96

Професионалист

преди 1 година

Маркс казва.Бог не е материя и същество.Хегел казва Бог е некаква енергия.Енгелс казва живота се появява по химичен нчин.Аз казвам от радияцията и минус500 градуса целзи е невъзможно да има бог.

95

Шопендар

преди 1 година

Още една Урсула кукумицинова,.цялата човешка история се гради върху отношенията богове богини простосмъртни и досега върши работа.зачеркнем ли историята си,всичко човешко в хората отива по дяволите

94

Анонимен

преди 1 година

Норвежците ги управлява комунист. Нас също!

93

Анонимен

преди 1 година

европейски ценности, сър.

92

Анонимен

преди 1 година

Шведска му работа. Понеже имали вече ново местоимение за ж. и м. род, дайте сега да го лепнем и на Бог. Промяна правят и тези.

91

Зъл Дух

преди 1 година

Блек метъла е изпилил мозъка на повечето скандинавци. Като добавим продължителния студ и алкохола, ето го резултата !

90

Анонимен

преди 1 година

То си пише какъв е рода. Никой не може нито да добави, нито да извади нещо.

89

Наско

преди 1 година

И какво значение има друг човек в какъв род възприема бог или дали изобщо вярва в съществуването му? Абсолютно никакво. На мен изобщо не ми пука. Това е някакво извратено желание на човешкото его всички други да са съгласни с него. Голяма комплексарщина е това.

88

Лорд Стамат

преди 1 година

Дайте на глoпakа трибуна и той ще даде най доброто от глопycтта си!

87

До 90

преди 1 година

Професии, титли, призвания и научни степени са в мъжки род и прилягат и подхождат само на мъже. Ако си толкова еманципирана, ставай трактористка или комбайнерка, но разсъжденията ти са като объркана манджа

86

БогословКА

преди 1 година

Полуграмотните ,,журналисти" да не се опитват да пробутват некнижовни женскородови варианти, а да спазват нормата: богослов, филолог, зоолог, министър, президент и др. под., независимо от пола. А относно глупавия ,,спор", то той отдавна е решен: Бог--доколкото е непознаваем -- е начало на всичко съществуващо. Сл., има в себе си всички възможни варианти за размножаване, вкл. и половото. А назоваването е условно прието да е в м. р., защото все пак в християнското богословие първият ипостас е Отец.

85

Содомците не са

преди 1 година

си позволявали такова извращение на душата и ума!

84

Въпросът е, че сега

преди 1 година

се опитват да наложат тази гнусна феминистична "мода" и в Православните страни, не трябва да го допускаме. Феминизмът е антихристиянско явление

83

Даже според корана

преди 1 година

Пресвета Богородица и Дева Мария, която без да е познала мъж, е родила Своя Син - Преблагословено и Пречисто Момче

82

Бог е с мъжки пол

преди 1 година

и е в мъжки род. Тая нещастница Богохулства и противоречи на Светеното Писание, което ясно показва Благословията на Пречистата Божия Майка и Дева Мария, Която по безгрешен начин и без мъж е заченала Сина Божий. Тя е родила Месията, като се сбъдват и думите на Ангела към Девата: "затова и Светото, Което ще се роди от тебе, ще се нарече Син Божий." Според Корана, Пресвета Богородица е родила Преблагословено Момче. Тая норвежка за каква се мисли, че да оспорва Библейски Исторически факти и Истини?

81

Анонимен

преди 1 година

религията трябва да се забрани със закон на този планета и тогава ще заживеем малко по добре!!!

80

Анонимен

преди 1 година

Ние си имаме среден род, но защо бог да е среден род?! Защо да не е в мъжки или женски род? Неутралното не е отвъд мъжкото или женското начало, а е просто нещо нечовешко, безлично и жестоко! Това е сатана някакъв. Обезчовечаването на запада е потресаващо и си е твърда посока още 30 те год на миналия век!

79

Рико

преди 1 година

Аз съм г-е----й, но честно някои неща се прекаляват. Тъпотия до шия. Тази жена си няма друга работа че се занимава с това. Макар и аз да съм такъв почват да ме дразнят такива неща!!!!!!!!!!

78

Анонимен

преди 1 година

А леле тия стават все по зле и по зле.

77

Ало, ДHEC.БГ,

преди 1 година

няма такова нещо жени "богословки"! Има в духовно и верово отношение една жена може да бъде мирянка (обикновена вярваща), монахиня, презвитера, но не и богослов -ка! Протестантите напират жени да бъдат и свещеници, но не им се получава, тъй като това е ясно забранено както в Светата Библия, така и в Каноничната Истинска Христова Църква, която е Православната! Римокатолиците даже не си позволяват такива глупости като тая! Всичката шизофрения и извратеност идва предимно от протестантски страни!