25

Augusto Pinochet

преди 1 година

КАКТО КАЗА ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР НА ДОБРИЯ ЧОВЕК. ЦИТИРАМ ПО ПАМЕТ - "ВЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ НЯМА ДА СЕ ВОДЯТ ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ, А ЩЕ СЕ ВОДЯТ ДО ОСТАВКАТА НА ПОСЛЕДНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ПРЕМИЕР"

24

Анонимен

преди 1 година

Освен тази клоунът бозо падна, клоунът про100киро падна, в Италия пада правителството, Макрон му гори чергата, Байдън я изкара още някой месец я не, Трюдо го псуват където го видят, в япония видяхте. Путин седи на брега на реката и чака да минат покрай него.

23

Анонимен

преди 1 година

В Италия също се очаква да пада правителството

22

Боб

преди 1 година

До 23 А още по висок стандарт ще имат в Унгария, където пподължават да купуват руски газ и нефт! Това не е шега, но моите темски колеги си купуват втора къща в Унгария..

21

Анонимен

преди 1 година

Реформаторските партии в повечето бивши соц страни куцат по една единствена причина. Дъртите комсомолчета си гласуват за пропутински партии и спират растежа. Не така обаче стоят нещата с Румъния и Чехия, които традиционно не са били толкова силен съюзник на СССР. Двете държави скоро ще имат абсолютно същия стандард като германци и французи, а русофилски кенеффи като БГ ще си останат последния косъм на опашката.

20

Боб

преди 1 година

Инфлацията в Естония е 22% най висока в ЕС!Найде първо Кирчо, Джонсън, Драги, сега естонката, а утре Байдън, падат като круши..

19

Pen

преди 1 година

Мисирките обаче не пишат каква е причината за подаването на оставката......Да не би да има вече социално напрежение, понеже живота е поскъпнал с 50% ?

18

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Колега, война с Русия или руска война с някоя държава никога не е спирала с дипломация. Боят ще продължи до пълния разгром на Рашистката дэржава. Няма друг изход. Целият нормален свят подкрепя Украйна, а китайците доволно потриват жълти ръчички, защото знаят кои ще са следващите собственици на богатите руски територии с нефт, газ, скъпоценни камъни, злато и тайно правят заклинания Западът да унищожи Рассия, с която Китай винаги са имали проблеми.

17

Анонимен

преди 1 година

Тимерманс, призна за опасност от бунтове и вижда спасението във връщане на въглищата. Ама не казва има ли миньори - афганистанските мигранти не стават за тази работа.Европа я чака зверска инфлация, студ и мрак, поради ГЛУПОСТТА и раболепието на Западните псевдолидери.На нас пък американските ни господари надминаха съветските другари и публично ни казаха да правим правителство. Премиерът вероятно ще определят по-късно.

16

Анонимен

преди 1 година

Георги Марков: Европейските санкции се стовариха върху главите на европейските граждани. Чака ни зимен хаос! Това са думи на отличен политик, като премиера на Бавария Маркус Зьодер.Фридрих Мерц, шефът на ХДС - партията на Меркел и Кол, се обърна с писмо в БИЛД към зелените с призив: Мисленето не е забранено. Направете го заради Германия. Повикът е да се запазят атомните централи.

15

О, времена. О, нрави

преди 1 година

В Еесовската Зона премиерите на страните-членки падат като круши, а в пиндостанския конгрес се разрази спор между сенатор и юрист относно абортите на бременните мъже.

14

хаха

преди 1 година

Както сме я подкарали, зимата май няма да остане правителство е ЕС. Най-късно до есента ще се разкарат всички, че зимата хората ще ги разкарат, ама както те си знаят.

13

Анонимен

преди 1 година

Санкциите срещу Русия са и причината да падне правителството в България. Имаше избори във Франция и президентът Макрон претърпя тежка загуба. В момента той е слаб, Шолц в Германия също. Наложените санкции се первърнаха в политическо гробище. Това, което Европа трябва да направи, е да спре войната незабавно чрез дипломация. Санкциите са глупави. Те не работят и никога не са работили - Стив Ханке

12

Анонимен

преди 1 година

"Премиерът на Естония подаде оставка" - Слава богу!

11

Анонимен

преди 1 година

Днес Кая Калас била обявила своето решение, а аз научих за нейната оставка 2-3 дни след оставката на Борко. Как става така?

10

Анонимен

преди 1 година

Всяка държава в ЕС се ръководи от национални предатели и лобисти и всички членуват в WEF.

9

Ельоменат

преди 1 година

Просто диктаторите не подават оставка. Те биват бесени от народа си след време

8

БАНко

преди 1 година

НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА ПОМЕТЕ НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ !!! НЯКОИ ГИ ПРОЧЕТОХА И ОДОБРИХА !!!

7

Анонимен

преди 1 година

егати всичките евролидери се смениха само Путьин ще остане на власт - ти да видиш, ква я мислехме-ква стана

6

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде едни и същи "умно-красиви" калинки.