12

моля

преди 1 година

този, който е написал статията да си я прочете отново и да я редактира - сега е все едно думи наринати с лопата и хвърлени как да е. Смислово се разбира, но е гола вода като пълнеж. Например: "Това решение съм го взема сама с пълното съзнание за това, което прави". Моля оправете си грешките.

11

ха-ха

преди 1 година

Разпитайте хората в Козлодуй, откъдето е тая, и ще разберете колко е "честна"! Явно е "нагазила" лука и Слави я изхвърли!

10

перко

преди 1 година

И каква стана? Както за у.релите само хубаво или нищо. А ние гласоподаватлите добре си я знаем, но поне не направи като Гунчева.

9

ЩЕ Е ПОСЛАННИК....

преди 1 година

Човек на Радев е - ще я назначи някъде....... само гледайте..

8

Teo

преди 1 година

Ами, нека я запомним. Съотношението напазарувани и хора с достойнство е срещу нея, но всеки голям пробив е предшестван от известна доза скептицизъм. Ако се кандидатира и има мажоритарен вот, може да си помисля дали да не гласувам за нея. Дори и да е от листата на ГЕРБ. Защото политика не прави партията, а хората. И ако има кой да се опълчи на тоя, на който му е комфортно в среда от лакеи, това е предпоставка за прогрес!

7

тая била "честн

преди 1 година

А, дали Слави не я е принудил да напусне? Ако изчезне и от шоуто, където работи, май работата е съмнителна.......

6

Алекс

преди 1 година

Явно в ИТН са се събрали само циркаджии.Ясно е,че до 1-2 седмици този парламент приключва,но тази си подава оставката.Цирк.

5

Анонимен

преди 1 година

Достойното е да се спази Конституцията - Чл. 67. (1) Народните представители представляват не само своите избиратели, а и целия народ. Обвързването със задължителен мандат е недействително. (2) Народните представители действат въз основа на Конституцията и законите в съответствие със своята съвест и убеждения. Това изключва гласуването според решението на дадена партия или дадеба парламентарна група.

4

Анонимен

преди 1 година

Когато вече си изчерпан или си променил вижданията си най-достойното е да напуснеш НС, а не да си "смел" отивайки към вота на друга парламентарна група.

3

Анонимен

преди 1 година

А онаа, наглата *** Гунчева ли Мунчева ли беше, що не й стиска да се откаже от депутатската заплата? А другите напазарените депутати?

2

Анонимен

преди 1 година

Кога ли народа ще каже сбогом на собствените си илюзии?

1

Нагъзян Изотзадзе

преди 1 година

На следващите избори Викторията ще влезе в парламента като депутат от ГЕРБ-СДС!