608

Меморандум 2

преди 1 година

СССР остави на Украйна 1/3 от ядрения си арсенал (176 интерконтинентални балистични ракети и 6 000 ядрени бомби). През 1994 г. е сключен Будапещенския Меморандум на който Украйна се отказва от ядрения си потенциал срещу гаранции за териториална цялост и суверенитет. САЩ Великобритания и русия подписват че ще се въздържат от употреба на сила срещу териториалната цялост на Украйна, ще уважават политическата и независимост и техните оръжия няма да се използват срещу Украйна. русия не спази договора

607

Меморандум

преди 1 година

СССР завеща 1/3 от ядрения си арсенал (6 000 ядрени глави) на Украйна. По искане на САЩ Украйна връща ядреното оръжие на русия в замяна на обещания за мир и сигурност. В Будапеща на 05.1994 г. Украйна се отказва от ядрения си арсенал в полза на русия срещу ангажимента да зачита независимостта и суверенитета на съществуващите граници на Украйна...да се въздържа от заплахата или използването на сила срещу териториалната или политическата независимост на Украйна!

606

Истина

преди 1 година

Войната може да бъде приключена бързо, ако Путин бъде отстранен. Всички нормални руснаци признават че всичко е по негова вина. Путин трябва да бъде изправен пред международен съд по обвинение във военни и криминални престъпления има и още други неща да обяснява. Кръвта на Украйна тежи на неговите ръце за жалост много тъмни сили му помагат но в крайна сметка светлината е по силна и Путин ще бъде финализиран в Хага за пресъпленията си!

605

Няма да забравим

преди 1 година

Путин е истинският убиец на всички жертви от двете страни на фронта. Целта му е да заграби големите залежи на газ в Донбас. Неговите руски фашисти нападнаха Украйна и я потопиха в кръв избивайки безогледно цивилни украинци и техните деца. Руските терористи извършват системен геноцид и военни престъпления срещу украинският народ. Руските бандити като всички убийци за да прикрият греховете си стоварват вината за престъпленията си върху своите украински жертви. Няма да забравим руските зверствал

604

Истина

преди 1 година

Войната може да приключи бързо, ако Зеленски бъде отстранен. Самите украинци признават, че всичко е по негова вина. Трябва да бъде изправен пред международен съд и да обясни произхода на парите с които е закупил имения за милиони в поне две държави, както и офшорни компании които има със сина на Байдън, има и доста други неща да обяснява. Кръвта на Украйна тежи на на неговите ръце, не само на тези на Путин. За жалост е удобен за САЩ и Европа, ще го покриват и войната ще продължи.

603

Мен

преди 1 година

Рано или късно Бог ще се намеси и тежко на виновните! Амин!

602

Война можеше да няма

преди 1 година

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир. А така ще има още жертви и разрушения.

601

Няма да забравим

преди 1 година

Зеленски е истинският убиец на всички жертви и от двете страни на фронта. Целта му е да продава нелегално оръжието, което получава! Неговите укро фашисти осем години обстрелваха Донбас и Луганск и я потопиха в кръв избивайки безогледно местни жители! Украинските терористи извършват системен геноцид и военни престъпления срещу руското население! Украинските бандити да прикрият греховете си стоварват вината за престъпленията си върху руската армия. Няма да забравим украинските престъпления.

600

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

МИСРКИ ПОСЛУШНИ,ЗАЩО НЕ РЕВАХТЕ ТАКА ЗА ЛИБИИСКИТЕ,ИРАКСКИТЕ,СРЪБСКИТЕ И ОЩЕ ДЕЕТКИ СТРАНИ КОИТО ЛЮБИМИТЕ ВИ АМЕРИКАНЦИ ИЗБИХА МИЛИОНИ НЕВИНИ ГРАВДАНИ?

599

Д-Р ПАСКОВ

преди 1 година

ФЕИК! Д-Р ПАСКОВ ДОКАЗА ЧЕ ФАШИСТИТЕ САМИ СИ ЛИКВИДИРАТ НАРОДА! НЕ НА БАНДЕРА!

598

Анонимен

преди 1 година

До Иван Нали психо демократите разрешиха продажба на българска земя,какво цвилиш гьотферен ?

597

Трибунал

преди 1 година

Всеки, който е подкрепял русия, следва да бъде съден, а наглите пропагандатори убити. Както фашистите и техните помагачи след втората световна.

596

Анонимен

преди 1 година

Рано или късно всеки си намира майстора а Мордор си го намери Украйна ще му набие канчето всички диктатори свършват по един начин чакам с нетърпение края

595

Анонимен

преди 1 година

До 643 Иван много си прав ББ продаде и Камчия на Руснаците а Българското Черно море го съсипаха от строежи да има да продават на Руснаците сега ние ходим в Гърция на море защото нашето е бетонирано сграда в сграда ужас

594

Анонимен

преди 1 година

Докога света ще гледа тоя ужас немога да проумея как в 21 век един луд диктатор ще си мята безцелно бомбите това са просто хора живеят си в страната за мен това е тероризъм и брутална война

593

Анонимен

преди 1 година

Рашисти е убици нямам думи варвари

592

анонимен

преди 1 година

СЛАВА НА РУСИЯ! СЛАВА НА БРАТУШКИТЕ!

591

Анонимен

преди 1 година

Комунистическата пасмина колко много си напъва мозъчето да оправдае неадерталщината на кремълския бос. Времето ще минава и светът ще затяга примката около тези дето не спазват правилата заради които светът е спокоен. Е, колхозниците ще го отнесат, ама и на тях мисленето не е от най силните им черти. Така че - удоволствието за нормалния свят предстои п.п Всеки ден Путин харчи повече от приходите в държавата. Ей така - на инат. Поняли?

590

Анонимен

преди 1 година

До Няма да забравимА ти нормален ли си? Какъв газ и залежи има в Донбас? Друго, освен въглища, няма там. Обаче, това стари са руски територии с руско население, украинците също са руснаци по произход, всъщност, местните жителите казаха, че укро-нацистите с армията , са започанали да ги обстрелват и рушат два дни, преди да навлезе руската армия в Украйна, хората плачат от радост, че Русия ги освобождава от тиранията и убийствата!

589

Анонимен

преди 1 година

Тези ракети са от клас....безаналогови...в скоби...изключително криви...