19

Анонимен

преди 1 година

няма реална КЗК , разрешава монополи изкупуване на една фирма но разпространение и производство /виваком напр /тоест държат цялата верига

18

Анонимен

преди 1 година

ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ НАРОДА! СТИГА ВЕЧЕ,ЗА ЕДНА ГОДИНА НИ СЪСИПАХТЕ НАС И ДЪРЖАВАТА НИ !!! ЛЪЖЦИ!! НАРОДЕ,ВНИМАВАЙ КОГО ЩЕ ИЗБЕРЕШ!!! УМНАТА!!! НЕ ИСКАМЕ ВЕЧЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ ОТ АЛЧНИ НЕКАДЪРНИЦИ!!!

17

Анонимен

преди 1 година

КЗК да се закрива. Хрантутници, защитаващи мафията!

16

Сата НАТО

преди 1 година

Целия модел на капитализма е изчерпан... за това стават и тия войни, които задържат пълното сгромолясване на "дълговия" капитализъм... Некакъв нов модел ще са наложи след около 20тина години. Просто капитализма като система и модел се изчерпа ... :) ---------////----------- Ще се наложи, но още повее няма да ти хареса.

15

Анонимен

преди 1 година

КЗК да се закрие, защото не върши никаква работа. Преди няколко години горивата за два месеца повишиха цената си от 2 лева на 2,60 и тръгнаха масови протести в цялата страна и хоп - след проверка на КЗК цените пак паднаха. ББ се уплаши да не го свали народа предсрочно. Значи можеееее!

14

Анонимен

преди 1 година

До Капитализъм 9 Това е така понеже няма конкуренция, а цените се определят от картели, а държавните органи не си вършат работата за да го предотвратят. Те поради тази причина слагат една цена ити казват, ако искаш купувай, ако имаше истинска пазарна конкуренция нямаше да е така.

13

Справедливост

преди 1 година

Ами тогава информирайте монополистите, че цената на свещите, които ще си купят с парите от спекулативно надутите цени на горивата, също бяха вдигнати наскоро от българската православна църква.

12

Азз

преди 1 година

Абсолютно безполезна организация!!!Толкова пари трошат и никаква полза от тях...

11

Анонимен

преди 1 година

Целия модел на капитализма е изчерпан... за това стават и тия войни, които задържат пълното сгромолясване на "дълговия" капитализъм... Некакъв нов модел ще са наложи след около 20тина години. Просто капитализма като система и модел се изчерпа ... :)

10

Анонимен

преди 1 година

До КапитализъмПравилно. Това е капитализмът в чист вид- който може, купува, който не може - не купува. Всички искат капитализъм, ама не точно... :-)

9

Капитализъм

преди 1 година

цените не зависели от цената на суровината, а от цената на едро. --- Това което се опитват да кажат е че при свободен пазарен механизъм цената се определя не от стойноста на продукта (цена на материалите + труд + данъци) а от това колко иска продавача и дали куповаа може да плати исканата цена... Лошото е когато това става със стоки необходими за живота на хората... Например храната - тука няма как да не платиш... Жилище (наем за жилище) също би трябвало да се счита основна необходимост...

8

Анонимен

преди 1 година

Вие от КЗК за какво съществувате въобще? Поредни нищо правещи лапачи...! Да се разпускат и разформират, бездействащи търтеи.

7

Анонимен

преди 1 година

Тия счупиха глупомера, цените не зависели от цената на суровината, а от цената на едро.

6

Анонимен

преди 1 година

То при свободния пазар нямат право да ти казват откъде да купуваш газ например, ама на нас ни казват.

5

Анонимен

преди 1 година

Днес от ГЕРБ-ДПС го казаха! Ако гласуваме за тях и Бойко Борисов цената на бензина ще стане 2.70 още на другия ден!! И ще поевтениява всеки ден, вместо да поскъпва!

4

Анонимен

преди 1 година

Скъп бензин, по-малко пътуване, по-малко харчене на пари, по-малко приходи за държвата, честито ви учени от Харвард, една чистачка е по-кадърна от вас, ДДС-то няма да ви спаси.

3

Анонимен

преди 1 година

След като не се влияят от борсовите цени,тогава от какво се влияят,след като петролът който преработва Лукойл е на цена 80 долара за барел,акцизът и ДДС не са променяни от десет години,защо тогава бензинът е по скъп с около 40 процента???

2

Боко пиромана

преди 1 година

Е поне направете отстъпка за литър зимата като почнат да се палят масово.

1

Анонимен

преди 1 година

Каква държава е това - ами продадена на всеки който има пари без значение на изток или запад е той, а на Кокорчо му текат лигите за ДДС-то което прибира.