35

Анонимен

преди 1 година

Щом се рпимирявате и търпите , значи ви устройва и ви харесва да е така ! Няма от какво да се оплаквате !

34

Крали Марко

преди 1 година

Тоя б...к бял ден да не види докато диша въздух на тази земя. Да е проклета семката му до девето коляно. На него и целия му род. Също да са проклети всички които се облажват от парите на маститата му майка за да си изкупят кармата пред бога ,и техните наследници. Всичко да им се върне. Адвокати ,съдии ,и всякаква пасмина наречена разделение на властите. Това е наследството от Борисов.

33

Радослав

преди 1 година

Явно младежа ще умре от старост преди българския съд да излезе с присъда! Итова е за убийство на публична личност! Какво правосъдие да очакват нормалните хора?

32

Анонимен

преди 1 година

и добре ако маминото беше там какво, то седи и гледа какво правят упълномощените адв., това са адвокатски номера, нека да проверят сега кой е контактният и ако няма никакъв Ковид, до него на пейката, да не се окаже пак малкия мозък

31

Анонимен

преди 1 година

Подигравка с паметта на Милен! Възмутен съм от правосъдието в Бг. Накрая една смешна присъда и след някоя и друга година пак на свобода да гази отново. Безобразие!

30

АБЕ,

преди 1 година

Всичко негативно и цинично, което може да се каже на български език да знаете, че е адресирано към българската правосъдна система!

29

Д-р Исня

преди 1 година

Не знам тази жена колко пари е дала, колко скърца като ходи и дали урига на клес, ама 2 години и половина да не пипнат синчето й, значи дава и в същото време гълта от всичко по много. По- ме е яд, че не липсва кой да й иска и да взима.

28

Анонимен

преди 1 година

Полумъртъв оли го френ е българското правосъдие.Срам ме е, че съм гражданин на такава измекярска държава.

27

Оо Пепи

преди 1 година

Друго си е чистото месо! свободата или САЛАМА

26

Дин Дзън

преди 1 година

Освободете момчето, че го сърби носа за кока едвам издържа в пандиза.

25

наблюдател

преди 1 година

Следващият път ще е маймунска шарка...

24

Без изненади

преди 1 година

Точно 5 години водих такова дело... , врътките са се увеличили с темата ковиТ

23

PG

преди 1 година

Това се очакваше още малко ще се проточи и след това ще го пуснат,защо ни заблуждават че има правосъдие и закон за всички,нали не сме чак толкова *** господа управляващи

22

Майка му

преди 1 година

е дала д...*** на когото трябва.

21

АК-47

преди 1 година

Ето така ще протече и делото срещу ***.А наркоман, убил двете млади жени на бул.Черни връх. В България просто няма неподкупни адвокати, прокурори и съдии, или ако има единици, на тях не им се възлагат такива дела, носещи огромно количество пари. Това е!!!

20

аз

преди 1 година

Естествено че престъплението е непредумишлено. извършителя се е довел (доброволно) до състояниое в което не може да мисли трезво и е убил човек (без да иска).........

19

ПроСоТо

преди 1 година

Цели ДВЕ години не могат да осъдят тоя за тежкото,при това документирано престъпление !!!...Те това е "българската съдебна система"..ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ !!!...Но още по-лошото е че ще стане така,както е написал "20".

18

Край

преди 1 година

демек ако стане санитар в ковит отделение няма да могат да го съдят никога.

17

Анонимен

преди 1 година

а от къде е имал контакт - нали е в изолация ?!

16

Анонимен

преди 1 година

В момента му тече домашният арест, който после ще му извадят от крайната присъда. Ще го влачат така 5 години, ще му ги пишат от 6те, които ще му присъдят. Обаче за добро поведение едната ще му е условна и дори няма и да приближи затвора.