118

Анонимен

преди 1 година

Щом пакистанец може да е кмет на Лондон...

117

Анонимен

преди 1 година

Отвратително

116

Жоро

преди 1 година

Може,то половината население там са индийци, другата половина са от различни раси

115

Ами може ..

преди 1 година

Щом българомразецът Копейкин може да стане политик в България,защо индиец да не стане премиер в Англия. Бобитата достатъчно дълго управляваха Индия,защо сега да няма ревърс? А и омразата на индийците срещу руснаците е пословчна.Това е единственият народ мразен от индюгите.Какво са им направили в миналото не знам,но го мразят на кръв.

114

Фен

преди 1 година

Ритне ли менчето дъртата,на махараджа ще се кланят.

113

МНЕНИЕ

преди 1 година

Света се Променя постоянно - наследник на Английската Корона е афроамериканец .

112

Влади-Мир

преди 1 година

Че има ли значение, каква кукла на конци ше сложат? Според мен трябва и нещо джендърско и с дръпнати очи за намек на опиумните войни...еднополов карашик между пакистанец и китайка би било по добре))))

111

Анонимен

преди 1 година

Индиец явно може да стане премиер на Великобритания, но бял Българин няма шанс да е премиер на България. До това ни доведохте!!

110

aZ-ът

преди 1 година

Гнусна история, жалка картинка. И тези хора, това отвътре превзето , победено общество с огромни разделителни линии помежду си, смята че ще победи Русия, Китай ? С какво бе ? Не знам дали Путин има рак, но на вас обществото вие е в раков терминален стадий. Вие умирате отвътре бе. Баси как успяха либераслъка да култивират за 50 години западняците, не е истина. Ще стане така, че комунизмът ще бъде най-доброто, което се е случило на България пред това което виждаме в Западна Европа.

109

Тракиец

преди 1 година

Що да не !!! Британия е световния зоопарк и тоалетната на света . Всичките м:-ай-муни ба Африка и Азия са там . Пияните татуирани женски китове и тяхните мъжки бабуини хобити червени отдавна се съвокупляват с тези африкански жи-вотни и индийски пакистански мири-зливи Ци-га-:ни

108

Анонимен

преди 1 година

Патладжана може да се окаже и добре за нас? Ако такъв е премиерът на ВБ, то става много неудобно нас и Румъния да не ни пускат в Шенгеня заради многото ромове...

107

Анонимен

преди 1 година

не само че може, но и ингилизия ще стане колония на индия.. апропо - британия е била велика някога, когато се е занимавала с колониализъм и робство! сега е нещо под средното...

106

Вътю.Т.Панчев

преди 1 година

АКО ТОЯ СТАНЕ ПРЕМИЕР ТУРЕТЕ КРЪСТ НА АВСТРАЛИЯ , СТАВА ИНДИЙСКИ ЩАТ ...И БЕЗ ТОВА СИ ВКАРАХА 3 МИЛИОНА , КОЛКО МУ Е ОЩЕ 100 ...ЗА ДА ЗАСТАНЕ ИНДИЯ СРЕЩУ РУСИЯ ТУЙ ЩЕ Е ТАКСАТА

105

Анонимен

преди 1 година

Не индиец, а индианец.

104

Анонимен

преди 1 година

Ами време е - то там много бели британци не останаха. Трябва някой типичен представител на народа

103

Анонимен

преди 1 година

Малиииййй...

102

Анонимен

преди 1 година

Защо да не може, щом президент на България е клепоух кремълски продажник, защо пък премиер на Великобритания да не е индиец.

101

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Защо ми се струва, че тук пишат диванни форумни бойци, които надали имат РЕАЛНА представа какво става на Острова и/или в другите Западни държави на Европа. Когато навремето им казах и ПОКАЗАХ документи, че в UK, Франция, Белгия и прочее медицинската помощ е БЕЗплатна, подскочиха като че ли им бях натъркал лютива чушка отзад.

100

Анонимен

преди 1 година

Без проблем и пакистанец може да стане.

99

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До ... 108 --- Пиша ти го като Гражданин на Обединеното Кралство, който е перфектно запознат със ситуацията там, а и като гражданин на Европа +++ гражданин на САЩ, който не само е пътувал из цяла Западна Европа и дори Рассия, но и познава почти перфектно Централна и Латинска Америка, Куба, включително. Та кое според тебе не е вярно ?!