31

Диана

преди 1 година

Не мога да повярвам просто, че ЕС и г-жа Лайен са толкова далеч от истината! Има два варианта: или самата Европа е откъснала Македония от нас и я е подарила на гърци и сърби, или нашите "политици" дори не са успели да обяснят на Европа какво става в Македония..45години БКП, 30г. БСП - фалшивите комунисти у нас това за направили, едно голямо НИЩО! И ще ми се представят за политици, не.год.ни.ците! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!..Днес дори не можем дори да разберем кое от двете е вярно!

30

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Да ги...присъединяват и след 2-3 години ще бъдат...асимилирани от България. Просто ще бъдат...засмукани икономически,културно и...интелектуално. Детето се връща при...майка си.

29

Анонимен

преди 1 година

Хаха, щом Уруппсия фон дер *** ги натиска към сатанисткия ЕС,аз казвам директно да ги пускаме там. Защо дори да не им отстъпим нашия стол? Фиромните прошляци идея нямат какъв таралеж си вкарват в гащите ако влясат в ЕС. Щели да си направят обществото по-добро. Как? Като им се налага третополов жендърски античовешки сатанизъм ли?НИЩО добро не е дошло от тази клоаккка ЕС. Само антихристиянски закони и наредби,заплахи със задържане на средства и глоби ако не се наддупиш. ЕС е падение на морала

28

Анонимен

преди 1 година

Брей колко е важна тая с.македония за ЕС че пуснах сълзи..

27

баба мара

преди 1 година

балканите зона на мира и добросъседството не ни трябват никакви нато и есюгославия от 1945 г е в европа и по света така че не излизаите с номера че европачака македония 5 поколение е в австрия и германия

26

Анонимен

преди 1 година

Писмото става достояние на югославските служби за сигурност на диктатора Тито. Двамата автори са задържани. Панко Брашнаров е изпратен през 1950 г. в зловещия концентрационен лагер Голи Оток, където умира година по-късно. Трагична е съдбата и на Павел Шатев. Той е освободен от заеманите постове и изпратен под домашен арест в Битоля. Една сутрин го намират издъхнал на градското сметище от глад и тормоз.

25

Анонимен

преди 1 година

На този пост той остава до свалянето си през 1948 г. Виждайки случващото се в страната през 1948 г. Панко Брашнаров и Павел Шатев, който по това време е първият министър на правосъдието на Народна федеративна република Македония и депутат от Куманово, пишат писмо до ЦК на БКП. То е предадено чрез български дипломат. В него те призовават България да предприеме спешни мерки за защита на българите в НФРМ, защото българският елемент е подложен на тотално изтребление чрез незаконни убийства, изпращане в лагери и затвори.

24

Анонимен

преди 1 година

Двама от лидерите на създадената след 1945 г. Македония са искали да станат български учители, показват новооткрити документи. Първият министър на правосъдието на Народна федеративна република Македония Павел Шатев и заместник-председателят на Антифашисткото събрание за народно освобождение на Македония /АСНОМ/ Панко Брашнаров са отправили през 1912 г. молби до Българската Екзархия с искане да бъдат назначени за учители.

23

бай Даньо

преди 1 година

Ган4о стой и зяпай ! ЕС признава македонския език и идентичност и историческите въпроси не са част от преговорния процес ... честито! Какво всъщност е френското предложение!? И надежда няма защото като изглежда двете партии ИТН и ВМРО който единствено имат правилна позиция за РСМ ( а тя е НЕ!) няма да влязат в следващия парламент... тая държава няма да докара до 1400 годишнина ...

22

Патриот

преди 1 година

Може да е опасно, ама монетата има две лица. Само на макета и на ***.*** ще станат. Да дойдат на море, ама си взимат Бг личната карта и проговарят български завидно добре, впрочем си говорят майчин език. Добре че се в алианса, можеше да хапнат пердаха Тея урунгели!!!

21

ЦСКАр

преди 1 година

Титовите червенотиквеничковчета...

20

Анонимен

преди 1 година

Ама как , в предложението , което гласуваха родните депутати , не пишеше ли точно обратното ??? Уж сме приятели с Брюсел , пък ни излъгаха най-подло

19

БАНко

преди 1 година

НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА ЩЕ СЪОБЩИ ЛИ ЗА СРЕЩАТА В ИСТАНБУЛ И РАЗРЕШЕНИЕТО НА РУСИЯ ЗА ИЗНОС НА ЗЪРНО ОТ УКРАЙНА !!! СЪЩОТО ,,ОТКРАДНАТОТО " !!!

18

Анонимен

преди 1 година

Не ходете там на туризъм- омразата е голяма и май си е опасно! Абсурд да ида там!!!

17

Анонимен

преди 1 година

България трябва да изгони посланиците на ЕС и САЩ.

16

SDI

преди 1 година

Моето мнение е, че е по- добре въпросите свързани с историята да не са част от т.нар. преговорен процес на онези гадове. Иначе от ЕС щяха да ни принудят да правим компромиси и продажните ни политици пак щяха да клекнат. В крайна сметка онези мародери нямат никаква история и само щяха да спечелят, а така всеки остава на своите позиции. Тази т.нар. историческа комисия беше пълна глупост - какъв беше смисъла да се преговаря за неща, които са от ясни по- ясни. Истината е една и е ясна на всички.

15

Анонимен

преди 1 година

Как е хавата, Урсула? Нещо се запънаха преговорите сега когато лошите българи не пречат.

14

Nqkoi

преди 1 година

И тая май е получавала пици от Семерджиев!

13

До там ли стигнаха?

преди 1 година

Какви времена за ЕС настанаха? Да ходи ЕК да се моли на някакви измислени геополитически фалшификати и ония да се дърлят и да предявяват ултимативни претенции...?

12

Анонимен

преди 1 година

"Направете го и вие. Европа не цяла без Северна Македония"________За какво говори тази тетка? Областта Македония винаги е била част от континента.