен съсед на Византия, е приела техните ученици, а българският княз Борис Първи им дава отлични условия за живот и развитие на Българската писменост!