18

Сата НАТО

преди 1 година

1. Тази дума "надрусан" е толкова грозна и глу пава, че може да служи за индикатор за тьпотата на този, който я използва. 2. Следите от наркотичните субстанции остават в кръвта няколко седмици, така че тестовете не могат да докажат дали в момента на катастрофата са му повлияли. Постоянно ви лъжат с това, че тестът за наркотици доказва нещо. Това не е тест за алкохол, който показва моментната концентрация и за който в закона има закована прагова стойност.

17

Анонимен

преди 1 година

Дано да го изнасилват е едневно в затвора

16

до 13

преди 1 година

Има доста. Ей го на и днешният, дето се отрепа на Околовръсното. Без да е мутрафон. Просто ***, което кара нагло. Такива са половината бедни келемета, за които целта в живота е, да се купи 10-годишно БМВ. Има и бели якички, ама те са хитри и възпитани. А подобни диваци като тоя татуирания са рядкост. Няма особено много такива.

15

Анонимен

преди 1 година

Не виждате ли, че цялата система от медиците, през полицаите и до медиите се е впрегнала да ЛЪЖЕ БЪЛГАРИТЕ???? ДОЛНО ПЛЕМЕ МАФИОТСКО!

14

Анонимен

преди 1 година

Половината от тия обвинения ще паднат. Даже човек от улицата може да ги оспори, без да е адвокат.

13

Да задам един въпрос

преди 1 година

Как може толкова фалшив отвсякъде мутрафон, да е можел още да кара краден джип с фалшива регистрация, с отнета фалшива книжка, надрусан превозващ наркотици, да кара безпроблемно през последните 10 години, докато убие деца, и чак тогава някой да се сети, че виждаш ли, нещо станало?....... Та въпроса: колко такива още като него има по улиците????????????

12

Какъв изказ

преди 1 година

каране надрусан?!

11

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се инвестира в затвори и да стигнем американската норма - около 10% от населението в затвора! Тогава нормалните ще живеят в общество, а неможещите и нежелаещите ще бъдат в затвора където ще се трудят здраво! Трудът превъзпитава и носи богатство на обществото!

10

Анонимен

преди 1 година

Аре спрете да пишете, че еди кога си бил останал без швейцарската си книжка, защото Семерджиев изобщо не е притежавал швейцарска книжка. Фалшификат на швейцарска книжка не е равнозначно на швейцарска книжка.

9

Аз

преди 1 година

Много шум, до 2 седмици когато сме в разгара на следващата извратена СЗО програма, за тоя ще е забравено, и до края на годината ще шофира из София... Моля Господи изненадай ме!

8

Анонимен

преди 1 година

Двете лаборатории що бавят бе? Ковида как го откриват за секунди?? Ваща м...

7

Анонимен

преди 1 година

Много жалко за двете невинни момичета които са загинали заради този наркоман.

6

Анонимен

преди 1 година

Този е за смъртна присъда! Повече от ясно е, че няма никога да се поправи!

5

Анонимен

преди 1 година

Абе тоя откъде да го погледнеш все фалшив. Ако не го осъдят на максималната присъда бащите на момичетата да въведат закона Око за Око Зъб за Зъб. Този не заслужава да тъпче земята и да диша въздуха. С какво полезен на обществото. Добре че не съм баща на тези деца този досега щеше да е дал фира.

4

Анонимен

преди 1 година

... избягал от катастрофата без дясната си маратонка, която останала в колата му. Обут само с лявата, той отишъл до автомивката си на 5 юли, около 2 часа след катастрофата. Запис на камера го беше фиксирал как тича към дома си. Разминаване ли е това?

3

Анонимен

преди 1 година

10 човека го съпровождат този, като че ли е някакъв филмов герой. Циркова плата.

2

Анонимен

преди 1 година

порене, порене и пак порене му пожелавам у затвора, както и на аверката му - Симона радева свиркаджийката

1

Анонимен

преди 1 година

футбол, ефбет, изикредит като се забранят тогава и само тогава от бг ще стане нещо