349

Анонимен

преди 1 година

значи като чуете, че ненамсикой вариант се разпространява бързо, имайте предвид че всички води които текат по домовете ни са натровени с "вируса" . Не пийте чешмяна вода, не гответе с нея не си правете кафе с нея.

348

Анонимен

преди 1 година

Кунчо по-добре се скрий в някое мазе че твоя ред идва!

347

анонимен

преди 1 година

Тоя Кунчев пак се превъзбуди. Няколко месеца без медийно внимание и сега се чуди каква дивотия да измисли. Бих казала ,че Кунчев ще свали правителството, ама то вече е в оставка.

346

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 348 - Браво ! И аз така !

345

Ха

преди 1 година

Няма да спазвам никакви мерки, както и през изминалите 2 години !!!

344

Да се помолим

преди 1 година

Дано вируса да убие лошите хора в държавата това не са старческите домове, а бизнесмени и политики и българите с пачки пари по почивки дето постоянно ходят. Дано те да се разболеят и да умрат, за да стане България едно по-добро и чисто място.

343

Корончо Какавидков

преди 1 година

Абе няма ли как да мутира тая коронка, та да удря само тез дето налагат мерки и теглилки?А като цяло трябва да излезем на жълтите павета и да изринем тая ненаядена *** извън пределите на ошашавената ни родина!

342

era

преди 1 година

тия па не се спряха да ни притискат хората. Ненаядоха се с власт и пари.

341

Анонимен

преди 1 година

Мунчев, стъпваш по тънък лед. Някои хора са с добра памет и ще си спомнят какви си ги вършил, когато му дойде времето.

340

Анонимен

преди 1 година

до 346 вземи си един до 2018 андроид телефон или си изтегли един BLEnergy finder и си пусни блутута на телефона ще останеш очарован! Пълно е с 12 цифрено буквени непознати МАК адреси.При проверка на мак адреса -няма такова устройство и или производител.Това сте вие ваксаните с графенова наномрежа в кръвта!

339

Анонимен

преди 1 година

Бе как така тия вълни заобикалят страните, където Сорос не го бръснат за слива? Що няма в Унгария например? Или Беларус,Украйна? Стига сте лъгали наглеци.

338

Анонимен

преди 1 година

Нищо не съм спазвал преди, нямам намерение и сега - не съм носил маска дори и в магазините. Който иска да носи каквото си иска. Няма вариянт да ме принудят ...

337

Анонимен

преди 1 година

100 на 100 000 е 1/1000 - това да се нарече началото на някаква вълна е пълна подигравка, по-голяма даже и от това, да обясняваш колко е заразен вирус, дето за две години не успя да зарази и половината население.

336

Анонимен

преди 1 година

Аре, написаха новина за вируса и платените *** се лепнаха веднага. Ко стана бе - нали щяхме да мрем от ваксините? Що не измряхме? Нали щяха да но контролират с 5жи-то? Ко стана?

335

Анонимен

преди 1 година

Тва българите сте един малък, но за сметка на това много прос.т народ. Добре че се махнах преди 5 години. Сега ви гледам сеира от другата страна на Големия Гьол

334

Never walk alone

преди 1 година

Всеки ден друсани и пияни избиват хора по пътищата,зимата няма да имаме ток и газ,горивото гони петарка,в парламента хаос,а Кунчо Вълчо се загрижил за неква си хрема

333

Препоръки

преди 1 година

На този етап маските са препоръчителни, на слеващия етап се казва "от утре стават задължителни" и на по-следващ етап тези, само с 3 дози си стоят вкъщи.

332

Бонго

преди 1 година

Заради некадърността на европейските политици, наесен се очаква сериозен дефицит на горива. Оказа се обаче, че на хората им се пътува и за да остане гориво за индустрията, трябва консумацията на гориво от обикновените хора да намалее. Ако някой политик се опита да го наложи със сила,все едно се самоубива политически, затова и ще ни наложат нов локдаун. "Заради нашето здраве", разбира се.

331

Анонимен

преди 1 година

грижа за здравето на хората....я стига

330

Анонимен

преди 1 година

Кунчев, една власт се опира колкото на репресивния апарат, толкова и на авторитета. Вие нямате никакъв, а насила няма да налагате мерки, защото идат избори. Върви да се скриеш някъде.