37

Анонимен

преди 1 година

В тази държава закотите и правосъдието работят само срещу половинатаа общуство, слабацитее, наглярите се подиграват и с нас и с правосъдието както си искат

36

Анонимен

преди 1 година

Щом е повторил, значи ще потрети. Щом е карал по джанти след условна присъда, значи толкова му пука за присъдата и затвора. Да си излежи цялата. Или идеята е като претрепе някой държавните служители да получават "данъци", за да го отърват.

35

истината

преди 1 година

Мда, София се препълни и трябва повече такива люде да контролират размера на популацията на пешеходци.

34

кръчмар

преди 1 година

Добре че го освободиха предсрочно, защото оборота на Винпромите рязко намаля.

33

За Витков

преди 1 година

Подкрепям решението на съда и мотивите на защитата. Този случай показва как би следвало да действа правосъдието. Ако онзи бо..ук Семерджиея е бил вкаран преди години в панделата превантивно и на момента както Токев сега нямаше да има две загинали момичета, но уви каскетурата си отглежда бандити и повдига обвинения по симпатии

32

Реалист

преди 1 година

После не се чудете защо цялата държава е ***, проблемът идва от съдебната система! Следващият защо да не кара пил и да се дрогира, от какво да го е страх!

31

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен...и защо трябва да е привнесено изобщо?...Казваш "Некадърно разбрано"...Добре,ако знаеш руски ,ще ти предложа да "привнесем" руската дума за "кокошки"../мн. число/..Съгласен ли си?

30

Анонимен

преди 1 година

Аз като гражданин, след този си ефективрн престой в затвора, му прощавам, при условие, следващия път, при подобно провинение, да бъде затворен за минимум 5 години.

29

Анонимен

преди 1 година

Още дълги години да фламбира джанти софийските булеварди

28

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо Не е некадърно привнесено, а некадърно разбрано, понеже звучи по един и същ начин на български

27

Анонимен

преди 1 година

тОКЕВ караше пиян призна си И мъжки СИ лежа в затвора .АМФЕТНИ И КОКАИНОВИ ПУТЛЯЦИ НАРКОМАНИ ЦЕПЯТ КОЛИ И ТРЕПЯТ ХОРА ПО 2 *** ДУШИ НАВЕДНЪЖ И ОЩЕ СА СИ НА НИВО 'АМА АЗ НЕ ЗНАЕХ.АЗ НЕ СЪМ КАРАЛ ;АМА АЗ НЕ ЗНАМ КАКВО СТАНА И ТО ВИБРАТОРА НА ПОЛИЦАЙКАТА ДОКАТО И ГО ВКАРВАХ В АНАЛЛЮТВИТО И НЕ СЪМ ЗАБЕЛЯЗЪЛ...

26

ПроСоТо

преди 1 година

"ШЕФ" си е шеф,НАЧАЛНИК !!!!..Например:-Шефът на Първо РПУ,Шеф на шивачките,шеф на аверите-стройработяги....Повтарям:-Използването на "шеф" в качеството на "Главен готвач" е НЕКАДЪРНО ПРИВНЕСЕНО..Ама то какво ли не е така?..Сега се сещам за прословутото "vs"..."Монтеки,"vs" Капулети".."Кобрата "вс" Оня другия"...Така и със "шеф"..

25

Анонимен

преди 1 година

За да прилкючим с темата шеф-готвач, да кажем че на български се изговаря "шеф", демек, както и "началник", но на английски, главен готвач си изговаря "шеф" (chef), а началник е "chief", но се произнася "чийф". Повечето сънародници си мислят, че шеф, в кулинарно предаване означава "началник".

24

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да не му връщат книжката докато не изтече пълният срок.

23

До Анонимен 25

преди 1 година

ШЕФ се нарича всеки главен готвач. Това не е като шефа в офиса.

22

Анонимен

преди 1 година

Този поне имаше доблестта да се извини и да влезне в затвора без да се прави на жертва.

21

Димитър

преди 1 година

За предсрочно връщане на книжка не бяш чувал.

20

ПроСоТо

преди 1 година

"Шеф" означава "НАЧАЛНИК",драги анонимен!..В случая ,Такев е шеф на готвачите,демек,Главен готвач..Но това определение за готвачите-да ги наричат "шефове", е привнесено от английския "супербогат речник"..Направено е от хорица,втренчени в Запада..Жадуващи да го имитират..

19

ПроСоТо

преди 1 година

Ако сме искрени,а ние трябва да сме такива,това,за което са осъдили Токев, НЕ е престъпление,а НАРУШЕНИЕ!..."Презумпцията" на "Законодателя" е,че пияния шофер е "потенциален убиец"..НО:..-Установено е,че ЯДОСАНИЯ водач е по-опасен от пийналия!!..Е,ще започнат ли да арестуват ядосани шофери?..Па и друго:..-Какво става с агресивните пияндета влачещи се по тротоарите?...Що се отнася до възстановяване правото му да управлява МПС,тука вече съдът се дъни яко!..Логично е да бъде лишен поне за година ил

18

До 26

преди 1 година

Той е карал пиян и дори да е бил дрогиран влезе в затвора!! А други пияни и дрогирани не ги вкарват...даже и убиват хора и пак не ги вкарват!!!!!