64

Баба Радка

преди 1 година

Чалга+ алкохол+ наркотици = Европески ценностиииииииии.

63

Анонимен

преди 1 година

Вярно е. Утре пак съм на погребение на близък приятел - алкохолик. Не успяхме да го спасим. Трябваше да стане на 44 г. този месец.Живота го смачка и не успя да се пребори. Изолация, без работа, проблеми - загуби желание да живее.

62

Анонимен

преди 1 година

И комар...

61

абе

преди 1 година

хубаво е да се пие и да се взима наркотици *** не карайте бе пичове. Хвърлил си 200 лв за хубаво уиски и кока и чадел *** 20 лв ще намериш за такси.

60

Бай Илийчо

преди 1 година

Все повеке млади жени съ татуират и имат ! Урвенско поведение и манталитет!

59

Анонимен

преди 1 година

За пиенето както и да е, но наркотиците. Ония дето уби Милен Цветков, беше на 3 вида наркотици. Нали бяха забранени, какво става щом всеки може да си купи каквото иска без никакъв проблем. Така е като Таки държи митницата.

58

Анонимен

преди 1 година

Ние сме болна и проста нация.

57

Анонимен

преди 1 година

България, освен че изчезва, произвежда и "качествени" млади хора. Браво Бойко, ти затри народа, а той се гласи да те върне на бял кон.

56

Анонимен

преди 1 година

Също така са стотици хиляди тези които пият всеки ден, но го приемат за нещо в реда на нещата.

55

Анонимен

преди 1 година

То и без туй гaнью няма много мозъчни клетки, алкохола съвсем ги заличава, за ко са му??

54

Дп iwan

преди 1 година

Не бе, всички ще ставаме под строй да тичаме или караме колело в 6 сутринта, че на теб така ти е кеф. Най-големите мухльовци са хората, които не пият. Жива скука и за жена си и за компанията си. Имало е опит в САЩ - сухия режим. Е, не е свършил добре. Та ни остави веселяците да си пием до 6 сутринта, а теб с песни ще те изпращаме да правиш сутришния си крос. Иначе казано, хората са свободни да живеят така както искат и извън твоите способности е да налагаш твоя режим.

53

С2Н5ОН

преди 1 година

Сибирско утро=Водка+Бира

52

Анонимен

преди 1 година

Българинът живее главно, за да се налива с алкохол и да яде, дори вече се смята за престижно да си с наднормено тегло.

51

Анонимен

преди 1 година

Водка с коз = шах-мат с три хода.

50

ЦСКАр

преди 1 година

За съжаление е така. И аз в тва число. Пия бира от малък и почнах да пуша на 13-14. Слава Богу поне скпаните цигари ги отказах...след 16 години... По-тъпо от пушенето сигурно са спринцовките или да гласуваш за Герб или Вгъzраждане... Спортувайте хора!!!

49

О...йе

преди 1 година

"Винаги имай лед вкъщи.Всеки може да донесе уиски, но никой няма да донесе лед." - Хемингуей

48

До 68

преди 1 година

Ами това си е твой проблемУмирай както искаш,бавно или бързоНо го прави у вас,а не навън сред другитеНикой не те спира да умреш,както искаш или както си решил,но не отнемай живота на другитеНикой не може да спре самоубиеца,когато е сам в къщиНо навън трябва да се спазват правилата и закониИзбора е твой,но не го натрапвай и на другите,които си решават проблемите без теб и твоята манияПий,друсай се и прави какво искаш,но не пречи на другите да си живеят живота и не им го отнемай.И те имат права.

47

До 69

преди 1 година

Маняк:-))) Вие в Бургас сте най-зле. При вас почти няма читав човек. Всичко живо се дрогира. Най-лошия материал е при вас /"въй :-))) маняк :-)))"/

46

Анонимен

преди 1 година

Наздраве! На тате гроздовата, е еликсир за душата! Както казва той, прекален светец и богу не е драг. Всичко с мярка, е нормално.

45

Анонимен

преди 1 година

Предимно ниско интелигентните се наливат с разни домашни ракии. Функционално неграмотните. Аз също злоупотребявам, няма да лъжа, но с вносна бира. Българска не пия, това е отрова с царевица, ако изключим някои марки. Жена ми е фитнес маниак, та се кара като ми се скрият плочките, та от време на време правя почивки без бира по няколко седмици. Без бира значи под 5 на ден.