13

До Добре бе

преди 1 година

Едно обезпаразитено куче (не на село на двора, а от градските, за които се грижат) не може да ти донесе бълхи и кърлежи. Но виж, ако не знаеш как да си измиеш марулите като нищо можеш да хванеш кучешка тения, и има много такива случаи. Защо марули ли? Защото диво животно може да ги маркира и зарази, а тенията седи по 1 година. И аз бях шашната, но по година издържала тази гад. Та мий си зеленчуците добре и не се бой от домашни кучета :-)

12

До Добре бе

преди 1 година

Ще се изненадаш, ама от болести по животните най-много заболели има сред тези, които нямат животни. Причината е, че не знаят как да се пазят. Ветеринарите още като си вземе човек кученце/котенце дават много ясни инструкции, а и има достъпни книги. Другите хора разчитат на знания от у-ще, а те са недостатъчни и така с лаймската болест (която си хванал от кърлеж дето и не си го усетил). Това на образован кучкар няма как да се случи защото знае как да проверява за кърлежи. Същото е с ***.

11

Реалността

преди 1 година

Дори котките не искат да се върнат в САЩ!

10

добре, де

преди 1 година

Тези кучета и котки в домовете не носят ли котешки или кучешки бълхи и кърлежи? Сериозно питам, защото имам десетки познати с кучета, с което спяха и ми донесе лайска болест. Мен лично ме е гнус и ме е страх.

9

Catwalk

преди 1 година

На летището е прекалено шумно за котки, сигурно и е писнало от излитащи самолети.

8

Ямболски цървул

преди 1 година

Котките са богове!

7

Анонимен

преди 1 година

Обичам котки. Особено с характер. А ако са черни или сиви с жълти очи направо ми топят душата.

6

Цецо от Лесура

преди 1 година

Удри, бай Шиле, таа мачка неа наща!

5

Анонимен

преди 1 година

А ***, Нело, последно котката мъжка ли е, или е женска? Защо пишеш ту "той", ту "тя"? Има ли изобщо твой материал без грешки от всякакъв вид? Защо още те държат?

4

Яко

преди 1 година

И моя мустакат и опашат дзвер избяга по някакви чайки и над 10 дни го дирих докато благоволи да се покаже та да я хвана. Само с трекер на почивка! Че иначе почва една криеница , голямо приключение. Миналата година и търсех да наема дрон , че по покрива зачезна и от де да знам на кой балкон на последен етаж да я търся, те заради Ковида повечето бяха заключени и питанката беше кой да искам от комплекса да отключат. Не се стигна до дрон, огладня и се прибра тупур-тупур през керемидите

3

Каракочев

преди 1 година

Мислех, че става дума за украинска котка.

2

Алтерниращ веганист

преди 1 година

На снимката е някаква черна котка, но не тази от "новината". То в днеса всичко е сток.

1

Анонимен

преди 1 година

След Урсула и Илиев, най- после снимка за душата.