28

Т

преди 1 година

Ей затова, не трябва да се правят хубави и широки пътища в България. Види ли селяка нов и равен път и се почват простотиите.

27

Пистааа

преди 1 година

Снощи към 20:00 минах участъка от Бояна до разклона за Панчарево. Имах чувството че съм на писта. Карах си детето и жената и се чудех дали да не карам през кварталите. Някой го ударил на драг, кой на слалум, кой на рали...чудех се къде да се скрия. И всякакви, от голф 3 до Урус. С какви акции ми парадират, като само като падне трафика и околовръстното се превръща в писта за ***!?!

26

Анонимен

преди 1 година

Органите на реда вече трябва внимателно да оглеждат на поне 200-500м около инцидента за петно от човек и болтчета от тротинетки, че може те да са предизвикали инцидента.

25

Анонимен

преди 1 година

Грозна гледка... Фаталните реплики на нашенец "Аз мога ве!" "Те са аматьори" " На мен няма да се случи"

24

Няма име.

преди 1 година

Чисто и осъзнато самоубийство.

23

Анонимен

преди 1 година

Една от най-важните мярки е на пътя е да се забрани на хора под 40 години да си купуват БМВ! И никакви коли над 120 коня до 35-годишна възраст!

22

Анонимен

преди 1 година

На това БМВ само емблемата му е останала. Тоя е карал с 200 сигурно, и този път не е виновен пътя, там е хубав нов асфалт с 5 ленти в посока и пак не им стига.

21

Анонимен

преди 1 година

КАТ докато дебнат пияниците (които са се покрили), трезвите се разцепват.

20

Анонимен

преди 1 година

вчеа гледам едно старо бмв с хасковска регистрация и за малко да ме блъсне на пешеходна пътека. Развиках се, онзи дава назад на булевард и слиза на бой. Добре че имах газов спрей иначе останалите офце седят и гледат. Това е положението в цялата разпадаща се държава. Хора емигрирайте тук ще става Сомалия.

19

Обстановката

преди 1 година

Ударът е бил страшен, минах оттам малко преди 8 сутринта. Безформени ламарини бяха останали, живея в близост до околовръстен път Южна дъга, не може да спи на отворен прозорец. Цяла нощ някакви таралясници издават звуци все едно идват от ада. Добре че няма невинни загинали.

18

до 8

преди 1 година

Като цяло съм съгласен, че BMW е диагноза. Ама дъртото BMW, което е мечтата на бедното момче от крайния квартал, на мангycтaтa от махалата или на селския бияч. Аз карам BMW на 1 година, сменям през 2-3 години за следващия модел. Жена ми и тя има малък модел на марката. Аз съм програмист със златен талон. Крам изключително толерантно, въпреки че автомобилът ми е над 400 коня. Наглее слабият, който иска да покаже мускули на пътя, защото в живота не може. Иначе, да- най-простите шофьори са на BMW.

17

Анонимен

преди 1 година

поредния дрифтаджия без 2 гънки. Такива не ни трябва, по добре да сме 5 млн но да остане само по качествен матрял

16

до 14

преди 1 година

И аз карам БМВ, но ново. Иначе подкрепям с 2 ръце казаното. Най-опасните шофьори са именно тези, които си описал- каращи стари немски автомобили, с които си мислят, че са интересни някому.

15

Бачкатор с БМВ

преди 1 година

е като самоубиец с въже.

14

BMW

преди 1 година

Марката е ясна ВМW. Има я във всички други сайтове. Тука обаче я покриват. БМВ и чалга не прощават.

13

Д-р Исня

преди 1 година

Тази плява посред градска инфраструктура от Европейски Съюз ли е или от Индия? Типичен пример как в Евросъюза нищо не се пипа. Само стригане за поддръжка, която никога не се случва. Бас държа, че всеки ден косят тревата - даже ежечасно. Също като със снегопочистването. Ежеминутно, ама на документи само. Как да не се утрепе човек. Той не знае кога е на асфалт, кога е на калдаръм.

12

Анонимен

преди 1 година

За къде толкова е бързал? Най вероятно за орландовци и то само на 30 год.

11

Анонимен

преди 1 година

Нищо интересно, нищо ново. Както един човек написа в сайта тия дни- как не се претрепа някой с нова кола, бе? Само разни бедняци обезумели бачкатори с БМВ-та, струващи по-малко от нормална заплата в София- разни Е60ки и Е46ци, Е90ки и подобни антични бараки осма употреба. Тоя с Аудито престъпник го изключваме. Най-наглите и най-опасните шофьори- бедни бачкатори, мислещи се за недосегаеми милионери, с БМВ, Ауди или МБ на над 10 години. Нека гори в Ада.

10

Анонимен

преди 1 година

Виж на четвъртата снимка емблемата каква е колата? Ама то и няма нужда де, ясно е, че е БМВ.

9

агресорапутин

преди 1 година

Това да не са снимки от войната в Украйна?