226

Анонимен

преди 1 година

,,Министерството на отбраната на САЩ каза, че администрацията на президента на САЩ Джо Байдън възнамерява да предостави на украинците още четири високомобилни ракетни системи ХИМАРС, допълнителни боеприпаси за тези системи, 1000 155-мм артилерийски боеприпаси, експлозивни боеприпаси , противобатарейни системи...В кабинета на президента на Украйна е създаден щаб в сянка за разпространение на доставените оръжия, част от които се продават открито, за да се откраднат тези париКоментарите излишни

225

Анонимен

преди 1 година

До Невярващ. Какво разбираш под "Със сигурност има жертви и от двете страни"? Какви жертви може да има от страна на русия, при положение, че на нейна територия не се водят бойни действия? Да, има убити руски войници, но те не са жертви, а нашественици и окупатори, които са получили това, което са търсили на чужда територия. Според теб Хитлер жертва ли е във ВСВ?

224

Невярващ

преди 1 година

Кой е източникът на информацията? Анонимността и журналистическите писания ми звучи като "На село, за дядо". Със сигурност има жертви и от двете страни, но така поднесена информацията ме кара да мисля, че това си е чиста пропаганда. После защо сме били "русофили". Няма обективност, няма качествена журналистика, всичко е за пари, пари и пак пари. Низост, страхливост и некадърност, това виждам аз.

223

Обичаме Русия!

преди 1 година

Обичаме Русия, също и Украйна, която е част от Русия, това е едни народ, който трябва да бъде заедно и повече да не ги тероризират и убиват разни чужденци и да им уронват достойнството, да ги използват за лабораторни мишки! https://youtube/watch?v=rDUIe4ANE5E

222

Обикновен българин

преди 1 година

Дано по-скоро да дойде наистина истинския ред в целия свят !!! Не трябва да има лидери агресори и лидери олигарси в света !!!

221

Ссср

преди 1 година

И в укрофашагите нямаСлава на Русия

220

Анонимен

преди 1 година

Македонците наричат българите фашисти и не признават българския език,украинците наричат руснаците фашисти и забраниха руския език. Жириновски преди 14години каза,че украинците сами ще са си виновни ако Русия ги нападне! Всичката тая омраза я насажда ЕС и САЩ.

219

по-тъпа статия

преди 1 година

пропаганда едва ли може да се съчини и отдолу троловете краварски от някое нпо на грантове... докато не ги изхвърлим от Родината ни всички *** няма да има оправия

218

пешо

преди 1 година

А ми те наскоро даваха "А бяхме войници" за полковник Хал Мур изигран от Мел Гибсън

217

Анонимен

преди 1 година

Децата на държавните служители въобще не са в Русия (иначе запада е лош и виновен) , камо ли на бойното поле

216

Анонимен

преди 1 година

Русия и *** са най-мразените държави в Европа.

215

Свен

преди 1 година

До Русобил. Не приятелю! Не бива да измирате, защото очи в очи знаете Руско - комунистически извращения и трябва да се разказват! Респект пред позицията ти!

214

Българин

преди 1 година

До АнонименТя Руската армия няма други оръжия, няма и да има.Винаги е била технически зле.Откраднаха от Германците технология и това им беше напредъка.Винаги са били 100години назад от Западните държави.Съвременната война е технологична и сега тези малоумнници ще го разберат по трудният начин, като ги натикат обратно с подвити опашки.Жалка картина.

213

Край

преди 1 година

До долния. Ама разбира се ние имаме много по нова техника. Ние имаме самолети ф16 от 2030г - самолетите на бъдещето

212

Анонимен

преди 1 година

Путин заслужава да буде мразен от руснаците защото е изпратил руската армия да воюва в Украйна с допотопните оръжия като Т72.При все,че е знаел че там екипажите им ще са много лесна мишена за украинците! Замислете се кой у дома си има нещо произведено през 1972 година.

211

do 230

преди 1 година

Роден съм 1963 година.Вярно,че през 80-те нямаше интернет,но Би Би Си и Свободна Европа никой не пречеше да слушаш.Никой не пречеше да разглобиш някакав компютър и да видиш,че отвътре няма нищо руско!Още от тогава знаехме,че СССР е много назад във високите технологии!Очевадна бе и разликата във битовата техника,която тогава беше много дефицитна.Който не е живял тогава няма да повярва,че 7 години съм чакал за да ми инсталират домашен телефон!Кола и жилище же немислимо да купиш!

210

Анонимен

преди 1 година

Платена долнопробна помия.

209

Анонимен

преди 1 година

Aaaa, BBC - ясно...

208

Русобил

преди 1 година

Докато всички които сме родени в робство (съветско) не измрем винаги ще има дибили харесващи кремълското джужже психопат .

207

много тролеи

преди 1 година

много нещо!айде вземайте мотиките на бабите си и заминавайте да трепете ***,какво м висите тука ,я бегом,шъ имъ куРграчулейшънс и за вас))))и шъ пУлУчите повее от 10 цента за коментар)))