179

Българин

преди 1 година

До Бг Пийте си хапчетата и не гледайте много Руски канали. Ако не можете с хапчета посетете специализирано заведение за терапия.

178

Европеец

преди 1 година

До Точен И как ще стане САЩ да им дадат Аляска. Най силната държава ще даде на тези дрипльовци Аляска.

177

Европеец

преди 1 година

Тези, да продължават да дразнят Американците и ще си го получат накрая. Да не стане Русия Американски щат накрая, въпреки, че на САШ не им трябват тези Алкохолици, че и мързеливи.Ще трябва да ги възпитават и да ги вкарват в правият път.

176

Румен Радеф

преди 1 година

Епа руска е, как да не е?

175

toti

преди 1 година

И БЪЛГАРИЯ Е ВАША !!! ЕЛАТЕ !!!ЩЕ ВИ Я ДАДЕМ !!-ДАНО СЕ ЗАДАВИТЕ !!!

174

Анонимен

преди 1 година

Руско послание да използва атомно оръжие на Аляска.

173

След развода един

преди 1 година

познат си поиска подаръците от биФшата......та и монголоидните рушкиФашизоиди така.

172

До абее

преди 1 година

К.в.о чакаш б.ееее путин да ти върши работа...заминавай в раша и се спасявай!!!

171

Анонимен

преди 1 година

Страх тресе кoчинитe .

170

Убреее

преди 1 година

Аляска ваша,Украйна ваша,България ваша,молдова ваша и..... так дальше...Кажете какво не е вашо? Само ония жълтурите ще ви оправят вас.Японците едва се удържат от янките да не нахлят заради Курилите и Сахалин Това са древни изконни японски земи.Малката японка стъпи ли веднъж на континента,повече на островите няма да се върне.А иначе Манджурия си е била вечно китайска.За това спор няма.

169

Абее

преди 1 година

До кога ще еврог ейците и сащ ще ни унищожават ,да идва Путун да ни спаси от тия зверове.

168

Анонимен

преди 1 година

Нека допуснем, че за радост на рашофилите воннолюбци Русия окупира източна Европа, върне си ГДР, после окупира цяла Европа, окупира средна Азия и Аляска, после окупира Канада.. и какво ще правят ***, с мерака да управляват половин свят, а още повече мразени от всички, а? Как я виждат, като не могат и едно село без път и вода на направят и уоравлпяват, една държава не могат като хората да спретнат, и са некадърни във всикчо що пипнат.

167

Анонимен

преди 1 година

До Точен: ами нека опитат да си я вземат.

166

Точен

преди 1 година

САЩ не са юридически владетели на Аляска, защото Русия не е получила парите. А днешна Русия е юридически правоприемник на Руската империя. Има експерти по Международно право, които доказват, че Аляска все още е руска.

165

Анонимен

преди 1 година

Ами ньойският договор изтече Минаха сто години.

164

баце

преди 1 година

Да им платят 7 милиона долара в злато и да си връщат Аляска. Хартии на стойност 158 милиона нямат никаква стойност. Това естествено ще обърка плановете на НАТО, да забиколат нарочения враг с ракети и бази. Майната им на краварите за това , което започнаха без оглед на това, което са т.е. нищо.

163

историк

преди 1 година

Аляска е продадена не окупирана..ха.ха Рашките само може да си мечтаят да си върнат продадено..ха.ха

162

Китай

преди 1 година

Раша... наша..ха.ха.ха

161

Анонимен

преди 1 година

Аляска, отдавна трябваше да стане арена на сблъсъка двете луди сили, какво само се люскат на териториите на трети държави.

160

Бг

преди 1 година

Русия ще поведе Освободителна война за Свободата на всички индиански племена. Сталин има корона и е признат птез 1943 за Върховен вожд на всички северноамерикански индианци, така, че даже официално имат право. Ще ум запалят зад-ни-ка на янките най-накрая !