49

Анонимен

преди 1 година

Защо да е "независим"? Защото е Ей Би Си, Джонсън и Джонсън и Райд! Какви магични думи за ухото на ***.

48

Анонимен

преди 1 година

Най-важното е "да си живеят живота" хората. Най-добре за чужда сметка и от далече. Както обикновено.

47

Анонимен

преди 1 година

Какво стана, ***? Гледам квичите, че лилипутко вече никой не му ще 'газовете'. А сега ручайте бензин и ракети, и се бийте за руло тоалетна хартия, докато хората по света се развиват и си живеят живота.

46

Сатер

преди 1 година

При такова развитие на събитията Промяната може да се окаже и с 80 депутати, а за Демократична България и БСП ще остане задачата да добавят още 50, за да се формира стабилна тройна коалиция с ясна управленска програма и приоритети. - Също така е възможно тенджерата да стопли котлона, непорочното зачатие, честни политици и дори крокодил алтроист. Честито на верващите. Тяхно е мястото небесно.

45

ПП=ПРОЕКТ на ПУТИН

преди 1 година

ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ....

44

Анонимен

преди 1 година

Браво. Крачка след крачка нещата ,ще станат. Не слушайте балаляйките от квартала . Това са големи проекти след 10г ще е добре. Успех.

43

До 38

преди 1 година

Затова ли най-големият доставчик на руски газ в Германия е пред фалит, защото е най-евтин и сигурен?! Помните ли Баце заедно с Добрев като ходиха да правят едно клипче зимата на една поляна с едни тръби и да обясняват как не се работело и нищо нямало да направят по гръцката връзка новите. Ама мн бързо забравяме. Сега понеже връзката стана и подеха другата опорка че нямало пък газ.

42

Анонимен

преди 1 година

Ама ние не искаме сертификати бе, случайници, искаме газ!

41

Емо

преди 1 година

СТРАХОТНА НОВИНА!ИМАМЕ НЕЩО,ДЕТО ГО НЯМАМЕ,ПОЛУЧАВАМЕ НЕЩО,АМА НЕ СМЕ ГОТОВИ!ПАК ЩЕ ПЛАЩАМЕ НЕЩО,НО НЕ ПОЛУЧАВАМЕ НИЩО!СТРАХОТНО Е!КИРЧОВА РАБОТА,ПАК МАЙ!

40

Анонимен

преди 1 година

ДА СЕ ИЗДИРИ РУБЛЯКА ТУК И ДА МУ С Е СПРЕ АЗЕРСКАТА ГАЗ- ТОЙ НЕ ИСКА!

39

РУБЛЯК

преди 1 година

АЗ СИ ИСКАМ ПУТИНОВАТА ГАЗ! НЯМА ДА ПОЛЗВАМ ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОЛИБЕРАСТКА ГАЗ!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Азерски газ от 1 юли влиза в пълни количества, независимо от това, че не сме готови, когато станем готови ще се ползва цялото количество" - АБЕ ВСЕ ТАКИВА ОЛЛИГОФРЕНИ СА ВСИЧКИТЕ, КАК ГИ ТЪРПИМ? И ТИЯ НИ ОПРЕДЕЛЯТ ЦЕНИТЕ НА ГАЗА И СЪДБИНИТЕ НА ДЪРЖАВАТА?

37

Боб

преди 1 година

На Марс са открили демократична газ, може да платиме кига милиардите и американците ще ни продадат сателитна снимка на марсиянската газ! До 266 ще се доставя и риално до БГ!

36

истината

преди 1 година

Ай Си Джи Би" АД,такива имена ме плашат с такива имена на фирми разрушаваха и грабиха България през 90те години и сега пак се започва същото, откъде ще докарат тези газта от мястото които всички купуват само че тези ще си слагат горницата а българина ще духа супата

35

Какво прочетох??

преди 1 година

Азерски газ от 1 юли влиза в пълни количества, независимо от това, че не сме готови, когато станем готови ще се ползва цялото количество,

34

Анонимен

преди 1 година

Мм мд ааааа ! А газ ще има ли и на каква цена ? По евтин от руския няма за сега

33

Боб

преди 1 година

До 31 Независим от желанието на народа да купува евтин газ!

32

О хо хо

преди 1 година

И КОЛКО ДА Е НЕЗАВИСИМ ТОЗИ ПОСРЕДНИК?! А НА ВСЕКИ ПОСРЕДНИК СЕ ПОЛАГА К.О.М.И.С.И.О.Н.Н.А!!!! КОЙ СТОИ ЗАД ТОЗИ УЖ НЕЗАВИСИМ ПОСРЕДНИК И КЪДЕ ОТИВАТ КОМИСИОННИТЕ? НЕ ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ КАЖЕ.

31

БАНко

преди 1 година

РАЗБРАХТЕ ЛИ ЦЕНАТА НА ,, ДЕМОКРАТИЧНИЯ ВТЕЧНЕН ГАЗ ,ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО ЕВТИН " КОЙТО ПОВИШИ ЦЕНАТА В БЪЛГАРИЯ С 32 % ???

30

Анонимен

преди 1 година

До 32, пълна лъжа! В САЩ има дори повече находища на газ от Путинова Рус, при това не само на конвенционален газ, но и на шистов газ (за добив на който вече не се използват химикали), и при това - вече работещи находища, а не като Блатная, където още даже не са почнали да копаят! Единствения проблем е логистиката, но той ще бъде решен с времето