30

Augusto Pinochet

преди 1 година

ЛЪЖА Е!!!!!!!!!!!!!! НЕ ЕВРОТО СЕ ВЪЗТАНОВЯВА, А ДОЛАРА ПОЕВТИНЯ!!!!!!!!!!!! СТИГА СТЕ СЕ МАЗНИЛИ НА ТЕЗИ А............И (ДА НЕ ГО ИЗТРИЕТЕ) СТАЖАНТИТЕ НА "РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО"

29

Анонимен

преди 1 година

"По принцип знаем, че всичко е свързано с Русия" - Все едо си знаят и това пеят. Никога няма да си признаят каква катастрофална грешка направиха. По поръчка на САЩ, ЕС позволиха на ултра десни екстремисти да издевателстват на хората, разпалиха война в Украйна и сега целият континент ще плаща десетилетия напред, тази глупост.

28

Щирлиц

преди 1 година

Възстановява се ама друг път.

27

Анонимен

преди 1 година

еврото дадна по ниско долара тия *** бг журналията ни лъжат както си искат

26

Стив Ханке:

преди 1 година

"Българите биха загубили, ако страната се присъедини към еврозоната, въвеждането му трябва да стане след открита дискусия и най-вече след референдум, заяви проф. Стив Ханке преди месеци, а вчера каза: "След срива на еврото най-добре за българите е да държат спестяванията в левове."

25

Анонимен

преди 1 година

До хаха И в какъв свят ще живееш ти и децата ти с националистите, бе некадърно творение. Или изразяваш по тоя начин неудовлетворението си от мизерния си живот. Балами на тоя свят, колкото искате.

24

Анонимен

преди 1 година

ЕС умре алееее. ЕС але умреееее... Англосаксите неслучайно избягаха от потъващия корабббб... Всичко е замислено още преди 12годинки... Англите и американците пак ще си оправят икономиките с война на европейския континент, както го направиха през 1914та и 1939та години...

23

Анонимен

преди 1 година

До 6, Как го е приела като се обесценява и си вкарва автогол.

22

хаха

преди 1 година

Ще дойдат избори за ЕС, ако още го има. Тогава ще дойдат на власт националисти и те ще го разформироват тоя съюз. Който е колония на алчна Америка.

21

Анонимен

преди 1 година

Някои хора все още не могат да проумеят, защо няма смисъл да се гледа курса долар/лев. Гледайте долар/евро. Левът на практика е само хартия, която предоставя парична принадлежност към еврото и така е от 97 година през марката, а после през еврото. Приемането на еврото официално ще ни спести най-малкото главоболия с комисионни и лоши лихвени проценти.

20

Анонимен

преди 1 година

"Войната срещу Русия е самоубийство породено от страх от смъртта" Ото фон Бисмарк.

19

Анонимен

преди 1 година

Кога най сетне европейците ще разберат, че в момента ги управляват едни празноглавци. Със санкциите които налагаха на Русия под въздействието на Америка и Англия им отряза клона. В Европа всичко ще буксува и ще стане зависима от САЩ. Тези в Брюксел са за въжето, че подлагат европейците на всичко това.

18

Анонимен

преди 1 година

Покажете графиката на евро/ рубла . Тайцуй Россия , плачи Европа ! Популярна песен на Глюкоза.

17

БАНко

преди 1 година

ДОБРЕ НАПИСАНО : БЛОКА Е В ПРОДЪЛЖИТЕЛНА КРИЗА ЗАРАДИ САНКЦИИТЕ !!! БРАВО !!!

16

Анонимен

преди 1 година

За 1 ден, че няма никаква промяна надолу не е възстановяване. Това е затишие пред буря.

15

Анонимен

преди 1 година

Няма как да купиш рубли вече. Всички валутни бюра не продават Руски рубли. И то не заради санкции или нещо подобно. Просто ако имаш Руски рубли, които вдигат кураса си с 5% на ден ги пазиш за себе си. Да продаваш рубли днес е все едно да продаваш Биткойни през 2012 градина. Когато биткойна удари 100$.

14

Анонимен

преди 1 година

RUB 0

13

Анонимен

преди 1 година

Цитат: Eвpoтo ce пoнижaвa cпpямo дoлapa пo вpeмe нa тъpгoвиятa в чeтвъpтъĸ cyтpинтa, пpoдължaвaйĸи дa peaгиpa нa пyблиĸyвaнитe пpeдишния дeн дaнни зa ycĸopявaнe нa инфлaциятa в Cъeдинeнитe щaти. Kypcът нa aмepиĸaнcĸaтa вaлyтa ce пoĸaчвa и пo oтнoшeниe нa бpитaнcĸaтa лиpa и япoнcĸaтa йeнa

12

6,

преди 1 година

Глюпчо, България отдавна е приела еврото. Ти в кой свят живееш?

11

Анонимен

преди 1 година

Ако ЕЦБ вдигне и малко лихвите много домакинства, бизнеси и държави в ЕС ще фалират на им санкции буахахахахаха.