26

Мухаха

преди 1 година

САЩ - Страната на ДЪРТОкрацията .

25

Мухаха

преди 1 година

78 годишния младеж Тръмп ще замени 81 годишния старец Байдън ..... Ахахахаха. Тоя Бял Дом трябва да го преименуват на Старческия Дом ..... Явно в Страната на Демокрацията тече надпревара кой ще първия Президент-столетник на САЩ .

24

д

преди 1 година

Те ще го арестуват дотогава

23

Ние сме с теб

преди 1 година

Давай Дон, бий всички либерални зелени еко ***..и т.н. Прайдове ! Един истински бизнесмен. С него Америка само може да спечели. Той би се разбрал с Путин (за ужас на Еврогейовете). И всички имат интерес това да стане по скоро..иначе. Жална ни майка !

22

Анонимен

преди 1 година

Държава с 330 милиона население а в политиката все едни и същи некадърници се въртят. Голяма демокрация няма що. Не могат едни нормални способни управници да си изберат. Лошо че и ние станахме същите щото им подражаваме и вземаме всичко лошо от тях.

21

Давай

преди 1 година

Бай Доньо идвай, че тия съсипаха целия свят !

20

ех

преди 1 година

Друго си е Байдън. След като дойде на власт и война почна, и американски газ дойде и какво ли не. Той, Байдън, още през 2014, два месеца след "евромайдана" инсталира сина си Хънтър в борда на украинската газова компания Бурисма и изнудваше украинците, че ако не уволнят разследващият я главен прокурор, ще им задържи 1 милиард долара гаранции за заем. Гледа си империализма човека, а и личния бизнес с газа. А Тръмп сега пак ще почнат да го хулят Холивуд, масмедиите и т.н. Богат е. Не слуша явно.

19

Анонимен

преди 1 година

РУБЛЯЦИ, ВАДЕТЕ ВАЗЕЛИНА, ТРЪМП СЕ ВРЪЩА!

18

Диана

преди 1 година

До Анонимен14 Не знам какво е искал да изреже Тръмп, но това, което направи в Иран е под всякаква критика - никой не може да каже на другия как да живее! Ако Иран иска ще си направи две атомни бомби и никой не може да им каже "копче"!Не бих се изненадала ако някой човек в самата САЩ си направи своя атомна бомба, Тръмп е седнал да се разпорежда какво да правят другите - само ги предизвикателства и това води до война, а арабите отдавна дебнат САЩ заради Израел и нещо малко може да прелее чашата

17

Анонимен

преди 1 година

До баба мара.. Защото им трябват хора зрели и дето да работят, а не само за красота - като у нас..

16

Анонимен

преди 1 година

Kino is back bois, лоши туитове и мкдоналдс за всички. Бай Тръм е най-големия, а след Биден победата му е вързана.

15

баба мара

преди 1 година

при толкова милиона население не могат да намерят млад човек необременен спрос-то-тиите на старите бизнесмени политици къде ги намират само демен-циикак може всички в конгреса да станат прави и да ръкопляскат на нар-ко-мана отукраина цялата им система е пропита от бизнес интереси и печалби

14

Анонимен

преди 1 година

Тръмп искаше да изреже глобалните пипала на американската дълбока държава по света, защото разбра че те повличат САЩ към гибел. Единственото спасение за САЩ е да се превърне в една регионална сила, но самодостатъчна, жизнена и силна.

13

aZ-ът

преди 1 година

CNN са поставили условие пред екипа на Байдън за следващия дебат. Коркова тапа. Няма как иначе. Другия вариант е маркуч за отвеждане на газовете. Третия вариант е да се правят дебатите не открити стадиони, което ноември м деца не е опция.

12

Анонимен

преди 1 година

Хахаха

11

Анонимен

преди 1 година

Спасителя на бялата раса, ех и ние да имахме такъв политик а не само тея.

10

Диана

преди 1 година

До Анонимен4 Къде го видя този велик лидер, бе, см.еш.ко?! Непрекъснато подсмърча и се оплаква - този това направил, онзи така направил..Не можа една стена да издигне за 5 години, даде Палестина на евтреите, успя така да се конфронтира с всички и всичко, а с Иран едва ли не стигна до война..Този човек не е политик, той иска да покаже, че всеки може да бъде политик и така да провокира политическите таланти в САЩ, но всъщност прави само бели и отблъсква всеки, разбиращ горе-долу от политика..

9

Вито

преди 1 година

След Байдъна всеки е със 100 процентов шанс да спечели!

8

Диана

преди 1 година

Тръмп отдавна е решил да се кандидатира отново за Президент - той всъщност никога не си е помислял,че може да не се кандидатира въпреки мнението на семейството си..Отдавна разпрати писма до привържениците си от предишните избори с молба за дарения, като най-малката сума,която определя там е $37,но изрично подчертава, че за предпочитане е по-висока сума,някъде къмто $1000, значи..В това писмо обяснява, че бил много доволен от агенцията, организирала предишното му представяне и ги иска пак,но $

7

2+2=4

преди 1 година

Прави впечатление, че феновете на военнопрестъпника Туплер 1-1 подкрепят Тръмп.