33

Анонимен

преди 1 година

"От снимката става ясно, че Петков и компания са се почерпили обилно точно в деня на ареста на Бойко Борисов, като доставката е отново на Семерджиев и отново е под формата на пица." - Семерджиев е личния лакей на бачи Кико.

32

отис

преди 1 година

До мак Затвори си глупавата селяндурска уста-*** сега много ли си добре при тия лъжци????????

31

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Чорапа пак се е напарвил на хитър. Освен да се правиш на такъв, трябва и да си малко умен, но проблемът е в последното.

30

Браво достойно

преди 1 година

Разумно и достойно поведение на ГЕРБ, вижда че няма да стане и не губят времето както тая врътка простото Киро Петоков се кълчи и гърчи кючеци въртя подкупи и всякак шпагати и акробатики. Беше повече от ясно не го искат Кики ама Кики да се пробва.

29

Да допълня...

преди 1 година

До Интересно...30 Изненадите от ГЕРБ ще бъдат есента на изборите.Народа разбра кой може.

28

Анонимен

преди 1 година

ИЗ ИНТЕРНЕТ ОБИКАЛЯТ КАДРИ ОТ КОЛАТА НА ГЕОРГИ СМЕРДЖИЕВ КОЙТО Е ДОСТАВЯЛ ДРОГА ЗА ЕЛЕНА И КИРЕ В КУТИИ ОТ ПИЦА В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ- С ТОВА СЕ ОБЯСНЯВАЛО НЕАДЕКВАТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА КИРЕ В ИЗЯВИТЕ МУ.

27

Анонимен

преди 1 година

Къде е Киро скалата от ПП където че борел Русия и вкара в блатото държават,гадове

26

Ина

преди 1 година

Ами да ,ГЕРП както винаги,ясни и точни .След това започва говорилнята - губене на време,чешене на езици от празнодумковец ,за да се види,че изхода е -избори.Мъка брате,мъка.Некадърници

25

Герб/ДПС

преди 1 година

Този мандат, могат да си го заврат някъде преди да го върнат. Така ще са сигурни, че вече никой няма да го иска.

24

мак

преди 1 година

Оня от Банкя и шайката му постигнаха своето чрез вечното им плюене по всички, обиди, злоба, вот и накрая свалиха правителство. Уж са най-кадърни, уж другите не стават. Но гербавите тарикати не искат да управляват, щото ги е страх от всичките кризи и народно недоволство. Инфантилни злобари.

23

Интересно...

преди 1 година

Очаквам изненади от ГЕРБ, ще видим....

22

??незнам??

преди 1 година

Червените Алън Пръдлювци на БКП да се сетят че М.ТАЧЪР каза че само защото САЩ имат за официален английския език няма да воюват с тях......а с всички останали може......незнам но аз съм българин,Християнин,Синьо човече.......АНГСОЦ червения им Маркс съм го гледал дори от аутсайдерите БКП

21

Анонимен

преди 1 година

Нещо много влюбено се гледат Радев и Атанасова. Сигурно след авантюрата "Пълен Провал", ГЕРБ му се струва песен!

20

Анонимен

преди 1 година

Радев бе измамен от со росоидните НПО-та, Слави също бе използван докато обсебят властта и после изритан и обруган!Медийната доминация на Со рос свърши останалото...

19

Анонимен

преди 1 година

Долу жълтопаветната диктатура, инсталирана от Румен Радев!

18

до 11

преди 1 година

Колко лесно се издаде--ГЕРБ и Възраждане заедно....ами вземете се, щом се харесвате!

17

обикновен българин

преди 1 година

Гласувах за Радев,но не вярвам в него. Избран от руската агентура, одобрен и от Нинова, борещ се да продължава зависимостта ни от газпром, не позволи да дадем на Украйна старата ни , съветска техника и да я заменим с нова, както направи Словакия. Всяка негово действие е продиктувано от интересите на Путин, а не на България. Дори и борбата му с Тиквата ,бе само защото Путин е отмъстителен и иска да накаже Тиквата за Южен поток. НЕ ВЯРВАМ НА РАДЕВ. ТОЙ Е РУСКИ АГЕНТ.

16

..

преди 1 година

САМО Г Е Р Б !

15

Анонимен

преди 1 година

Кире ви закопа и сега ще си ходи в Канада, да си живее живота и да си харчи милионите от американския комисион, за врътката с газта !

14

Анонимен

преди 1 година

Свалят председатели, свалят правителство, обаче нямат алтернатива и предложение. Съществуват само с целта да пречат, да крадат и да отглеждат накроманчета. Анти българска партия.