198

Анонимен

преди 1 година

Как ще се казва - Путинюгенд?

197

Нацификация

преди 1 година

На Русия

196

Толераст

преди 1 година

Ууужас. Русия отива директно обратно в миналия век.... А не като нас които по примера на демократичните страни като САЩ,Белгия и Германия очакваме скоро да въведат сеексуалното обучение в предучилищна възраст където истински ЛГБТИ активисти ще разясняват на нашите деца красотата на хомо и лезбо удоволствията....Направо нямам търпение да разбера какъв пол си е избрал сина ми... А вие ? Вашите деца поискаха ли ви вече пари за операцията по смяна на пола?

195

Путин е роден

преди 1 година

1952 година, почти е на 70 години

194

Горките деца

преди 1 година

са принудени да носят червено комунистическо знаме на убиеца Ленин, както и да носят червени шапки,кърпи и вратовръзки.

193

бай Танас

преди 1 година

Тимур и неговата команда няма ли да има?

192

1

преди 1 година

Другаря Путин явно е създал подобие на нацистката младеж на Хитлер, само това е научил докато е бил в Германия

191

Бацето

преди 1 година

И втора северна Корея е на път ... хахаха ... само така г-н Путин, безгръбначните трябва да се експлоатират докрай!!!

190

Е пъ ка

преди 1 година

Ами няма лошо, то робовладелческия строй подхожда страшно много на страхливите мамашки. И ние може да пратим някой друг самолет с подобни същества кланящи се на "величието" на Путин, за да го подпомогнем.

189

Анонимен

преди 1 година

Във "Вишнева градина" на Чехов старият слуга Фирс скърби за крепостничеството като нарича освобождението от него "нещастието". Ми какво повече да говорим. Путин ги прави щастливи.

188

222

преди 1 година

Ха ха ха ха. Войната и санкциите върнаха Русия в 90те години на миналия век . С тоя указ Путин я връща още 20 години назад. Сега остава първо да върнат колхозите и второ да върнат крепостничество. И те така ще си живуркат мужиците.

187

Анонимен

преди 1 година

Путинюгенд

186

67-ми набор

преди 1 година

Ще им промиват мозъка от 6 годишни. Като на нас навремето - почваха ни от детската градина, ама нещо не успяха. Но в Раша ще успеят - сигурен съм. Там винаги е имало цар и думата му е била закон. Като в Европа, ама преди 300 години. С толкова сме ги изпреварили.

185

фф

преди 1 година

Новата партида оркки ще възпитава, само че Путляр не осъзнава, че децата биват възпитване от игрите, Тик токове и тем подобни така че напразно усилие

184

сравнение

преди 1 година

Тези дни гледах клип на Теодоси Теодосиев за неговите възпитаници.Децата били в неговите школи са успешни хора навсякъде по света.Децата трябва да изучават науки и да имат професии.А не да се учат да пеят и маршируват!Още Рене Декарт е казал-"Мисля-значи съществувам". Маршируването елиминира мисленето.За него е необходим само грубначен мозък,както е казал Айнщайн.

183

до 204

преди 1 година

Какво ще рече силна и велика държава?Щото има оръжия ли и УЖ силна армия. И тях ги видяхме щом не можаха да се справят с разсипаната Украйна,каквоа оства за НАТО. Стандартът е по нисък от на Словения 40% от приходите им са от петрол и газ. Като на Саудитска арабия.Какъв руски(не съветски) продукт имаш у дома?А какъв би си купил. Като тук ще е лошо що не отидеш да живееш в Русия. Не познавам нито един русофил който да живее там все са си тук или в ЕС дори САЩ.Напротив тук се пълни с руснац

182

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 202 - ДА и те ще си останат една силна и велика държава , а теб циглетата ще те изядадт с парцалите , защото няма да има Български младежи на които да се оплачеш , или ако има те няма да те разберат ако не знаеш Английски , а и да знаеш пак няма да те погледнат защотот ще искат мангизи !

181

Анонимен

преди 1 година

До Дядо Социа вие какво искате да учат децата че има две бащи и две майки татко -1 и татко -2 мама-1 мама-2 евроценостите да си останат увас ес на нас нетрябват

180

Lina

преди 1 година

Нищо ново под слънцето - гласи и тях да праща на фронта, подобно на идола си един също такъв нисичък, комплекса с шизоидно разстройство.

179

Анонимен

преди 1 година

Путлерюгенд