19

Анонимен

преди 1 година

Хахаха ще въведем нови данъци за хората ,които ще са в полза на хората ,такава глупост още не бях чувал.

18

Запознат

преди 1 година

И нашите мекерета от Герб беха се засилили да вдигат данъците върху труда, ама паднаха и сега да се надяваме,че другите имат малко повече мозък и няма да пипат там, където не трябва. По добре да се вдигнат данъците върху имотите!

17

Анонимен

преди 1 година

България номер 2! Всичко за в бъдешето се планува, за да има и за чекмеджета - не знам как е на испански! За актуалната ситуация, ниенте! Който оживе, оживее!

16

Анонимен

преди 1 година

Айде бе, банките държат всичките жилища и не ги продават щото така им изнася. Да ги скъсат от данъци. Да не говорим безумната такса обслужване на сметка от 20 евро на месец, за банка, която беше спасена с парите на хората. Иззедници.

15

Анонимен

преди 1 година

Испания. Как да победиш фашиста диктатор: Като го изчакаш да умре.

14

АМИ..

преди 1 година

Колко влюбено го гледа жената...А той говори само за пари..

13

Анонимен

преди 1 година

Затова ли Франко се би с комунистите до 1975 година?

12

14

преди 1 година

А ми ти ги плюеш, не са светци верно е, но сравнение с нас са мнага па дабре. Това ти обяснявам. Факт е че нашите бягат натам, не те имигрират тук. Така че може да го имат капитализма но имат много и от социализма за да им са добре народите. Да сега холандските либерали се осират също, капитализма фалира навсякъде и народите се вдигат, но въпреки това са по добра от България и няма да се оставят. Имат народ който да се бори

11

Анонимен

преди 1 година

До 13Наскоро едни трактористи се разхождаха по холандските магистрали. Немците и те не са на по добро положение. Норвегия - късметлии че имат петрол. Но като цяло съдбата им е подготвила едни политици , от типа на нашето кире, които скоро ще им разкажат играта. Господин Шваб ще се погрижи. Долара е вече почити 1:1 с еврото. Така че не ми хвалете сегашните джендърски политици.

10

До 11

преди 1 година

Не знам как се краде в Испания, Норвегия, Германия, но държавите им имат много собственост още, не са като България всичко да е частно, заграбено. Имат държавни телекомуникационни компании, държавата им участва в електроразпределението, навсякъде където. Бил съм и в Норвегия, Германия, Холандия, в Норвегия добива на петрол е изключително държавна собственост. Няма Шел няма Мел на никой капиталист не позволяват да им краде ресу2рсите. Държавата е конкурент навсякъде и диктува положението

9

до 10

преди 1 година

Фашизма произлиза и идва само когато капитализма започне да се разпада. Капиталистите го създават и спонсорират с една единствена цел, да се спасят с него. Царистите и те са нагли крадци и експлоататори. Повечето си кротуват за да не ги избеси и тях народа. Каквото могат крадат още, богатеят

8

Анонимен

преди 1 година

От как в Испания гътнаха фашиста Франко,испанците живеят много по добре от преди,въпреки,че и преди и сега са монархия а не република.И са много по добре от Портогалия и португалците въпреки,че Портогалия е република.Има някаква мистика в монархията.Не съм суеверен,но факта си е факт.И двете държави са с еднаква религия но с различен манталитет и култура.(в Испания -корида)

7

До идиота 7

преди 1 година

В Испания това не минава. Там има закони, държавата и испанците са на първо място. Ще вдигнат ама утре са без лиценз. Това да не ти е колонизирана България с поставените правителства за които никой българин не гласува. Щом Англия взе че национализира част от енергобизнеса то за какви глупости говориш ? Няма тън мън там.

6

Анонимен

преди 1 година

Испанските банки и енергийни компании трябва да са много прости ако не си вдигнат цената на услугите и стоките,ако вече не са. Това и ще стане. Другото е евтин ПР на банда социалисти.Да крадем народа в името на народа. Това го знаем.

5

Хааа ха ха

преди 1 година

Е лесно и простичко е. Така се пави. Колкото повече вдигате и ставате богати, толкова по големи данъци с които да подпомагат хората от които крадете тези пари. От народа.

4

Даааа

преди 1 година

В България това не може да стане. България е най капиталистическата страна в която всяко едно правитлство от 89та насам е работило единствено зао бизнеса, за капиталиста който мачка българина, прогонва го, убива го, трови го, пие му кръвчицата. Ето за това те ще са мнооого по напред от нас. Но и глупавия народ си е виновен. Управници които работят за бизнеса, работят против народа си. Цяла Европа е мнооого по социалистическа от България. Ние сме най зле

3

Анонимен

преди 1 година

Познайте на чий гръб накрая ще ги лепнат. А за парите събрани от новите данъци не се притеснявайте. Ще ги откраднат още преди да са ги събрали.

2

Браво

преди 1 година

Смачкай капиталист, спаси народа си ! Удряйте ги здраво и върнете парите в хората от които ги крадат.

1

Анонимен

преди 1 година

Тук да не се чува! Българският народ е богат! Душевно...