64

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно, американците купуват уран от Русия и ще ни правят по поръчка касети с руска сурувиана. С всичко рискове за ядрена авария. Браво на кратуните дето ни управляват. Те американците са се пробвали да направят такива касети ама е било без успех. Рисковете са били големи и са спрени. Сега ще продължат на наша територия. Нема се плашите, най много да полетим към небеста.

63

и з в е р _ и

преди 1 година

ясно е че сте ни продали и заличаването вече се случва, но по- добре поне да ни анексира я гърция я турция поне да не гърмим. лошите руснаци нека им е лошо като се самозаличим за наша сметка. извер_и

62

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха, това са съвсем различни ядрени технологии несъвместими една с друга. Руските реактори не могат да работят с американско гориво и обратно. Тия вместо да олямпа глупости да започне да говори като експерт (ако изобщо е такъв) как точно ще стане това. Да не стане като втечнената пръ дня на Кирчо дето дойде от Америка уж 2 пъти по евтина а газа скочи с над 30%...

61

Коприва

преди 1 година

Тези от МС да вземат да питат украинските си приятели за Запорожката АЕЦ, на която се наложи да прикрива авария с изтичане на гориво заради точно такава подмяна на касетите. Не беше чак толкова отдавана, все някой ще да знае.

60

Анонимен

преди 1 година

Любовта към американските пари ще ни погуби като нация! Зад гърба на Европа,САЩ си премахнаха част от санкциите, заплашващи някои важни сектори в икономиката и сега дават акъл как да ги наказваме и да станем независими! Не вярвам някой да натиска света да търгува с Русия - защо всички са навряни за руски горива? Между другото танкерите с американски ВПГ за България нещо се изгубили по трасето... 4 юли - национален празник на България!!!

59

Анонимен

преди 1 година

МС наредили ! Абе тия неподадоха ли оставки ? Последните мигове правятМърсотии една след друга на принципа "след нас потгоп". Прокуратурата най после да се вземе вм ръце

58

Анонимен

преди 1 година

Руските реактори на Козлодуй са железни и няма да се взривят от подобни експерименти.Просто ще им сработват защитите и ще спрат.Проблемът е,че американските касети може да се разхерметизират при тези опити и да изтече радиация от тях.Нещо,което май се е случило миналия месец при двете аварии на 5-ти блок.

57

Км

преди 1 година

Една трета от американските ядрени централи работят с руски обогатен уран.А ние къде ще връщаме отработеното гориво???

56

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да си останем на кандила и волски каруци. Да си живеем простичко.Да ама имане та имане и лукс . Скъпи коли разходки за по кафе до Париж. Сега шехме да сме независим от Русия резерват .

55

Анонимен

преди 1 година

Отговорът е категоричен.ИМА реална опасност за спиране на АЕЦ Козлодуй,заради продажни български политици и псевдоексперти като тоя гнусльо Касчиев,който от енергетика разбира колкото и *** от кладенчова вода.На руски реактор да сложиш американско ядрено гориво е все едно на бензинов мотор да налееш нафта.

54

Анонимен

преди 1 година

63 защо кое те занули кико ?

53

Анонимен

преди 1 година

Кико ни занули тотално енергийно.Кунева "успя"само 4 реактора да спре но този успя.

52

българина

преди 1 година

българина му идва акъла само когато е наврян в калта!!!! като не си научи урока, щя е и яде таз кал.... 33 г либерастия и американски слугинаж, 3 млн население надолу и най бедните, дали не сме пропуснали нещо важно

51

Анонимен

преди 1 година

А-а-а! Договор с русия, който не струва и цената на хартията, на която е написан!

50

Totenkopf

преди 1 година

Неправилно го представяте, като някакъв специялист този измекяяр платен путьонофилски агент, защо каните тези индивиди, явно и на вас ви плащат рубли

49

Анонимен

преди 1 година

То нямаше проблеми и за газа,ама се оказа че има проблеми,сега да не се окаже,че освен на студено ще стоим и на тъмно....

48

Анонимен

преди 1 година

Нали искаме независимост от Русия, защо сега ревем-аман дайте ни газ, петрол, уран... Ай сиктир, американците ще ни ги дават безплатно, при това ще ни ги носят до вратата!

47

Анонимен

преди 1 година

Вместо да имаме поне 2 централи, които да работят с всичките си реактори и да изнасяме ток и да печелим, ние сега ще останем без нито една. Много сме умни.

46

Анонимен

преди 1 година

Ако мине на кимур, може и да не спре..

45

Анонимен

преди 1 година

Вместо да имаме поне 2 ядрени централи, които да работят с всичките си реактори и сега да продаваме ток, ние сега ще останем без нито една и може би задълго, ако не завинаги. Много сме умни.