50

Анонимен

преди 1 година

Ударили са не просто "офис сграда", а ДОМА НА ОФИЦЕРИТЕ, където е имало разположени войски. Има снимки и доказателства, за който знае да търси. Според вас в Дома на офицерите само дечица играят... Лъжливи, предателски, продажни медии

49

Анонимен

преди 1 година

Не са 12, доста повече са поне 2-3 пъти. Когато си безпомощен като велика Русия прилагаш терор върху цивилното население като отмъщение за унищожаването на десетки руски складове с муниции, казарми и щабовете на 2 дивизии. Ваближава времето когато ще обявят Русия за държава терорист.

48

Анонимен

преди 1 година

Ударена е "офис"сграда!!!!! Айде бе! Да не би в нея отново да е имало чиновници с маскировъчни облекла? За детето, ако въобще има такова, да се проверят обстоятелствата. Да не е било при батковците, да им разглежда "играчките". И предишната сграда, дето я обявиха за жилищна се оказа общежитие на азовци. За моловете да не говорим. В интервютата самите украинци казват, че са складове за оръжие.

47

Иван

преди 1 година

Целият свят гледа, как една голяма държава безразборно стреля по цивилно население. Сега големият въпрос е ЗАЩО нищо не правят, за да го предотвратят? Много просто, защото човешкият живот за тях няма абсолютно никаква стойност. Много по-важно за Запада е да печели пари, независимо, че са обляни с кръвта на деца от Изтока. И едните и другите са за бесилото, но в крайна сметка ще победи този, който си е напечатал повече пари. Останалите го ду-х-а-ме.

46

Анонимен

преди 1 година

Що лъжете бе този удар го направиха Окраинците. Има клипове в които се вижда от къде идва ракетата. Не идва от Руска страна. Що не проверявате преди да пишете глупости. На Урките ли вярвате. Та те лъжат като дърти с и га ни.

45

Анонимен

преди 1 година

До *** *** в коментарите - това, че си слагате по 50 лайка сами на коментарите в някакъв пробит сайт не значи, че ще промените мисленето на хората. Целия свят видя какво представлява това, което защитавата и промотирате. Ясно е, че за вас надежда няма, но щом ви влече да се доказвате като мaлoyмни...

44

ВРЕМЕ Е

преди 1 година

България в Руската федерация!

43

НАРОДЕН СЪД 2!!!!!!

преди 1 година

100% ОТ БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАТ РОСИЯ И ПУТИН!!!! ОСТАНАЛИТЕ СА ПРЕДАТЕЛИ И ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗЧИСТЕНИ!!!!! ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКИЯТ ПУТИН ДА ЖИВЕЕ НАЙ-ВЕЛИКАТА РОССИЯ. ПРЕДАТЕЛИТЕ НА СМЪРТ!!!!!

42

Само така!

преди 1 година

Вовка мачка наред. Това е опияняващо!

41

Боб

преди 1 година

Еми тали Зеленски и САЩ искат да продължават войната? Това е цената..

40

Анонимен

преди 1 година

Ответка за Донецк. За убитите деца в Донецк миналата седмица писахте ли? Не? Гръмнал климатик или укрите се обстрелват сами? Нали? Муахахахах!

39

Анонимен

преди 1 година

Русия може да се чувства в безопасност докато Байдън е президент. Стария няма енергията да заличи Русия от картата на света, но следващия президент на САЩ ще направи каквото е нужно.

38

К О М У Н И С Т

преди 1 година

Всички българи без изключение обичат Русия.

37

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са изверги. Сигурно според тях детето е било от Азов.

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41 Нищо не е объркано, я отправи бодрия си взор към САЩ и помощниците им . Колко човешки същества избиха по света и никой не ги съди. Така е било и както виждаш така бе и в 20 век, в 21 век и ......... дори в 31 век.

35

К О М У Н И С Т

преди 1 година

Такива новини укрият!

34

Бигот

преди 1 година

По последна информация ракетите са ударени от ПВО преминавайки над града, целта е била някъде зад него. Жалко за жертвите, особено за детето, но място за огъване няма , тия мечти за "дипломатическо решение" са утопия

33

ясно, разбрах

преди 1 година

"предаде Ройтерс, позовавайки се на информация от украинските спешни служби".

32

1000 на ден

преди 1 година

Ударени Офицерския дом и Военния комисариат!Пак пускайте Хаймърсите по граждански цели!

31

Анонимен

преди 1 година

До Бигот - объркал си века, в който да кажеш тази глупост.