34

Бухахаха

преди 1 година

То при Герб щото всичко беше ток и жица

33

Неутрален

преди 1 година

Е, хайде да не забравяме и "заслугите" ви - а, Зеленчо мамин? Да те подсетя ли? Добре, да видим:- Бургас -Александропулис- Южен поток- АЕЦ Белене- Отказ от дългосрочния договор с Газпром ($290 за 1000 кубика) и преминаване към спотовия пазар- Създаване на енергийната борса (която моментално вдигна цените на тока с над 30%).Вярно, и новите кирчовци и кокорчовци хич, ама хич не са стока - но все пак трябва и на вас да отдадем заслуженото!

32

555

преди 1 година

Разбирам реакцията на някои хора неприемащи доказаната манипулация с кюлчетата и пачките. Такива хора вярват на неща ,на които искат да вярват, а не на факти. Обикновено тази настройка е провокирана от техни идоли от политическия елит които използват умело , че лъжа повторена 100 и повече пъти започва да се възприема като истина. Това е стар комунистически похват, който все още работи. Разбира се този прийом въздейства ефективно най-вече върху млади хора, които все още нямат житейски опит.

31

анонимен

преди 1 година

България и след това Полша бяха използвани като пушечно месо с " най-умните ръководители" за да се види как ще реагира Русия след отказ за плащане в рубли .Видяхме какво стана. Иначе ние доказахме , че сме най-послушните на господарите си, само дето още не сме почнали да ходим на четири крака.

30

до 35

преди 1 година

Хайде посочи ми една фирма или домакинство което да се е оплакало, че НЯМА газ ! Посочи ми една държава без инфлация в ЕС ! Посочи ми и къде в ЕС има горива (бензин, нафта) с по-ниски цени от тези в България !

29

Анонимен

преди 1 година

Тоя се състезава с вожда си по лъжене! Газ има и ще има , не виждам нито една спряна фирма заради липса на газ! Стига вече с тия заплахи и лъжи, смешни сте!

28

Рублейкин

преди 1 година

Това хасковлийче нищо не разбира от енергетика! Не му вярвайте на нито една дума.

27

Анонимен

преди 1 година

Щом Дилиянчо го казва значи не е истина. Той до сега все едни странни сметки прави дето нито веднъж не излезнаха, ама кокво да прави като е ужасно зависим и въжето вече е надянато на врата му. Просто няма друг изход за него. Съжалявам го.

26

Анонимен

преди 1 година

Тоя бузестия, разбира от енергетика колкото свинкя от кладенчова вода. Ама то тиквата ги избираше всякакви, само да са по-прости от него.

25

Аз промяната

преди 1 година

ТУК ПИШАТ ЕДНИ ПЛАТЕНИ ЗЛОБАРИ МРАЗЕЩИ СЕБЕ СИ И НЕДОВОЛНИ ОТ ЖИВОТА СИ СЕ ТЪРСЯТ КЪДЕ ДА СИ ИЗЛИВАТ ЗЛОБАТА И ОГРОМНИ РАЗБИРАЧИ ОТ ДЪРЖАВНИ ДЕЛА КАК ДА УСПЯВА БЪЛГАРИЯ КАТО ИМА ТАКИВА ЖИТЕЛИ ИМА И ТАКИВА УПРАВНИЦИ БКП ПЪПЪ ВЕЧНА ДРУЖБА

24

Когато се разбра,

преди 1 година

че ще има избори и чекмеджетата станаха фалшиви, кюлчетата май са бронзови, а пачките са имитация само отгоре и отдолу по една истинска банкнота, а между тях вестници ! Те и номерата дори на еврото и кюлчетата не фигурират в никоя банка, биле нарисувани с перманентни химикали за да не се изтрият ? Минаха 3-4 години чак сега откриха "манипулацията", много бавно тези лаборатории бе, те технологиите се смениха няколко пъти.....с каква са ги излседвали ?

23

Анонимен

преди 1 година

Според новите таван на горивата направо щяло да ни ощети понеже те щели да паднат, та за толкова грамотни ви имат белите якички, но иначе са притеснени семптемрври да не сте на море, че направо едните маскари не минават 4%.

22

Боже,

преди 1 година

на къде върви тази манипулация в България към какви висоти, вече имало и петторна експертиза която казвала, че чекмеджето е манипулирано ? Значи американците с техните най-високи технологии в криминалистиката паднаха толкова ниско, че "европейските" пачки на Тиквата победиха и техните технологиите, не само българската прокуратура ?

21

555

преди 1 година

Надявам се всички чухте по новините , че 5 европейски лаборатории са изследвали дадените им материали по въпроса за пачките, кюлчетата,снимковия материал злепоставящ Б. Борисов. Всички са със заключението, че снимките са манипулирани. Така , че всички излъгани камили , да си запишат час при Бойко за да му се извинят. Това разбира се беше една от многото манипулации , на която много шарани на гола кука се хванаха, спирайки възходящия път на развитие на България.

20

емигрант

преди 1 година

Защо когато стане дума за енергетика виждаме само този крадец да се изказва, нали Тиквата го замени с теменужката именно заради некадърност и корупция ? Знаят ли ге*р*беругите изобщо, че живеят на земята ?

19

Анонимен

преди 1 година

"Газът е скъп, но за сметка на това го няма" __________________________________ Това са две лъжи, произнесени в едно изречение. Газ има в изобилие. Той е в Русия. Руски газ има и в България, в тръбопровода "Турски поток". Руският тръбопроводен природен газ е без посредници и е евтин. Единственото задържително условие е Ние да се съгласим да го плащаме с рубли. Както направи Орбан.

18

Новини

преди 1 година

Петорна компютърна експертиза на снимките и видеото на бившия премиер Бойко Борисов с кюлчетата и парите, заснети в резиденция "Бояна" показва, че те са били манипулирани. Това оповести председателстващият комисията по бюджетен контрол на Европейския парламент и ръководител на мисията в България през април Томаш Здеховски. Той поясни, че информацията е предоставена от българската прокуратура. "Експертизата показа, че снимките и видеото са манипулирани. Има много несъответствия в резолюцията на банкнотите в сравнение с другите обекти на снимките, на водните знаци, холографските стикери, све

17

Анонимен

преди 1 година

Вие провалихте държавата във всички области,а тия само в енергетиката,затова ще го преживеем.

16

Анонимен

преди 1 година

Погледнете го това на снимката,дето още не му е мутирало гласчето,и което ви беше пишман министър,както и наследничката му Теменужка и се опитайте да повярвате на лъжите им и на капацитета им.

15

Cartman1912

преди 1 година

В допълнение точно решенията на ГЕРБ сега ни поставят в неизгодна позиция. Първо спряха АЕЦ Белене, който при сегашните цени на електроенергия щеше да се избие за 5 години дори при преувеличената себестойност, която ГРЕБ вадеше. Второ построиха с наши пари газопровод на Русия, а те за благодарсност ни обявиха за неприятелска държава и ни спряха газа. Трето умишлено бавеха с години газовата връзка с Гърция, за да може да се звисими от Русия.