38

Nnnn

преди 1 година

До умния.:Тези с българските паспорти са българи само на паспорт. Те се приемат за македонци. Както украинци вземат унгарски паспорти.

37

БМДТ

преди 1 година

До Пладимир Вутин: По - голяма смешка не бях чел! Русия(СССР), винаги са били ПРОТИВ всичко българско, ВИНАГИ!!! Даже и през войната от 1877 - 1878, Русия дава на Румъния Северна Добруджа, а на Сърбия Пирот, Ниш и Бяла Паланка, за ОБЕЗБЪЛГАРЯВАНЕ. А пък Путин, като говори за Петър I, да прочете и за Прутската война, за да види какво се случва когато се надцениш.МАКЕДОНИЯ НЕЗАБАВНО В ЕС!!!

36

Пладимир Вутин

преди 1 година

Пак повтарям - това че в казуса с Македония интересите на Путин съвпадат с българските национални интереси, не означава че сме путинисти. Македония е област от България с преобладаващо българско население и неразривна част от нейната история. Точка.

35

УМЕН

преди 1 година

Колко са българите в Македония? Толкова колкото са притежателите на български паспорти. Тоест около половин милион. Това не е малцинство.

34

Един турчин

преди 1 година

Българи, винаги сте били мн зле. Предадохте история, език и държава." НАРОД БЕЗ ИСТОРИЯ, НЕ Е НАРОД" СТОЙ почакайте само да влязат тия - северо македонци в ЕС и тогава ще видите какво съм казал.

33

Кольо Сапа

преди 1 година

До До 29Путинизма е навлязъл дълбоко в задните ти части, *** недно!

32

До 29

преди 1 година

Ветото ни за Македония не бе наше дело,а на руската агентура в България. Протестите в Македония също са дело на руските агенти в Македония. Това само говори до каква степен е проникнал путинизмът на балканите. Но историята и прогрес т ще отрече този фашизъм.

31

До Маке

преди 1 година

Македонският иазик исто даже е от преди Великиот зрив!

30

Маке

преди 1 година

Треба да си ментален за да тврдиш дека за една нок блгарите станале македонци. А истиот иазик се зборува тука од памтивек.

29

Анонимен

преди 1 година

България постъпи много погрешно с Македония.Виждате резултата.Още в деня на ветото и лъжите на Захариева ,Бойко и Каракачанов в първия ден на ветото,занех че ще се стигне до това което се стигна.Благодарение на това,че Македонците са много търпелив и разбран народ не се стигна до конфликт.Аз много съжалявам Македонците.Всички се изходи..хме върху тях.Албанци,Сърби,Гърци,най-вече ние Българите.Вместо приятелска ръка,решихме да ги бутнем в оганя.Господ няма да ни го прости никога.Децата ни......

28

Анонимен

преди 1 година

Македонците не са посърбчени Българи.Нормално е да са Македонци.България е допуснала много грешки в последните 140 години по отношение Македония.От три години продължава да греши.Няма как да се промени нещо в положителна посока,като казваме на Македонците ,че са посърбчени Българи,те ще продължават да казват,че ние сме татари и фашисти.Не стават нещата по този начин.Ако им повтаряхме,че ги обичаме и че сме приятели за тези три години,сега резултата щеше да е друг и сега нямаше да има протести.

27

Анонимен

преди 1 година

Македонския език е Македонски,няма как да е Български.Ако беше Български нямаше да се казва Македонски.Проста и елементарна логика.Това е езика на хората от Македония,не е Български,не е и Български писан на Сърбска пишеща машина.Гледах клипове и филми от преди над 80 години на Македонци,родени в края на 19 век.Та те си говорят както и сега в Македония.Та езика си е техен,както и нашия Български си е наш.Това е реалноста хора.Приемете я или си мълчете,че сте смешни.

26

Анонимен

преди 1 година

Османе албанския език в РСМ скопски, вардарски ли е или някъв друг или е албански. Така и маке е бг език.

25

бай Даньо

преди 1 година

България се прецака. *** то с тоя български "народ" кво да очакваш !? Ган4о дреме , 1300 годишна история в канала ...

24

Анонимен

преди 1 година

Прав е нашите политици са предатели. Македонски език е бг език но е писан за маке.

23

Анонимен

преди 1 година

да си злобеят, да плюят то всичко се вижда по света, развяли червени знамена със сърп и чук наред с пигмейското северомакедонско

22

Налъм

преди 1 година

Ако не се пробута идеята ,че в България сме недоволни от предложението , няма как де са захароса темата за местните ще..бе...ци... баси тези са по-зле и от нас ...те го дърпат към по-добрия живот , то се запънало в пионерска поза

21

Анонимен

преди 1 година

посръбчените българи много искат да сме прецакани, ако не сме прецакани не искат да приемат нищо, дори и да им е изгодно!

20

Angel

преди 1 година

Важно е само едно, както се уточнява в статията. За БГ не е добре френското предложение затова да се приеме. БОЛНИ МОЗЪЦИ. Тия нищо друго не ги интересува , само БГ да е зле.

19

Анонимен

преди 1 година

Какви македонци статия )мюсюлмани 70%и българи 20%колко са македонците )