58

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 45 - отвори тълковния речник и си прочети значението на думички като чест и достойнство. Може пък да си отговориш защо се бият украинците.

57

Заради

преди 1 година

Русия страда цяла Европа - там на власт са фашистките кръвожадни жужаци.

56

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия стари мутри, и те не стават като новите. Тоя първо за Македония го бяха пуснали, сега за украинците да ни навива ... На мен проблем ми е инфлацията!

55

Стоян Петров-мулето

преди 1 година

Аз пък гарантирам, че ако СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА отидат в Киев държавните лидери на всички европейски държави + САЩ и Канада и дадат ултиматум на Зеленски да сключи какъвто и да е мир до края на Юли 2022, то през Септември обстановката в Европа ще бъде коренно подобрена.

54

Анонимен

преди 1 година

До ,60:Не лъжи.Зелето забрани опозицията си.

53

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Ей - ей, аман от "различната гледна точка на Кремъл". Има факти и мнения. Факт е, че Украйна има многопартийна система, управлява се от Президент а не от Фюрер. Дотук с фактите. Твоето е "различната гледна точка" на Кремълската пропаганда - която нарича произволно украинците нацисти - за да вмени някому вината за собствената си арогантност и престъпност.

52

Пешо Коня

преди 1 година

требе и той да заработи... Отдавна е в нефталиан...

51

Анонимен

преди 1 година

Кончооооо, кой те изтърва от коневръза?

50

Анонимен

преди 1 година

Да, да помогнахме си , та нема повече на къде !

49

Дядо Соци

преди 1 година

До vlady 40 Ааа, не така. Рекорда за най слаб президент принадлежи на Радев. Не му отнемай първото място.Петър Стоянов не е съсипал държавата.

48

Справедлив

преди 1 година

Тоя с конската глава е най тъпия мъж в Пловдив

47

Анонимен

преди 1 година

Украйна си е Украйна. Проблем е, ясно. Но се надига друг проблем - оставаме без горива....

46

Анонимен

преди 1 година

Е това е Кон!

45

Анонимен

преди 1 година

Русия забрани бг заводите за оръжие, а Турция помага на Украйна но и смуче руски газ.

44

Шри Ланка Зове

преди 1 година

Подкрепяйки Украйна ,подкрепяме войната да продължи и агонията на Европа да се задълбочи до предела си. Как такива като този бездарен бивш президент ще ми разсказва вицове за това как да си зарежеме икономиката и да влизаме във война с ядрена сила като Русия.Всички такив са меко казано психопати . Някой да скача на Сащ ,а ? Същото е с Русия !!! Който наливат долари за всичко това ,падат рано или късно ...Борис Джонсън е пример за Газполитик.Идиощината е пълна ,шри Ланка по-късно и в Европа.Уау

43

Котка

преди 1 година

Айдеее, и конят изцвили по въпроса.

42

Анонимен

преди 1 година

Между другото, лицето на снимката е национален предател, който искаше да премахне кирилицата. След като го изметохме от поста, натрупа бая милиони чрез узаконена корупция в САЩ - "четене на лекции" за невероятни хонорари от фондации. Аз лично искам да видя поне едно видео на негова "лекция" в университет на САЩ - колко студента са присъствали и как е протекла тази "лекция".

41

Анонимен

преди 1 година

Хм, не знам, но според мен ако Украйна се беше предала в самото начало щеше да си помогне повече. Нямаше да загинат толкова хора и нямаше да им унищожат градовете. Те всъщност не разбирам защо се бият в момента. Вярват явно, че ще победят. Ами супер наивно е това и само се приближават към тотален колапс и разруха с още повече жертви. Държавите от ЕС, които "помагат" реално допринасят за продължаването на войната и умирането на повече хора.

40

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Демон-разкрация - това днес от пищката на Медведев го изсмука, а? Щото нямаш мозък за повече. Но...да ти кажа льолио - българина е прагматичен. И затова ще си остане в ЕС, защото подсъзнателно усеща накъде дърпате вие дъртите ко/муняги. Така че, заминавай!

39

Пенсионер

преди 1 година

До Ей 14 И като Украйна е забранила българския език в училищата , трябва ли да ги избия руснаците ! И в Северна Македония отношението към българите е такова. Да вземем да ги избием ,а ? Какво ще кажеш ?Ами по време на възродителния процес Турция не ни нападна.Айде бегай.Няма никакво оправдание за война.