11

3737

преди 1 година

Таз хубавица мине не мине, току се появи да ни разказва какво иска президента. Ама аз много се тормазя, че си е саминка милата. Пък вече стара мома. Прецъфтела. Да вземе президента да й намери един коч, барем полза да има.

10

Анонимен

преди 1 година

Защо да не се бърза? Кой ти плаща да определяш срокове?

9

Анонимен

преди 1 година

Наталия,спомням си как мънкаше за двойното гражданство на Кирчу,ако беше точна и го бяхте разкарали още тогава нямаше да има избори сега,ама пуста зависимост. .

8

Анонимен

преди 1 година

Наталия кобилкина кво мисли

7

Анонимен

преди 1 година

стига с тези избори, време е за народен съд

6

V.R.Dimitrov1971

преди 1 година

Пропуснах нещо. Нужни са и президентски избори.

5

V.R.Dimitrov1971

преди 1 година

В този парламент цари абсолютен хаос. Назначаване на каквото и да е било служебно правителство ще бъде короната на хаоса. Нужни са избори и то веднага. За какъв ноември става дума,щом сме ,с правителство или без правителство,в инертно закриване на държавата? Румен Радев трябва да бъде осъден на доживотен затвор за това,че наложи наркоманското и перверзно правителство на Петков. Такова би било и всяко следващо,назначено от Радев и подкрепено от наркоманите,токсикоманите и алкохолиците в тоя парла

4

силно уплашЕна

преди 1 година

Ааааа, тогава "вируса" ще е във вихъра си......

3

Възродител

преди 1 година

Да изгоним нато с "възраждане".

2

Анонимен

преди 1 година

*** 70 процента от хората не им пука, кога ще има избори. Останалите 30 процента ще отидат да гласуват, а от тях истински се интересуват едва 20 процента и това са предимно държавни служители имащи интерес от една или друга партия. Така че това чешане на езици по разни студия, та гостите да заработват хонорар, а водещите заплатите си, не интересува почти никой.

1

Нямало защо...

преди 1 година

Защо трябва да се бърза ? Всичко друго оправихме в България и ни е наред...така че няма за какво да бързаме !