10

ПродължаваДалаверата

преди 1 година

Тез имат някоя друга бензиностанция или аверите им

9

Анонимен

преди 1 година

"твърдо заявявам, че цената на азерския газ е в пъти по-ниска"---->>> Е тогава защо вдигате цената на газта с 40%?!? Или цената на газа не е е по-ниска и ПеПе лъжат, или цената на газта е по-ниска, но ПеПе крадат?

8

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ - нещо да кажете за монопола на Лукойл и картела на горивата, дето 12г. го "борите" под масите? Иначе Лукойл за първи път ще плащат данък печалба от как са приватизирани. Това направо си е напредък във финансовата политика на страната.

7

Няма

преди 1 година

Няма да е по-евтина пък и в пъти чак! Межем да четем и износните цени на газта са достъпни за всеки в Интернета. Не ви ли омръзна да лъжете така непохватно?

6

Нане

преди 1 година

КъФ е тоя льольовец ве... ===)))

5

К,во

преди 1 година

стана бе? Ленчето размяташе коси и мустаци по всички медии и разправяше за 4 пъти по евтината газ и алтернативния петрол!? И жалкото е, че доста българи повярваха. Само дето на журналистически въпроси, откъде аджеба ще дойдат, никой не можа да отговори.

4

Ало, пълното пуси

преди 1 година

В Унгария има таван на цените от няколко месеца, а не съм чул там да има фалити.

3

О, божке

преди 1 година

Проста справка в гугъл показва, че цената на барел петрол е под 100 долара. При цени под сто долара, литъра тук не е превишавал 2.30. Сега е 3.70, а по-качественият дизел е 4 лв. При положение, че няма промени по акциза, нека специалиста да обясни това? И защо след като потече евтиният азерски газ, а танкерите от САЩ разтоварват, той скача с 40% на МЕСЕЦ. Иначе е хубаво да празнословиш как това и онова не работело. Нали дойдохте за да го поправите, а две години вървим само и единствено НАЗАД.

2

Българин

преди 1 година

ПП е партия вредна за България.

1

Nick

преди 1 година

Пълни глупости - преди седмица пътувах до Унгария. Там има таван на цената. Ако се не лъжа беше евро и двадесет за местните. За всички останали ( като мен туристи ) цената е пазарна - малко под две евро. Та как може там а тук не бе господин Сабрутев?Явно е въпрос на способности на управляващте май ... а че ПП са неспособни ( освен да говорят където имат завидни умения ) май вече всички видяха.