21

Киро коравио

преди 1 година

На ЕС му трябва нова порция роби. Задава се рецесия и някой трябва да бачка без пари

20

Анонимен

преди 1 година

България вън от ЕС. Да си държат тъподонията.

19

Македонец

преди 1 година

Няма български народ и български език. Вие сте си македонци и говорите македонски език.

18

Мицкоски фашиста

преди 1 година

След втората балканска война през 1913 г. Вардарска Македония е присъединена към Кралство Сърбия, Последва въвеждане на задължителна наборна военна служба и за българските младежи. За изненада на поробителите тези младежи проявяват силна съпротива към призива за служба в сръбската армия. Неявяването в армията или дезертиранията от нея стават масово явление. Повече от 100 бг младежи изчезват безследно по време на разследванията, а 22-*** от отказалите да дадат клетва са толкова бити, че са починали. Нито един младеж обаче не дава клетва за вярност на Сърбия.

17

toti

преди 1 година

Май Македонците се мислщт за повече Сърби и по цсичко личи ,че заедно със Сърбите ще влезат ,,някога''в Европата,а до тогавааааа...ще си гледат магаретата

16

Анонимен

преди 1 година

1913 г. Сърбия избива 100 хиляди българи в Македония а 2 милиона са бежанци. Нещо да каже Мицкоски кой е бил фашис ли примерно в 1885 г. когато Сърбия напада България и избитите попове и учители в Македония са 1912-1919 г.

15

Анонимен

преди 1 година

Добре са го растреляли щом Тито е диктатор. Значи бг са фашисти а сърбите и техните слуги макеонцои не са като са избили бг и са окупирали Македония.

14

Дедо Гочо

преди 1 година

До Дедо Гочо - Методи Шатаров

13

Дедо Гочо

преди 1 година

До Анонимен 16И случайно Първи секретар на " Македонската комунистическа партия " е Секретаря на комунистическата партия на Пазарджик . Признат от Коминтерна и получил спъртна присъда от Тито през 1942г

12

Анонимен

преди 1 година

Македония е освободена от самите Македонци.по време на втората световна война.Те започват освобождението с въстания,които са стартирали едновременно в Прилеп,Куманово,Битоля и Скопие.Това стартира през 11 октомври 1941 година.Тогава в тези градове управлява Българската администрация с 60 хиляди войска и полция.Така ,че има нещата,които трябва да станат ясни у нас.Македонците се борат срешу нашата армия.Факт.

11

Маке

преди 1 година

До 12. Ние имаме општа историа и со турците и со србите, ама тие не дигаат врева до небо како вас блгарите. Целата оваа расправа е бесмислена.

10

Да втасват

преди 1 година

В С.Македония трябва да втасват. Това може и да отнеме години. Така те самите ще разберат наистина ли искат да влезат в ЕС ? Ще преосмислят и цялата ни обща история до 1918 г. И ще намерим общи точки. Не направят ли всичко това, те не са дорасли за ЕС.

9

Ристу трактористу

преди 1 година

Абе я ги зарежете тия макета yлави, вето до дупка, докато всички вземат български паспорт и после по примера на Путин ги обявете за българска територия.

8

Анонимен

преди 1 година

Мицкоски не може да впечатли германка със снимки от Втората Световна Война.

7

бай Даньо

преди 1 година

Мънкидонците са откачени. Това за българите фашисти е най откаченото . Всъщност Македония и настойника и великите антифашисти от Сърбия са освободени от фашизма точно от българската армия когато обръщаме палачинката във така наречената втора фаза на ВСВ ... Ало Мънкита градовете Скопие и Белград са освободени от фашистичкия окупатор от Българската Армия и така чак до Австрия ... тъпундери невнетни!

6

Анонимен

преди 1 година

Тогава такова е било времето,колко разстреляни българи има и на други места....Македония е била в пределите на България...било е еднакво за всички...

5

Анонимен

преди 1 година

Урсула в парламента на РСМ я направиха сама да си говори. Вероятно цяла нощ ще е на леkсотан и валериан.

4

БАНко

преди 1 година

НАРОДИТЕ НА ЕВРОПАТА СЕ ПИТАТ :. ЗАЩОО ТОЗИ ЗОР БАЙДЪНЧО И УРСЪСЕЛ ФОРДОЛАЙНО ???

3

Анонимен

преди 1 година

Според мен ЕС и Урсула полагат тези неистови усилия и напъват само от добро сърце! Убеден съм, че ги интересува единствено просперитетът на Северна Македония!

2

Тракиец

преди 1 година

Смъ-рт за болшевишка Македония . Тв е българска . Да живее Хитлеризма и националсоциализма