9

Анонимен

преди 1 година

Каква салата ,бе ,това си е направо основно ястие !

8

Анонимен

преди 1 година

При Продължаваме Поскъпването салаттите вече започват от 10-12 лева и то в нормални заведения, а не отбрани ресторанти. За година всичко е по 2 . Б.. тая промяна

7

Анонимен

преди 1 година

Яко!

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 Много си слаб ве само 3.

5

Анонимен

преди 1 година

Съставки: 2 големи глави кромид лук, 1 глава червен лук, 3 кубчета краставица, 2 резенчета мек домат, 1 кръгче чушка, 1/4 консервирана гъба, 1 ч.л. консервирана царевица, 1 ч.л. консервиран боб, 1 с.л. прецедена саламура от "млечен" продукт, 1 резен шунка или салам "народен", олио ако сте пържили нещо, иначе не, оцет от маринованата печурка, сол обилно, пипер ако не ви се свиди, чесъна е скъп. Маслина може за украса, но понякога я изяждат и не може да се използва пак, слагайте една на ваш риск.

4

Анонимен

преди 1 година

Овчаря си направил овчарска салата с шунка?

3

спор

преди 1 година

Салатата я правят продуктите. Един приятел ми разказва как в немски чат на въпрос на германец как да направи така,че да има вкусна шапска салата? След множество най-различни указания и мнения, накрая един германец написал.За да бъде хубава салата, трябва доматите и краставиците да са хубави, расли на слънце. Дискусията приключила. В България благодарение на управляваща ни мафия навсякъде се продават само зеленчуци расли в течност-хидропоника,а те са канцерогенни.Гласувайте за Тиквата пак...

2

Анонимен

преди 1 година

Това на снимката е някаква измишльотина, виждам и половинки яйца.

1

Анонимен

преди 1 година

Това е заради ракията. Вярно е.