13

Анонимен

преди 1 година

Тая снимка сте я показвали при ковидпропагандните си статии.

12

щом като

преди 1 година

Има съвместимост на органи човек-прасе, означава че сме близкородствени и който яде свинско е канибал. Що не трансплантирате сърце от човекоподобна ***, нали сме произлезли уж от тях ????

11

а сега де

преди 1 година

"Причините, поради които новото сърце на американеца не успя да функционира дълго, все още не са ясни".....Дали защото все пак е човек а не прасе,а ????

10

до 10

преди 1 година

по сравнителна анатомия или генетика ги съпоставяме

9

До 10

преди 1 година

Много добри въпроси, да не пишеш докторантура по медицина или нещо такова?

8

Анонимен

преди 1 година

Ако на някое животно органи те са като на човек това са горилитe и шимпанзeто с които ни делят 8 и 2 мил. Години, защо да е свинско, със, сигурност няма общ прародител нямаме в близките 60 милиона години.

7

До 6 хм

преди 1 година

Много хора бяха и против коеид ваксинацията поради тези грешки на доктори и правителства на които не им пука а само искат да ги боготворят обикновените хора. Сега СПИН се лекува или по точно не се умира от вируса поради една шепа медикаменти на ден. От 10 до 30 лекарства на пациент на ден. Държавата тоест хората плащат на фармацевтичната компанията тоест частен бизнес с лобизъм тоест легализирана корупция в парламента.

6

До 6 хм

преди 1 година

Не са слухове а доказателства. Използват се натривки на от маймунски бъбреци за да се посее дадената зараза която в случая е била Полио-детски паралич и успешно са направили ваксината. Използват бъбреци от какаци от Индия и Африка. Маймуните имат имунизация срещу СПИН или маймунски грип но са зарази ли милиони хора по света и след това разбират че е станало грешка. Никой не си дава наградите и не си признава от докторите. Има документален филм и се потулват нещата.

5

Анонимен

преди 1 година

Абе така е, че органите са им като при хората, ама ги ядеме безпощадно.

4

Хм

преди 1 година

Тридневен експеримент нищо не доказва. Все пак болните искат да живеят десетилетия след операцията, а не 3 дни. Пък да не отваряме темата за появата на зооноза сред хората. Свинска чума, свински грип с 50% смъртност и т.н. За СПИН-а слуховете са, че се е появил след използването на мaймyнски серум за направата на ваксини.

3

Анонимен

преди 1 година

Единственото животно на което органите са като при човек е прасето.

2

Анонимен

преди 1 година

Не функционира защото е от прасе, какво толкова неясно има

1

Анонимен

преди 1 година

Леле мале!!!